Матвій. Харісон
Козак
- Реєстрування
- 23 Вер 2024
- Дописи
- 20
- Реакції
- 22
- Бали
- 8
Загальна інформація
Мене звати Харісон Матвій. Я народився 17.05.2005 року. З самого дитинства я звик покладатися лише на себе та не чекати, поки хтось вирішить мої проблеми. Життя навчило мене, що не кожна людина дотримується своїх слів, а справедливість не завжди приходить сама.
Зовні я спокійний та врівноважений. Я не люблю показувати свої емоції та не дозволяю іншим бачити мої слабкі сторони. Для мене важливі дисципліна, повага та контроль над ситуацією. Я вважаю, що людину потрібно оцінювати не за словами, а за її вчинками.
Дитинство та родина
Я виріс у звичайній родині, де з ранніх років мене привчали до відповідальності. Батьки завжди говорили мені, що в житті потрібно працювати над собою та відповідати за власні рішення.
У дитинстві я був досить упертим і принциповим. Я не любив, коли хтось намагався мною керувати або принижував інших. Через свій характер я часто вступав у суперечки, але саме це допомогло мені навчитися захищати власну думку.
З роками я став більш стриманим. Я зрозумів, що не кожну проблему потрібно вирішувати криком або емоціями. Іноді набагато ефективніше просто мовчати, спостерігати та чекати правильного моменту.
Юність та формування характеру
У підлітковому віці я став більше цікавитися людьми та їхньою поведінкою. Я почав помічати, що багато хто говорить одне, а робить зовсім інше.
Саме тоді я став недовірливим. Я зрозумів, що не кожен, хто називає себе другом, дійсно ним є. Зрада та обман залишили в мені сильний слід, через що зараз я дуже обережно ставлюся до нових знайомств.
Я навчився аналізувати людей, звертати увагу на деталі та помічати зміни в їхній поведінці. Мені стало набагато легше зрозуміти, коли людина говорить неправду або намагається щось приховати.
Шлях у поліцію
Я вирішив пов'язати своє життя з Національною поліцією України, оскільки хотів бути частиною структури, яка відповідає за порядок та безпеку. Спочатку я щиро вірив у справедливість і вважав, що закон повинен бути однаковим для кожного.
Початок служби був непростим. Я швидко зрозумів, що поліцейська робота - це не лише форма та службові повноваження. Це відповідальність, дисципліна та постійна необхідність приймати складні рішення.
Я старанно виконував свої обов'язки та намагався здобути повагу серед колег. Поступово я почав отримувати більше досвіду та розуміти, як насправді працює система.
Перші розчарування
З часом я почав помічати те, чого раніше не хотів бачити. Я побачив людей, які використовували службове становище у власних інтересах, та тих, хто міг уникнути відповідальності завдяки зв'язкам.
Спочатку мене це сильно обурювало. Я вважав, що кожен повинен відповідати за свої вчинки. Але згодом я зрозумів, що світ не завжди працює за принципом справедливості.
Це стало переломним моментом у моєму житті. Я поступово перестав вірити в те, що закон завжди перемагає. У мене почало формуватися власне бачення того, як потрібно діяти в складних ситуаціях.
Як я став Bad Cop
Мій шлях до Bad Cop був поступовим. Я не змінився за один день. Спочатку я просто став більш жорстким та вимогливим до людей.
Я перестав витрачати час на порожні розмови та почав використовувати свій авторитет для досягнення необхідного результату. Якщо людина не розуміла нормальної розмови, я міг перейти до більш жорсткого тону.
Одного разу мені запропонували винагороду за певне рішення. Спочатку я відмовився, адже розумів, що це суперечить моїм принципам. Проте згодом я погодився.
Я переконував себе, що це лише один випадок і він нічого не змінить. Але після цього я зрозумів, наскільки легко можна перейти межу, якщо один раз дозволити собі зробити те, що раніше вважав неправильним.
З часом я став використовувати свої можливості та службовий авторитет у власних інтересах. Я навчився діяти обережно, не привертати зайвої уваги та завжди думати наперед.
Так я поступово став Bad Cop.
Я не вважаю себе злочинцем. У моєму розумінні я просто людина, яка навчилася виживати в системі, де чесність не завжди приносить користь.
Характер
Мій характер досить складний. Я спокійний, але можу стати жорстким, якщо хтось переходить встановлені мною межі.
Я не люблю брехню, зраду та неповагу. Якщо людина один раз втратила мою довіру, повернути її буде дуже складно.
Я впертий і гордий. Мені важко визнавати власні помилки, особливо перед людьми, яких я не поважаю.
Водночас я відповідальний та дисциплінований. Якщо я беруся за певну справу, то намагаюся довести її до кінця. Я не люблю залишати незавершені справи та завжди намагаюся контролювати ситуацію.
Сильні та слабкі сторони
Моїми сильними сторонами є холоднокровність, спостережливість, дисципліна та психологічна витримка. Я вмію зберігати спокій у складних ситуаціях та швидко приймати рішення.
Я добре відчуваю людей і можу помічати те, що інші часто залишають без уваги.
Мої слабкі сторони - надмірна недовіра, гордість та бажання все контролювати. Іноді я можу бути занадто жорстким до людей і не завжди готовий визнати власну неправоту.
Мої страхи
Найбільше я боюся втратити контроль над власним життям. Я не хочу опинитися в ситуації, де не зможу впливати на події.
Також я боюся зради. Для мене дуже важливо знати, що людина, яка знаходиться поруч, не використає мою довіру проти мене.
Ще одним моїм страхом є втрата авторитету. Я багато працював над тим, щоб мене поважали, тому не хочу одного дня втратити все через одну необережну помилку.
Але найбільше я боюся одного дня зрозуміти, що став людиною, якою колись сам зневажав.
Принципи та сьогодення
Сьогодні я вже не той хлопець, який вірив у ідеальну справедливість. Життя змінило мене та змусило дивитися на світ більш реалістично.
Я навчився не довіряти словам і завжди звертати увагу на вчинки. Я зрозумів, що влада та службові повноваження можуть змінити людину, якщо вона перестає контролювати себе.
Мій шлях до Bad Cop був довгим. Я не став таким за один день. Кожне рішення, кожна помилка та кожна ситуація поступово змінювали мене.
Харісон Матвій Володимирович - людина, яка колись вірила в справедливість, але згодом зрозуміла, що в реальному житті не завжди перемагає той, хто має рацію.
Я перейшов межу, після якої повернутися назад уже не так просто.
Останнє редагування: