Розглянуто Марк Вакарчук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Марк Вакарчук
  2. Особистий нікнейм: Ян Булл
  3. Суть скарги: Бажаю здоров'я. Коротко предісторія події:
Адміністратором Марк Вакарчук було видане покарання за ДМ та ДМ Кар, в сумі 60хв деморгану. Так, я не заперечую що ДМ Кар мав місце, хоча це було не безпричинно, так як гравець Нікіта Хоффман [31955] навмисне таранив мене. А от DM, такого не було, я вів вогонь виключно по автомобілю.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Суть скарги полягає в наступному:
1. Я не вбивав/не стріляв по гравцю, а виключно по автомобілю і згідно правил це максимум 30хв деморгану.
2. Є підозра що адміністратор видавав покарання не бачучи ситуації а просто по словах Нікіта Хоффман [31955]. Прошу запросити в нього докази.
3. Навіть якщо гравець Нікіта Хоффман [31955], помер в цій ситуації, то він порушив правило 6.14. На що адміністратор Марк Вакарчук не звернув увагу, але скоріш за все був поруч в цей момент так як видав мені покарання після повернення Нікіта Хоффман [31955].
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн

Враховуючи все вище перечислене в мене всього два питання, це блат для Хофмана, чи упереджене ставлення до мене про яке я вже говорив ось тут?
Повне відео ситуації готовий надати ГА/ЗГА, але ці докази повинні бути в адміністратора який видавав покарання.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео доказ "RK", та видачі покарання.
Дата походження: 16.11.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю

Переглянувши відео докази з усіх сторін виношу вердикт.
Даний Адміністратор не бачив ситуації з вашої сторони, гравець Нікіта Хоффман [31955] звернулася в репорт одразу як Ви почали розстрілювати автомобіль і Адміністратор спостерігав як Ви не тільки наносили шкоду автомобілю а і вбили самого гравця, саме тому вас було покарано за DM та DM Car. Адміністратор виконував свої обов'язки, за допомогою звернувся гравець Адміністратор зафіксував порушення і видав покарання згідно правил. Ні блату ні упередженого ставлення до Вас я к особистості не побачив
Приємного відпочинку на Ukraine GTA

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі