Розглянуто Микола Шевчук / ухід від рп + нон рп драйв + багаторазові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
1. Нікнейм гравця: Микола Шевчук
2. Особистий нікнейм: Бавікс Набанов
3. Клан порушника: dragon-legion
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: -
5. Суть скарги: цей гравець за останні 3 дні порушив більше 4х правил серверу, за що йому свідчить бан, якщо конкретніше цієї скарги: в орієнтуванні цей гравець, я поїхав за ним, але біля київстару він пролітає на бардюр на шаленій швидкості і потім їде по нон рп драйву, а в кінці коли я його тайзерю прописує команду - F8 - respawn, прошу видати блокування аккаунта цьому гравцеві.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
відео до цієї скарги

Скарга 1 (сьогодні об 9.30)
Скарга 2 (вчора 18.30)
скарга 3 (вівторок об 14.00)
скарга 4 (понеділок об 16.58)
7. Дата порушення: 7.4.23
P.S. якщо порахувати всі його порушення за 4-5 днів то ми можемо отримати число порушень серверу 6, а якщо вразувати його збільшене покарання за ухід від рп ми отримаємо 8 порушень за 4-5 днів, тож прошу заблокувати данного гравця.

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123
Абсолютно підтримую! Прошу адміністрацію, видати блокування аккаунта гравцеві Микола Шевчук, так як постійно за ним помічаю порушення серверу, деякі з них, нажаль, не потрапляють на форум.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
669
Реакції
460
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Микола Шевчук
2. Особистий нікнейм: Бавікс Набанов
3. Клан порушника: dragon-legion
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: -
5. Суть скарги: цей гравець за останні 3 дні порушив більше 4х правил серверу, за що йому свідчить бан, якщо конкретніше цієї скарги: в орієнтуванні цей гравець, я поїхав за ним, але біля київстару він пролітає на бардюр на шаленій швидкості і потім їде по нон рп драйву, а в кінці коли я його тайзерю прописує команду - F8 - respawn, прошу видати блокування аккаунта цьому гравцеві.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
відео до цієї скарги

Скарга 1 (сьогодні об 9.30)
Скарга 2 (вчора 18.30)
скарга 3 (вівторок об 14.00)
скарга 4 (понеділок об 16.58)
7. Дата порушення: 7.4.23
P.S. якщо порахувати всі його порушення за 4-5 днів то ми можемо отримати число порушень серверу 6, а якщо вразувати його збільшене покарання за ухід від рп ми отримаємо 8 порушень за 4-5 днів, тож прошу заблокувати данного гравця.
Причини зупинки тут немає. (Бо ви просто зрозуміли по геліку та по айді) Ти просто сказав Шевчук Шевчук і включив серену не для зрозумілої причини. На цієї скарзі порушення більше від тебе. 0:55 ДТП вдарився в чела і в стовб (це вже Нонрп + ПГ) бо в реальному житті ти в якщо дтп сочиняєш ти маєш залишитись на місці, і коли в стовб врізався ти вже не маєш нікуди їхати бо ти ранений. Від мене нон рп драйву немає тому що в мене висока машина гелік на якому я трішки проїхався по траві. Це не рп процес бо ви поїхали без причини і потім просто хотіли взяти в кайданки без причини (не представившись, не встановивши мою особистість, на автомобілі міг бути зовсім інша людина)

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
Причини зупинки тут немає. (Бо ви просто зрозуміли по геліку та по айді) Ти просто сказав Шевчук Шевчук і включив серену не для зрозумілої причини. На цієї скарзі порушення більше від тебе. 0:55 ДТП вдарився в чела і в стовб (це вже Нонрп + ПГ) бо в реальному житті ти в якщо дтп сочиняєш ти маєш залишитись на місці, і коли в стовб врізався ти вже не маєш нікуди їхати бо ти ранений. Від мене нон рп драйву немає тому що в мене висока машина гелік на якому я трішки проїхався по траві. Це не рп процес бо ви поїхали без причини і потім просто хотіли взяти в кайданки без причини (не представившись, не встановивши мою особистість, на автомобілі міг бути зовсім інша людина)
перечитай правила патруля, під час погоні можна порушувати правило нон рп драйв на аутлендері, нон рп немає, тому що багато хто знає твій гелік + в орієнтуванні написано чорний гелік з вінілом

Вкладення

• IMG_3602.jpeg
    IMG_3602.jpeg
    41.6 Кб · Перегляди: 72
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
аутлендер така ж сама машина по підвісці як і гелік, і вона не буде в реалі більша за гелік, а на 60км год залетіти на бордюр це нрп

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
669
Реакції
460
Бали
108
повір Бавікс, мені втирали такі орієнтування, я вже відсидів їх кожен по 5 раз. На геліку не нон рп залетіти на бордюр, вона вище чим оут лендер і в мене стоїть вища підвіска, і в внутрішньому тютінгу підвіска 5 стоїть. А в тебе нон рп що ти в стовп врізався і далі поїхав собі.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
669
Реакції
460
Бали
108
+ на відео не видно ні номерів, ні вініла.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Хочеться добавити,що це лідер клану!Та присутні неодноразові провокації,та коли приходить час розплатитись за свої вчинки,він як завжди оффниться,тому попрошу у адміністрації адекватного розгляду,та надати по заслугам порушнику!
Також його клан займається таким же самим,створенні «кілл-листи» у яких просто так ДМ-лять НПУ та фотографують щоб похизуватись

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
669
Реакції
460
Бали
108
Я вас даже не трогаю пару днів, я даже до нпу не їду, провокації я на нпу я не робив, не роблю, і не собираюсь робити. Зараз я вбільшості тусуюсь в СБУ, за кілл-листи то це моє бажання і я це роблю. Оффаюсь я тому що це безсмислено щось доказувати таким «хорошим поліцейським», ваш співробітник взагалі роздягав мене, ну це неважно і не по темі, і ще причина оффаня є те, що просто так за мною вже вибачте на слові заїбали їздити зупиняти і казати що я в орієнтувані, хоча ще раз повторюю я вже за ті орієнтування разів 5 на кожному відсидів. Те, що ви хочете злити клан то це вже інше, а те що спеціально їздять за мною весь склад і провокує щоб я оффнувся або дм зз зробив або інше то це вже так.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, гравець отримає покарання за систематичний ухід від рп , деморган 6 годин .

7.16. Зловживання порушеннями правил сервера. [ Подвійне покарання відповідно до порушення яке було скоєне ]

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Керівний склад НПУ та Бавікс Набанов також попереджую про правило :

7.23. Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану [ Блокування 3 - 7 діб ]
Приклад 1: переслідування членів однієї організації з метою фіксування їх порушень та подання на них скарги
Приклад 2: провокація на конфлікт гравців однієї і тієї самої організації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі