Відмовлено Матвій Харісон | BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Вер 2024
Дописи
20
Реакції
22
Бали
8

Загальна інформація

Мене звати Харісон Матвій. Я народився 17.05.2005 року. З самого дитинства я звик покладатися лише на себе та не чекати, поки хтось вирішить мої проблеми. Життя навчило мене, що не кожна людина дотримується своїх слів, а справедливість не завжди приходить сама.

Зовні я спокійний та врівноважений. Я не люблю показувати свої емоції та не дозволяю іншим бачити мої слабкі сторони. Для мене важливі дисципліна, повага та контроль над ситуацією. Я вважаю, що людину потрібно оцінювати не за словами, а за її вчинками.

Дитинство та родина

Я виріс у звичайній родині, де з ранніх років мене привчали до відповідальності. Батьки завжди говорили мені, що в житті потрібно працювати над собою та відповідати за власні рішення.

У дитинстві я був досить упертим і принциповим. Я не любив, коли хтось намагався мною керувати або принижував інших. Через свій характер я часто вступав у суперечки, але саме це допомогло мені навчитися захищати власну думку.

З роками я став більш стриманим. Я зрозумів, що не кожну проблему потрібно вирішувати криком або емоціями. Іноді набагато ефективніше просто мовчати, спостерігати та чекати правильного моменту.

Юність та формування характеру

У підлітковому віці я став більше цікавитися людьми та їхньою поведінкою. Я почав помічати, що багато хто говорить одне, а робить зовсім інше.

Саме тоді я став недовірливим. Я зрозумів, що не кожен, хто називає себе другом, дійсно ним є. Зрада та обман залишили в мені сильний слід, через що зараз я дуже обережно ставлюся до нових знайомств.

Я навчився аналізувати людей, звертати увагу на деталі та помічати зміни в їхній поведінці. Мені стало набагато легше зрозуміти, коли людина говорить неправду або намагається щось приховати.

Шлях у поліцію

Я вирішив пов'язати своє життя з Національною поліцією України, оскільки хотів бути частиною структури, яка відповідає за порядок та безпеку. Спочатку я щиро вірив у справедливість і вважав, що закон повинен бути однаковим для кожного.

Початок служби був непростим. Я швидко зрозумів, що поліцейська робота - це не лише форма та службові повноваження. Це відповідальність, дисципліна та постійна необхідність приймати складні рішення.

Я старанно виконував свої обов'язки та намагався здобути повагу серед колег. Поступово я почав отримувати більше досвіду та розуміти, як насправді працює система.

Перші розчарування

З часом я почав помічати те, чого раніше не хотів бачити. Я побачив людей, які використовували службове становище у власних інтересах, та тих, хто міг уникнути відповідальності завдяки зв'язкам.

Спочатку мене це сильно обурювало. Я вважав, що кожен повинен відповідати за свої вчинки. Але згодом я зрозумів, що світ не завжди працює за принципом справедливості.

Це стало переломним моментом у моєму житті. Я поступово перестав вірити в те, що закон завжди перемагає. У мене почало формуватися власне бачення того, як потрібно діяти в складних ситуаціях.

Як я став Bad Cop

Мій шлях до Bad Cop був поступовим. Я не змінився за один день. Спочатку я просто став більш жорстким та вимогливим до людей.

Я перестав витрачати час на порожні розмови та почав використовувати свій авторитет для досягнення необхідного результату. Якщо людина не розуміла нормальної розмови, я міг перейти до більш жорсткого тону.

Одного разу мені запропонували винагороду за певне рішення. Спочатку я відмовився, адже розумів, що це суперечить моїм принципам. Проте згодом я погодився.

Я переконував себе, що це лише один випадок і він нічого не змінить. Але після цього я зрозумів, наскільки легко можна перейти межу, якщо один раз дозволити собі зробити те, що раніше вважав неправильним.

З часом я став використовувати свої можливості та службовий авторитет у власних інтересах. Я навчився діяти обережно, не привертати зайвої уваги та завжди думати наперед.

Так я поступово став Bad Cop.

Я не вважаю себе злочинцем. У моєму розумінні я просто людина, яка навчилася виживати в системі, де чесність не завжди приносить користь.

Характер
Мій характер досить складний. Я спокійний, але можу стати жорстким, якщо хтось переходить встановлені мною межі.

Я не люблю брехню, зраду та неповагу. Якщо людина один раз втратила мою довіру, повернути її буде дуже складно.

Я впертий і гордий. Мені важко визнавати власні помилки, особливо перед людьми, яких я не поважаю.

Водночас я відповідальний та дисциплінований. Якщо я беруся за певну справу, то намагаюся довести її до кінця. Я не люблю залишати незавершені справи та завжди намагаюся контролювати ситуацію.

Сильні та слабкі сторони

Моїми сильними сторонами є холоднокровність, спостережливість, дисципліна та психологічна витримка. Я вмію зберігати спокій у складних ситуаціях та швидко приймати рішення.

Я добре відчуваю людей і можу помічати те, що інші часто залишають без уваги.

Мої слабкі сторони - надмірна недовіра, гордість та бажання все контролювати. Іноді я можу бути занадто жорстким до людей і не завжди готовий визнати власну неправоту.

Мої страхи

Найбільше я боюся втратити контроль над власним життям. Я не хочу опинитися в ситуації, де не зможу впливати на події.

Також я боюся зради. Для мене дуже важливо знати, що людина, яка знаходиться поруч, не використає мою довіру проти мене.

Ще одним моїм страхом є втрата авторитету. Я багато працював над тим, щоб мене поважали, тому не хочу одного дня втратити все через одну необережну помилку.

Але найбільше я боюся одного дня зрозуміти, що став людиною, якою колись сам зневажав.

Принципи та сьогодення

Сьогодні я вже не той хлопець, який вірив у ідеальну справедливість. Життя змінило мене та змусило дивитися на світ більш реалістично.

Я навчився не довіряти словам і завжди звертати увагу на вчинки. Я зрозумів, що влада та службові повноваження можуть змінити людину, якщо вона перестає контролювати себе.

Мій шлях до Bad Cop був довгим. Я не став таким за один день. Кожне рішення, кожна помилка та кожна ситуація поступово змінювали мене.

Харісон Матвій Володимирович - людина, яка колись вірила в справедливість, але згодом зрозуміла, що в реальному житті не завжди перемагає той, хто має рацію.

Я перейшов межу, після якої повернутися назад уже не так просто.

Останнє редагування:

Назарій Казмірук

Адміністратор| 02 Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
658
Реакції
212
Бали
103
Вітаю, ваша біографія відмовлена
Причина

1.3. Заборонено копіювання іншої біографії, або її окремих частин.

Наступну біографію ви можете опублікувати

1.16. Якщо біографію було скопійовано, то інтервал перед написанням іншої складатиме 72 години.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі