Бавікс Набанов
bavix
- Реєстрування
- 25 Вер 2022
- Дописи
- 235
- Реакції
- 179
- Бали
- 43
1. Нікнейм гравця: Микола Шевчук
2. Особистий нікнейм: Бавікс Набанов
3. Клан порушника: dragon-legion
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: -
5. Суть скарги: цей гравець за останні 3 дні порушив більше 4х правил серверу, за що йому свідчить бан, якщо конкретніше цієї скарги: в орієнтуванні цей гравець, я поїхав за ним, але біля київстару він пролітає на бардюр на шаленій швидкості і потім їде по нон рп драйву, а в кінці коли я його тайзерю прописує команду - F8 - respawn, прошу видати блокування аккаунта цьому гравцеві.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
відео до цієї скарги
Скарга 1 (сьогодні об 9.30)
Скарга 2 (вчора 18.30)
скарга 3 (вівторок об 14.00)
скарга 4 (понеділок об 16.58)
7. Дата порушення: 7.4.23
P.S. якщо порахувати всі його порушення за 4-5 днів то ми можемо отримати число порушень серверу 6, а якщо вразувати його збільшене покарання за ухід від рп ми отримаємо 8 порушень за 4-5 днів, тож прошу заблокувати данного гравця.
2. Особистий нікнейм: Бавікс Набанов
3. Клан порушника: dragon-legion
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: -
5. Суть скарги: цей гравець за останні 3 дні порушив більше 4х правил серверу, за що йому свідчить бан, якщо конкретніше цієї скарги: в орієнтуванні цей гравець, я поїхав за ним, але біля київстару він пролітає на бардюр на шаленій швидкості і потім їде по нон рп драйву, а в кінці коли я його тайзерю прописує команду - F8 - respawn, прошу видати блокування аккаунта цьому гравцеві.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
відео до цієї скарги
Скарга 1 (сьогодні об 9.30)
Скарга 2 (вчора 18.30)
скарга 3 (вівторок об 14.00)
скарга 4 (понеділок об 16.58)
7. Дата порушення: 7.4.23
P.S. якщо порахувати всі його порушення за 4-5 днів то ми можемо отримати число порушень серверу 6, а якщо вразувати його збільшене покарання за ухід від рп ми отримаємо 8 порушень за 4-5 днів, тож прошу заблокувати данного гравця.