Розглянуто Мартін Морган / РП та НонРП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2024
Дописи
3
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Мартін Морган
  2. Особистий нікнейм: Олександр Піхальонок
  3. Суть скарги:
на мене прийшла скарга в особисті ГС за держ. орг., він, розглянувши її, видав мені догану. Догана - РП покарання. Адміністратор, згідно з правилами не є РП-персонажем:
Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями, надає допомогу гравцям з ігрових питань, не є ігровим персонажем і не бере участі в ігровому процесі (окрім деяких випадків).
Адміністратор, після отримання скарги, передав відеозапис з порушенням лідеру, той сказав що видасть догану, але видав її адміністратор (чому так - мені пояснили, хоча я все одно не зрозумів чому... адміністратор не бачив лідера у F3, я це розумію, сам з таким стикався, але лідер цю скаргу не отримував, лідер отримав її від нонРП персонажа), отже наголошу знов, скарга була до адміністрації, а адміністратор не є РП-персонажем, відповідно покарати він мене мав не доганою (що є РП-покаранням), а деморганом або попередженням (що є нонРП покаранням).

також, під час нашої розмови я почув слова від адміністратора, де він не розуміє різницю між тим нонРП він персонаж чи РП, а вона є і проявляється у втручанні в РП-процес.

гравець відправив скаргу адміністратору - покарати має адміністратор згідно з правилами серверу, але не доганою, а деморганом чи попередженням.
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): cкрін догани
  2. Дата походження: 18 липня

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю.
Так, як адміністратор являється Головним Слідкуючим за державними організаціями, то він має право контролювати догани.
Але Ваш лідер забув, а в F3 не було видно , що лідер є в мережі, то Мартін Морган вважав за потрібне видати самостійно.
Якщо б Ви отримали покарання, згідно правил серверу тобто "деморган" то все одно Лідер в праві видати вам догану, тобто чи так чи інакше Ви б отримали догану.
Поговоривши з адміністратором він розуміє, хто такі РП гравці, а хто нонРП. Не знаю, з чого ви це взяли.
З адміністратором проведена бесіда, щоб на майбутнє повторно дивися чи є лідер в мережі.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі