Відмовлено Мене вбили ні за що!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Gerasymchuuk

Новий гравець
Реєстрування
21 Січ 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Добрий вечір, я проїжджала біля річки, якихось двоє хлопців втопили свою машину, побачили мене і почали бігти в мій бік. Я хотіла їм допомогти, зупинилася, бо завжди стараюсь допомагати іншим в грі, мені також допомагають. Вони почали викидати мене з машини, почали просити гроші, я сказала що нема, що можу їм просто допомогти, підвезти куди треба. Вони почали мене бити, стріляти з автоматів. Я попросила не робити так, вони не послухали. Почала сідати в машину, вони знов почали мене викидати. В результаті вони мене вбили, на жаль, момент вбивства я не встигла зняти, але прикріплю фото де я вже була в лікарні і прикріплю скріни з часом де вони стріляли і скрін фото з часом коли вже була в лікарні. Дуже надіюся, що моя скарга буде прочитана і вони будуть покарані

Вкладення

• IMG_8002.jpeg
    IMG_8002.jpeg
    1 Mб · Перегляди: 27
  • IMG_8004.jpeg
    IMG_8004.jpeg
    1 Mб · Перегляди: 26

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,533
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!
Розуміємо вас, але для перегляду скарги, потрібно мати чіткі докази у вигляді відео, щоб ми могли оцінити повну ситуацію яка склалася з вами.
Прошу, якщо ви можете надати відео-доказ, зверніться знову та подати скаргу згідно з правил подачі - форма подачі.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі