Бодя Гуменюк
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 8 Лип 2022
- Дописи
- 79
- Реакції
- 99
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Макс Ігнатченко
- Особистий нікнейм: Богдан Гуменнюк
- Суть скарги: Хочу оскаржити свої догани, а саме не компетентну видачу доган від Адміністратора Максима Ігнатченка. Я перебував на посаді полковника НПУ Х (тут). У мене була одна догана ( раніше видана) за дм в зз. Сьогодні мені данний адміністратор видав дві одразу догани (кік з фракції). Як він мені пояснив, що першу догану я отримав за те що підвисив людину з (1 на 2 ранг) гравця "Русік Джусік" без внесення в групу в діскорд "НАВС" що я провів іспит йому. Так як з першого на друге звання можна підвисити тільки після здачі іспиту. Іспит даному гравцю "Русік Джусік" я дійсно проводив. Так як я знаходився на посаді "Полковника" (зам.лідера) я міг цю інформацію туди не вносити! Другу догану я отримав за поганий звіт. Але це дійсно дивно: переглядаючи інші звіти (ТУТ), Генерал "Олег Ломакін" навіть похвалив деяких осіб, а за мене навіть слова не сказав, що я "поганий" подав звіт. Зрівнюючи звіт мій і інших людей він не гірший, а навіть кращий. Тому отримувати догану за таке дійсно не компетентно зі сторони адміністратора ГС Держ "Макс Ігнатченко". Навіть при минулому лідері "Даніл Бенедив" і звіти його замісників були майже пустими, але за це ніхто доганих не отримував. Плюс до цього всього, я не скрінив пункти звіта :»Підвищення» «Прийняття» «Звільнення» я не скрінив тому, що мою роботу і так було видно в таблиці куда я це все подавав(А там дуже хороша пророблена робота).А ГС Держ вирішив саме мені дати догану за це. Викладуючи зміст свого оскарження, Я вважаю що данні догани були видано не справедливо та не компетентно. Після виданих доган мене було знято з посади "Полковника" НПУ Х. До данної скарги я прикріплюю саме свій звіт який я подавав ( ТУТ )
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут.
- Дата походження: 23.10.2023
Останнє редагування: