Розглянуто Мартін Морган | Неправильна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
235
Реакції
205
Бали
101
  1. Нікнейм адміністратора:Мартін Морган
  2. Особистий нікнейм:Владислав Договіренко
  3. Суть скарги:Шановний адміністратор Мартін Морган видав покарання мені за невідстояний строк заступника СБУ Д хоча в правилах чітко написано Заступнику заборонено залишати свій пост, раніше ніж за 14 днів з моменту призначення. | Покарання ЧС Лідерів на 15 днів + ЧС Фракції на 60 днів + Варн Але даний адміністратор видав мені блокування облікового запису з чим я зовсім не згоден!
    Ще доповнюючи це все даний адміністратор зняв мене з посади заступника лідера СБУ Д але хочу додати підстав для зняття мене з посади не було так як в їх тільки мої слова не підкріплені якимись діями це могло бути сказано з жартом або ще якось це не можна розцінювати к злив когось тобто вони мене за це зняти не могли, але це зробили разом з Конором Хеву лідером СБУ Д але на цю особу буде інша скарга!
    Тому попрошу якось розібратись в цій ситуації.
    Ще хотів додати тих доказів скоріш за все не вистачить для того щоб мене зняли з посади то хотів би ще додати я не претендую на поверенення в Держ. просто хочу розблокування облікового запису! Та щоб в на мені не було жодного з вище доданих мною покарань.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):(тик)
  5. Дата походження:01.02.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, так як скарга написана на мене, залишу свої думки з приводу цього.

Вам було видано блокування, бо ви не уважно прочитали примітку, яка знаходиться під цим пунктом, який ви сюди написали. Тож, напишу примітку сюди:
Примітка: якщо заступник знімається раніше ніж 7 днів, він отримує блокування на ту кількість днів, яку не відстояв. Підвищення не враховується.

Також, знято вас було за ініціативи лідера по причині "Втрата довіри". Лідер аргументував свої дії та пояснив чому саме не хоче бачити вас на посаді заступника лідера СБУ Д.

Очікуємо на рішення ГА\ЗГА.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
235
Реакції
205
Бали
101
Мені не було сказано ні слова в мене просто забрали роль діскорд звільнили в грі та повидаляли з груп коли я попросив у слідкуючого надати хоч щось конкретне він мені сказав що докази тобі ніхто не надасть!

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, покарання було видано вірно. ЧСи фракцій Ви не отримали.
Докази надали на дві догани, з покараннями згідний.
Переговорили з ГС та вирішили зняти блокування на перший раз.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі