Схвалено Масове порушення від НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данієль Дефо

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
109
Реакції
115
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Діма Гроза 122249 Джейкоб Хаванский 176856
  2. Особистий нікнейм: Вадим Познанський
  3. Суть скарги:

Все почалося з того, що моє авто було викрадене невідомими особами. У той момент я був у стані AFK і не зміг побачити, хто саме його викрав. Пізніше до мене під’їхав гравець, який запропонував допомогу. Я коротко описав йому ситуацію, і ми вирушили в напрямку бариги з надією перехопити викрадачів. По дорозі я через телефон звернувся до НПУ, повідомивши про викрадення.

Згодом стало зрозуміло, що правопорушники якось дізналися про те, що я писав у поліцію, хоча я не повідомляв про це відкрито. Це викликає підозру на metagaming (порушення мета-інформації), хоча це окреме питання.

Перелік порушень з боку Джейкоба Хаванського:

6.53.
    Заборонено відкривати вогонь або вести перестрілку з пасажирського чи водійського сидіння транспортного засобу.   ⟶ Покарання: деморган 30– 120 хвилин, при масових порушеннях — варн (на розсуд адміністрації) ( 01:08)
    3.5. Кількість нападників має бути у 4 рази більшою за кількість жертв.
          ⟶ Покарання: деморган 80 хвилин
    • 3.6. Не було озвучено намірів на пограбування, не було вимог зупинитися, одразу відкрили вогонь без попередження та без стрільби по колесах.
         ⟶ Покарання: деморган 60–120 хвилин (01:08)
    • 4.15. Викрадення було здійснено особами, які не перебувають у кримінальному угрупуванні.
         ⟶ Покарання: деморган 40 хвилин
    • 4.16. Викрадення проводилось без масок.
         ⟶ Покарання: деморган 30 хвилин
    • 4.24. Викрадення було здійснене поза дозволеним часом.
    • 4.20. (під сумнівом) Ймовірно, було викрадено гравця з рівнем нижче 10-го (за новим ID).
         ⟶ Покарання: деморган 45 хвилин
      4.28. Нанесення шкоди заручнику. У разі необхідності — дозволено лише використання кулаків. (13:42)
         ⟶ Покарання: деморган 60 хвилин

(07:28) Неадекватна поведінка
      (07:50) під час пограбування настойчіво вимагає передати скін а також аксесуари (тобто ігрове майно), що суворо заборонено правилами пограбування

Гравець Діма Гроза, який, як виявилось, працює у складі НПУ (Майор), також брав участь у викраденні авто або сприяв йому. На відео він сам проговорюється про свою участь у цій події. (04:50)

Перелік порушень з боку Діми Грози:
      • 3.3. Усі нападники мають бути в масках.
           ⟶ Покарання: деморган 50 хвилин
      • 3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв.
           ⟶ Покарання: деморган 80 хвилин
      • 3.6. Не були озвучені наміри щодо пограбування; не було вимог зупинитися, не було попередження перед відкриттям вогню; не вистрілено по колесах.
           ⟶ Покарання: деморган 60–120 хвилин
      • 4.15. Вчинення викрадення гравцями, які не є членами кримінального угрупування.
           ⟶ Покарання: деморган 40 хвилин
      • 4.24. Проведення викрадення поза дозволеним ігровим часом.
      • 4.28. Нанесення шкоди заручнику. У разі необхідності — дозволено лише використання кулаків. (02:38) (10:00) (12:24) (12:54) (13:19) (13:30)
           ⟶ Покарання: деморган 60 хвилин

4. Докази (скріншот/відео):ТУТ
  5. Дата порушення: 26.07.2025

Останнє редагування:

Діма Гроза

Активний
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
182
Реакції
50
Бали
33
Надаю пояснення з Сторони ГРОЗИ.
Звідки ви Взнали шо це було пограбування ми вам озвучили шо це було пограбування ?
Також я був у масці яка можливо у вас не відображається

Святослав Наконечний

Ст. Адміністратор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
24 Гру 2022
Дописи
318
Реакції
144
Бали
88
Адреса
🇺🇦 Lviv ❤️
Веб-сайт
youtube.com
Переглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:

Спираючись на масовість порушень правил UKRAINE GTA та правил неоф. Орг гравець [Діма Гроза 122249] та гравець [Джейкоб Хаваньський 176856] отримують покарання у вигляді блокування ігрового аккаунту терміном на 7 днів

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі