Відмовлено Макс Ігнатченко // Оскарження доган (2шт.) // Для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодя Гуменюк

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
79
Реакції
99
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Ігнатченко
  2. Особистий нікнейм: Богдан Гуменнюк
  3. Суть скарги: Хочу оскаржити свої догани, а саме не компетентну видачу доган від Адміністратора Максима Ігнатченка. Я перебував на посаді полковника НПУ Х (тут). У мене була одна догана ( раніше видана) за дм в зз. Сьогодні мені данний адміністратор видав дві одразу догани (кік з фракції). Як він мені пояснив, що першу догану я отримав за те що підвисив людину з (1 на 2 ранг) гравця "Русік Джусік" без внесення в групу в діскорд "НАВС" що я провів іспит йому. Так як з першого на друге звання можна підвисити тільки після здачі іспиту. Іспит даному гравцю "Русік Джусік" я дійсно проводив. Так як я знаходився на посаді "Полковника" (зам.лідера) я міг цю інформацію туди не вносити! Другу догану я отримав за поганий звіт. Але це дійсно дивно: переглядаючи інші звіти (ТУТ), Генерал "Олег Ломакін" навіть похвалив деяких осіб, а за мене навіть слова не сказав, що я "поганий" подав звіт. Зрівнюючи звіт мій і інших людей він не гірший, а навіть кращий. Тому отримувати догану за таке дійсно не компетентно зі сторони адміністратора ГС Держ "Макс Ігнатченко". Навіть при минулому лідері "Даніл Бенедив" і звіти його замісників були майже пустими, але за це ніхто доганих не отримував. Плюс до цього всього, я не скрінив пункти звіта :»Підвищення» «Прийняття» «Звільнення» я не скрінив тому, що мою роботу і так було видно в таблиці куда я це все подавав(А там дуже хороша пророблена робота).А ГС Держ вирішив саме мені дати догану за це. Викладуючи зміст свого оскарження, Я вважаю що данні догани були видано не справедливо та не компетентно. Після виданих доган мене було знято з посади "Полковника" НПУ Х. До данної скарги я прикріплюю саме свій звіт який я подавав ( ТУТ )
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут.
  5. Дата походження: 23.10.2023

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Отже, у Вас у фракції була 1/3 догана видана ЗГС Держ. Микитою Стернюком.
Другу догану 2/3 Ви отримали, за прийом гравця до НПУ та його позачергове підвищення, без будь-якого звіту про перевірку на знання (міні блат)
Третю догану 3/3, як і інший заступник отримали за поганий звіт на посаді заступника лідера.
Ви повідомили, що при колишньому лідеру ніхто доган не отримував. Ваші слова є абсурдними.
Заступник лідера НПУ Харків отримував догану як і інші заступники на той час за погану роботу.

Також прикріпляю смс-повідомлення, що про Вашу роботу думають Ваш слідкуючий та керівництво НПУ.

ТУТ

Також хочу зауважити, що Ваша поведінка в VIP чаті не є гарною для заступника лідера НПУ.
ТУТ

Очікуйте відповіді керівництва.

Бодя Гуменюк

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
79
Реакції
99
Бали
23
Вітаю шановний гравець.

Отже, у Вас у фракції була 1/3 догана видана ЗГС Держ. Микитою Стернюком.
Другу догану 2/3 Ви отримали, за прийом гравця до НПУ та його позачергове підвищення, без будь-якого звіту про перевірку на знання (міні блат)
Третю догану 3/3, як і інший заступник отримали за поганий звіт на посаді заступника лідера.
Ви повідомили, що при колишньому лідеру ніхто доган не отримував. Ваші слова є абсурдними.
Заступник лідера НПУ Харків отримував догану як і інші заступники на той час за погану роботу.

Також прикріпляю смс-повідомлення, що про Вашу роботу думають Ваш слідкуючий та керівництво НПУ.

ТУТ

Також хочу зауважити, що Ваша поведінка в VIP чаті не є гарною для заступника лідера НПУ.
ТУТ

