Олександр Піхальонок
Козак
- Реєстрування
- 3 Тра 2024
- Дописи
- 3
- Реакції
- 5
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Мартін Морган
- Особистий нікнейм: Олександр Піхальонок
- Суть скарги:
Адміністратор, після отримання скарги, передав відеозапис з порушенням лідеру, той сказав що видасть догану, але видав її адміністратор (чому так - мені пояснили, хоча я все одно не зрозумів чому... адміністратор не бачив лідера у F3, я це розумію, сам з таким стикався, але лідер цю скаргу не отримував, лідер отримав її від нонРП персонажа), отже наголошу знов, скарга була до адміністрації, а адміністратор не є РП-персонажем, відповідно покарати він мене мав не доганою (що є РП-покаранням), а деморганом або попередженням (що є нонРП покаранням).Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями, надає допомогу гравцям з ігрових питань, не є ігровим персонажем і не бере участі в ігровому процесі (окрім деяких випадків).
також, під час нашої розмови я почув слова від адміністратора, де він не розуміє різницю між тим нонРП він персонаж чи РП, а вона є і проявляється у втручанні в РП-процес.
гравець відправив скаргу адміністратору - покарати має адміністратор згідно з правилами серверу, але не доганою, а деморганом чи попередженням.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): cкрін догани
- Дата походження: 18 липня