Едуард Міхновський
Лідер ДКВС | Південна Україна
- Реєстрування
- 7 Жов 2024
- Дописи
- 235
- Реакції
- 205
- Бали
- 101
- Нікнейм адміністратора:Мартін Морган
- Особистий нікнейм:Владислав Договіренко
- Суть скарги:Шановний адміністратор Мартін Морган видав покарання мені за невідстояний строк заступника СБУ Д хоча в правилах чітко написано Заступнику заборонено залишати свій пост, раніше ніж за 14 днів з моменту призначення. | Покарання ЧС Лідерів на 15 днів + ЧС Фракції на 60 днів + Варн Але даний адміністратор видав мені блокування облікового запису з чим я зовсім не згоден!
Ще доповнюючи це все даний адміністратор зняв мене з посади заступника лідера СБУ Д але хочу додати підстав для зняття мене з посади не було так як в їх тільки мої слова не підкріплені якимись діями це могло бути сказано з жартом або ще якось це не можна розцінювати к злив когось тобто вони мене за це зняти не могли, але це зробили разом з Конором Хеву лідером СБУ Д але на цю особу буде інша скарга!
Тому попрошу якось розібратись в цій ситуації.
Ще хотів додати тих доказів скоріш за все не вистачить для того щоб мене зняли з посади то хотів би ще додати я не претендую на поверенення в Держ. просто хочу розблокування облікового запису! Та щоб в на мені не було жодного з вище доданих мною покарань. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):(тик)
- Дата походження:01.02.2025