Ярік Нанівський
Козак
- Реєстрування
- 9 Січ 2024
- Дописи
- 108
- Реакції
- 21
- Бали
- 33
- Мартін Морган:
- Ярік Нанівський:
- Вітаю вважаю що Шановний Адміністратор Мартін Морган, не всім видав покарання, оскільки на моєму відео ми бачимо як по мені відкривають вгонь, гравці з державних організацій, тим самим порушуючи канони рп, оскільки за перетин подвійної суцільної не несло жодної загрози яr працівникам та і гравцям. Працівники державних організацій котрі застосували вогнепальну зброю, тим самим порушивши правила державних організацій:2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав.2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. Прошу зауважити мені і не треба знати нікнейми гравців які порушили правила, оскільки Адміністрація має доступ до логів, де все можна подивитися. прошу пояснити чому інші гравці державних організацій не отримали покарання.:
- посилання https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/не-знаю-Гліб-Доропей-6-2-6-4-держ-2-15-2-38-2-32.305934/ :
- 12 липня: