Ян Булл
Шановний гравець
- Реєстрування
- 29 Вер 2025
- Дописи
- 111
- Реакції
- 44
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Марк Вакарчук
- Особистий нікнейм: Ян Булл
- Суть скарги: Бажаю здоров'я. Коротко предісторія події:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Суть скарги полягає в наступному:
1. Я не вбивав/не стріляв по гравцю, а виключно по автомобілю і згідно правил це максимум 30хв деморгану.
2. Є підозра що адміністратор видавав покарання не бачучи ситуації а просто по словах Нікіта Хоффман [31955]. Прошу запросити в нього докази.
3. Навіть якщо гравець Нікіта Хоффман [31955], помер в цій ситуації, то він порушив правило 6.14. На що адміністратор Марк Вакарчук не звернув увагу, але скоріш за все був поруч в цей момент так як видав мені покарання після повернення Нікіта Хоффман [31955].
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
Враховуючи все вище перечислене в мене всього два питання, це блат для Хофмана, чи упереджене ставлення до мене про яке я вже говорив ось тут?
Повне відео ситуації готовий надати ГА/ЗГА, але ці докази повинні бути в адміністратора який видавав покарання.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео доказ "RK", та видачі покарання.
Дата походження: 16.11.2025