Очікуйте відповіді керівництва.
Вітаю Макс Ігнатченко!
Отже, стосовно вашої відповіді на скаргу на Вашу некомпетентність, можу сказати і відповісти наступне!
1) Я згоден, що моя перша догана була отрмана ЗГС Держ. Микитою Стернюком - саме за ДМ в ЗЗ (Тут я повністю згоден)
2) Стосовно позачергового підвищення, я дійсно проводив набір вночі.
Саме вночі гравець "
Русік Джусік" прийшов на оголошений набір. Він хотів працювати в НПУ. Я з радістю прийняв цю людину до НПУ. Так, як мені було відомо, що раніше він також служив в лавах НПУ, він запитав чи може він позачергово здати мені іспити та отримати підвищення з (1 на 2 ранг). Так як Я знаходився на посаді "Полковника НПУ Х" (Зам.Лідера) я можу приймати такі рішення. Що вважаю компетентно.
3) Стосовно третьої догани. Все ж таки хочу добавити, що отримування доганої за поганий звіт Вважаю не є справедливо. Я не відправив пустий звіт. А відправив свою роботу, яка була виконана. Акцентуючи увагу що свою роботу з "
підвищення" "звільнення" "прийняття" я не скрінив. Тому як мою роботу було видно в данних таблицях, і робота там не маленька.
4) Тепер найголовніше - стосовно вашої відповіді "Також прикріпляю смс-повідомлення, що про Вашу роботу думають Ваш слідкуючий та керівництво НПУ"
-Так я граю ближче до вечора. Про це відомо лідеру "Олегу Ломакіну" та і Вам "Макс Ігнатченко".
Чому я граю ближче до вечора! Пояснюю іншим адміністраторам, слідкуючим - в РЕАЛЬНОМУ житті я працюю на державній роботі, а саме в Головному Управлінні Поліції м.Києва на посаді "Старшого слідчого - Карний розшук". Про цю інформацію відомо вам чудово - "шановний" Макс Ігнатченко. Стосовно мого часу підвищення "22:00" як говорять два рази замість мого часу підвищували тому що я не зміг! Як я вже повідомив і ви про це знаєте, де я працюю в реальному житті, хочу сказати наступне:
1) Я знаходився на добовому чергуванні на роботі (на цій неділі 2 рази) і не зміг зайти і зробити підвищення.
це абсурдно, як Ви "Шановний"
Макс Ігнатченко, що ви цього не розумієте так як ви також працюєте в лавах НПУ (патрульним) - і Ви "молодший склад поліції" маєте більше вільного часу(добу відчергували і відпочиваєте дома), так як Я "Середній склад поліції" - і робота в мене відповідальніша, і працюю я 6 днів на тиждень(не враховуючи добові). Тому саме так я захожу після 18:00-19:00 і граю до 03:00-05:00. І дуже шкода, що Ви цього не розумієте. (Але я в цьому також потім розберусь)
Далі стосовно наданих вами скрінів
Щодо наборів - набори я проводив регулярно з 20:00 і до самого ранку. Фрацією я займався і старався розвивати. В цій перепискі акцентуєця увага тільки на якись невідомий "Блат" - це абсурд. Тому що блатом я не займався! "Безвідповідальна людина?!" також абсурд - як Я зрозумів це писав саме лідер НПУ Х "Олег Ломакін" - який сам особливо не займався наборами. А тільки роздавав вказівки, щоб чим займались ми (Людина якій є "15" років) "Сміх"
-Стосовно того як кажуть "Блат" щодо гравця "
Антон Нечипорук" - хочу повідомити і також сказати, що ні на один ранг і т.д. я не підвищував даного гравця. - Перевірте інформацію!! "Антон Нечипорук" - підвищувався ще при минулому лідеру "Даніл Банедив". Тому я ніяк не міг його блатити! І ця інформація що я його блачу - є Брехньою!
-Також стосовно тієї інформації що при проведені тренування якоби я та "
Антон Нечипорук" були відсутні і знаходились на рибалці - є також Брехньою - Я хочу щоб пред'явили данні докази засвідченні працівниками СБУ.
-Також інформація щодо відкритої кримінальної справи щодо мене і "Антона Нечипорука" можу сказати наступне:
1)На мене кримінальної справи не було відкрито!
2)Криманільна справа як відкривались на "
Антон Нечипорук" - була не закінчена це раз. По-друге вона була відкрита на "Антоніо Шухевич". Стосовно цьої кримінальної справи - вона була відкрита ще за часу минулого лідера! Саме коли ця справа була відкрита, нам Ви "шановний" Макс Ігнатченко допомогали в "Розвалені стовоно цієї справи". Саме ви "шановний" Макс Ігнатченко підсказали, як розвали дану справи (Змінити нік нейм Антоніо Шухевич на нікнейм Антон Нечипорук) І вилетіти по рп з країни - щоб справа СБУ проти НПУ закрилась. (Всі докази є). Тоді про який "Блат" можете говорити ви "Макс Ігнатченко"?.
І докази що саме в робочу зміну коли проводилось тренування я і "
Антон Нечипорук" були на рибалці є брехнею - хочу побачити ці докази.
-Тепер перейдемо стосовно цього "Також хочу зауважити, що Ваша поведінка в
VIP чаті не є гарною для заступника лідера НПУ. "
1)В період коли я відправляв це повідомлення в
VIP час я вже не перебував на посаді "Полковника" НПУ Х. Будь-ласка відправляйте повний доказ з точною датою та часом коли це було відправлено!
2)Також на скільки мені відомо і попередженно, що в час відправлення цього повідомлення в VIP чат, я не перебував вже на посаді "Полковника" хочу сказати що інформація в
VIP чат - є оффтоп інформацією і ніяк не впливає на ігровий режим.

Вище сказане мною доповнення/відповідь є правдивим.
(Підпис "Гуменюк")

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, переглянувши всі докази виношу вердикт:
Адміністратор Макс Ігнатченко видав покарання вірно. Переглянувши ваші звіти полковника видно що дійсно роботи заступника мало, було прийнято до уваги і факт погроз в "Discord" з вашою неадекватною поведінкою.
На мою думку відновленню не підлягає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі