Зачинено Марія Тейлор для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Марія Тейлор
  2. Особистий нікнейм: Максим Герас
  3. Суть скарги: Вітаю Віктор, сьогодні я був у діскорді з Леонідом Бобром, та Стасом Чортенко, ми говорили та я захтів спитати чи він не хоче піти в СБУ м.Дніпро бо там відкриті заявки на посаду Полковника, після цього Мене Леонід Бобер питає чому він має йти в СБУ м.Дніпро на це я йому відповідаю що Немаєш ти туда йти Баране, Я вибачаюсь за ці слова, але це було сказано не в злість, а в шутку, потому мене перекідує ГС Держ, та каже що це таке чому я кажу щоб він переводився, Я ПРОСТО СПИТАВ НАГАДУЮ, та кому я там казав Баран, Але я не бачу щоб із-за цього давали недовіру на Підполковника, я гарно працюю, і із-за того що я сказав в шутку Баран я не бачу в цьому Недовіри, На мою думку це не справедливо, тому що по факту я нічого такого не сказав а мені дали Недовіру, із-за того що я спитав чи не хоче людина йти в СБУ Дніпро, та сказав Перший Раз Образив його і сказав Баран, Я вибачаюсь за це, але на мою думку, Мені здається що то що я просто захтів встати на Полковника це погано, я дуже стараюсь щоб мені дали довіру від ГС та ЗГС Держ, але із-за цього давати недовіру ну блин, прошу Пане ГА Обговорити, та дати мені довіру, наразі хочаб на Підполковника, я дуже вас Прошу на порозуміння
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 26.02.2024

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ви повинні розуміти що від потенційного заступника лідера або лідера не мають лунати подібні образи у бік гравців, відновлюйте свою репутацію задля отримання довіри від ГС/ЗГС державних організацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі