Розглянуто Максим Петрушка / Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Шабля

Шановний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
23
Реакції
36
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Петрушка
  2. Особистий нікнейм: Іван Шабля
  3. Суть скарги: Доброго вечора, шановний тех. адміністратор Максим Петрушка. У мене виникла проблема, що я хочу спілкуватися з гравцями в чаті Майстерня розробників | UKRAINE GTA, але я не маю змоги це зробити з-за блокування в чаті, яке було ще давно, пів року мінімум пройшло з того моменту. Я розумію, що я можливо тоді з кимось конфліктував, піддався емоціям та понаписував лишнього, але я вже давно не така людина, яка буде поводити себе як неандерталець та конфліктувати з ким попало. Зараз я став адекватною та здоровомислячою людиною, тим паче, що зараз я перебуваю на доволі відповідальній посаду Заступника Лідера СБУ м Дніпра, а на такі посади аби-кого не набирають. Також я 10 червня писав у розділ "Скарги на технічну підтримку", де написав те ж саме, що і пишу Вам зараз, але ЗКТП Данііл Козаченко відповів, що блокування в телеграм каналі оскарженню не підлягають. але я вірю, що Ви можете розблокувати мене в чаті Майстерні розробників, обіцяю, що буду поводити себе там стримано та адекватно, не порушуючи правила чату. Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ блокування
  5. Дата походження: 19.06.2024

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Передали Ваше звернення до тех.адміністратора! Очікуйте відповіді!

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12,677
Реакції
3,026
Бали
253
Доброго вечора, надішліть телеглам з якого ви перебуваєте у блокуванні, мені в особисті повідомлення форуму

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі