Розглянуто Масові помилки та порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
144
Реакції
338
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Павло Західний
  2. Особистий нікнейм: Джек Галицький
  3. Суть скарги: Я приїхав собі на роботу Будівельника щоб забрати своє подругу вона сіла до мене в машину і я поїхав на дорогу і лиш я доїжаю до Епіцентру і мене відкидають за Адміністратор Андрій Мосійчук посадив гравця Джек Галицький на 30 причина: Втручання в RP ситуацію | Західний потім я покликав П. Західного до себе і я зним поговорив і він зняв мені покарання але сказав шо дасть мені 2 покарання а саме NonRP drive yf 15 хв, потім я запитав де я імено зробив це порушення він мені сказав шо на тій стройці де знаходиться робота будівельника є доріжка хоча я був туда поїхав після того як відсидів своє покарання яке я нізащо получив і вийшло так шо даний Адміністратор мене обманув тим шо там є доріжка.
  4. Причини по яких я не міг получити дане покарання 1.В мене машина рахується як джип а в мене марка машини AUDI RS Q8. 2. Я їхав з нормальною швидкістю по траві шоб вийхати на дорогу. 3. Від даної тереторії немає немає жодного виїзду (хоча по словам адміністратора Павла там є виїзд).
  5. Прошу вас переглянути відео фіксацію в Даного адміністратора. Та зробити висновок і видати мені компенсацію за то що я потратив свою зброю М4 я її використав коли мене посадили вона мене пропала та компенсацію за те шо я дурно витратив свій час та свої нерви на даного Адміністратора.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): фото покарання
  7. Дата походження: 30.07.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

З адміністратором буде проведено бесіду стосовно перевидачі покарання, а саме "NonRP Drive".
Стосовно покарання "Втручання в RP ситуацію" - видано згідно з правилами.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі