Данієль Дефо
Поважний гравець
- Реєстрування
- 1 Лип 2024
- Дописи
- 109
- Реакції
- 115
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця: Діма Гроза 122249 Джейкоб Хаванский 176856
- Особистий нікнейм: Вадим Познанський
- Суть скарги:
Все почалося з того, що моє авто було викрадене невідомими особами. У той момент я був у стані AFK і не зміг побачити, хто саме його викрав. Пізніше до мене під’їхав гравець, який запропонував допомогу. Я коротко описав йому ситуацію, і ми вирушили в напрямку бариги з надією перехопити викрадачів. По дорозі я через телефон звернувся до НПУ, повідомивши про викрадення.
Згодом стало зрозуміло, що правопорушники якось дізналися про те, що я писав у поліцію, хоча я не повідомляв про це відкрито. Це викликає підозру на metagaming (порушення мета-інформації), хоча це окреме питання.
Перелік порушень з боку Джейкоба Хаванського:
6.53.Заборонено відкривати вогонь або вести перестрілку з пасажирського чи водійського сидіння транспортного засобу. ⟶ Покарання: деморган 30– 120 хвилин, при масових порушеннях — варн (на розсуд адміністрації) ( 01:08)
3.5. Кількість нападників має бути у 4 рази більшою за кількість жертв.
⟶ Покарання: деморган 80 хвилин- 3.6. Не було озвучено намірів на пограбування, не було вимог зупинитися, одразу відкрили вогонь без попередження та без стрільби по колесах.
⟶ Покарання: деморган 60–120 хвилин (01:08) - 4.15. Викрадення було здійснено особами, які не перебувають у кримінальному угрупуванні.
⟶ Покарання: деморган 40 хвилин - 4.16. Викрадення проводилось без масок.
⟶ Покарання: деморган 30 хвилин - 4.24. Викрадення було здійснене поза дозволеним часом.
⟶ Покарання: деморган 30 хвилин - 4.20. (під сумнівом) Ймовірно, було викрадено гравця з рівнем нижче 10-го (за новим ID).
⟶ Покарання: деморган 45 хвилин
4.28. Нанесення шкоди заручнику. У разі необхідності — дозволено лише використання кулаків. (13:42)
⟶ Покарання: деморган 60 хвилин
(07:28) Неадекватна поведінка
(07:50) під час пограбування настойчіво вимагає передати скін а також аксесуари (тобто ігрове майно), що суворо заборонено правилами пограбування
Гравець Діма Гроза, який, як виявилось, працює у складі НПУ (Майор), також брав участь у викраденні авто або сприяв йому. На відео він сам проговорюється про свою участь у цій події. (04:50)
Перелік порушень з боку Діми Грози:- 3.3. Усі нападники мають бути в масках.
⟶ Покарання: деморган 50 хвилин - 3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв.
⟶ Покарання: деморган 80 хвилин - 3.6. Не були озвучені наміри щодо пограбування; не було вимог зупинитися, не було попередження перед відкриттям вогню; не вистрілено по колесах.
⟶ Покарання: деморган 60–120 хвилин - 4.15. Вчинення викрадення гравцями, які не є членами кримінального угрупування.
⟶ Покарання: деморган 40 хвилин - 4.24. Проведення викрадення поза дозволеним ігровим часом.
⟶ Покарання: деморган 30 хвилин - 4.28. Нанесення шкоди заручнику. У разі необхідності — дозволено лише використання кулаків. (02:38) (10:00) (12:24) (12:54) (13:19) (13:30)
⟶ Покарання: деморган 60 хвилин
- 3.3. Усі нападники мають бути в масках.
- 3.6. Не було озвучено намірів на пограбування, не було вимог зупинитися, одразу відкрили вогонь без попередження та без стрільби по колесах.
- Докази (скріншот/відео):ТУТ
- Дата порушення: 26.07.2025
Останнє редагування: