- Реєстрування
- 15 Чер 2023
- Дописи
- 1,357
- Реакції
- 1,644
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора: Марія Тейлор
- Особистий нікнейм: Максим Герас
- Суть скарги: Вітаю Віктор, сьогодні я був у діскорді з Леонідом Бобром, та Стасом Чортенко, ми говорили та я захтів спитати чи він не хоче піти в СБУ м.Дніпро бо там відкриті заявки на посаду Полковника, після цього Мене Леонід Бобер питає чому він має йти в СБУ м.Дніпро на це я йому відповідаю що Немаєш ти туда йти Баране, Я вибачаюсь за ці слова, але це було сказано не в злість, а в шутку, потому мене перекідує ГС Держ, та каже що це таке чому я кажу щоб він переводився, Я ПРОСТО СПИТАВ НАГАДУЮ, та кому я там казав Баран, Але я не бачу щоб із-за цього давали недовіру на Підполковника, я гарно працюю, і із-за того що я сказав в шутку Баран я не бачу в цьому Недовіри, На мою думку це не справедливо, тому що по факту я нічого такого не сказав а мені дали Недовіру, із-за того що я спитав чи не хоче людина йти в СБУ Дніпро, та сказав Перший Раз Образив його і сказав Баран, Я вибачаюсь за це, але на мою думку, Мені здається що то що я просто захтів встати на Полковника це погано, я дуже стараюсь щоб мені дали довіру від ГС та ЗГС Держ, але із-за цього давати недовіру ну блин, прошу Пане ГА Обговорити, та дати мені довіру, наразі хочаб на Підполковника, я дуже вас Прошу на порозуміння
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 26.02.2024
Останнє редагування: