Розглянуто "Мартін Морган" /"Оскарження"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Січ 2024
Дописи
108
Реакції
21
Бали
33
  1. Мартін Морган:
  2. Ярік Нанівський:
  3. Вітаю вважаю що Шановний Адміністратор Мартін Морган, не всім видав покарання, оскільки на моєму відео ми бачимо як по мені відкривають вгонь, гравці з державних організацій, тим самим порушуючи канони рп, оскільки за перетин подвійної суцільної не несло жодної загрози яr працівникам та і гравцям. Працівники державних організацій котрі застосували вогнепальну зброю, тим самим порушивши правила державних організацій:2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав.2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. Прошу зауважити мені і не треба знати нікнейми гравців які порушили правила, оскільки Адміністрація має доступ до логів, де все можна подивитися. прошу пояснити чому інші гравці державних організацій не отримали покарання.:
  4. посилання https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/не-знаю-Гліб-Доропей-6-2-6-4-держ-2-15-2-38-2-32.305934/ :
  5. 12 липня:

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, перегляньте свій же відеозапис, там не видно жодного нікнейму аби видати комусь покарання. Також, у відповідній інформації, яка має адміністрація - неможливо переглянути те, що ви просите щодо інших гравців державних організацій.
Тому, той гравець який отримав покарання у скарзі - так само отримав дисциплінарне покарання у грі окрім покарання від адміністрації.

Очікуємо на відповідь від ГА\ЗГА.

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !
Адміністратор вище нада обґрунтовану відповідь щодо розгляду вашої скарги.
Неможливо видати покарання за відсутності ID або нікнеймів гравців на вашому доказі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі