Карім Абдулджабаров
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 15 Лис 2023
- Дописи
- 144
- Реакції
- 338
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Павло Західний
- Особистий нікнейм: Джек Галицький
- Суть скарги: Я приїхав собі на роботу Будівельника щоб забрати своє подругу вона сіла до мене в машину і я поїхав на дорогу і лиш я доїжаю до Епіцентру і мене відкидають за Адміністратор Андрій Мосійчук посадив гравця Джек Галицький на 30 причина: Втручання в RP ситуацію | Західний потім я покликав П. Західного до себе і я зним поговорив і він зняв мені покарання але сказав шо дасть мені 2 покарання а саме NonRP drive yf 15 хв, потім я запитав де я імено зробив це порушення він мені сказав шо на тій стройці де знаходиться робота будівельника є доріжка хоча я був туда поїхав після того як відсидів своє покарання яке я нізащо получив і вийшло так шо даний Адміністратор мене обманув тим шо там є доріжка.
- Причини по яких я не міг получити дане покарання 1.В мене машина рахується як джип а в мене марка машини AUDI RS Q8. 2. Я їхав з нормальною швидкістю по траві шоб вийхати на дорогу. 3. Від даної тереторії немає немає жодного виїзду (хоча по словам адміністратора Павла там є виїзд).
- Прошу вас переглянути відео фіксацію в Даного адміністратора. Та зробити висновок і видати мені компенсацію за то що я потратив свою зброю М4 я її використав коли мене посадили вона мене пропала та компенсацію за те шо я дурно витратив свій час та свої нерви на даного Адміністратора.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): фото покарання
- Дата походження: 30.07.2025