Розглянуто Монтіп/перерозгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Татя Шмідт

Новий гравець
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
7
Реакції
0
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Невідомо//Монтіп Коваленко
  2. Особистий нікнейм: 25433
  3. Суть скарги: Суть скарги була викладено *тут*. Не згодна з вердиктом у скарзі, бо є наступні причини. За короткий час гри мною на цьому чудовому проєкті та зокрема серверу, помітила наступне:
    Серед адмін-складу:
    Монтіп Коваленко - від якого українського ім'я походить? Підходить під РП?
    Чіфую Токугава - Не порушує РП?
    Серед лідерського-складу:
    Семпроніо Серо - нове українське ім'я? Не порушує РП?
    Коді Мерфі(раніше Диктатор) - Ім'я від чого походить?
    Звичайні гравці, які траплялись мені на шляху:
    Картрайт Раскольников 2401 - російський нік + порушує РП, якщо за нього вже почали, гравець давно грає та активно порушує, але йому ніхто не змінює нікнейм
    Володя Шиномонтаж 24197 - має прям РП прізвище

Чому гравець 2401 продовжує грати під своїм нікнеймом, який порушує всі канони РП та + гравцям, які мають російськомовні нікнейми заборонено перебувати в кланах та фракціях, а даний гравець є в клані, тобто навіть керівний склад клану ігнорують правила юкрейн ГТА та адміністрація, яка постійно розглядає на нього скарги, бачить його у грі, не змінює нікнейм, проте я у грі граю не так давно, а мені вже змінили. Що це? Принципове ставлення до людей з прізвищем "Шмідт" або неуважність та халатність адміністрації до інших гравців, які порушують правила нікнеймів. Я все ж таки наполягаю на поверненні мені ніку! Або тоді змініть нікнейми вищевказаним особам, а в разі знову порушення від них, то є правило про "вічний деморган до зміни нікнейму". Дякую!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тут*
  5. Дата походження: 28.12.2024

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Стосовно нікнеймів адміністрації, враховуючи те, що адміністратор це NonRP персонаж, та його нікнейм може бути нестандартним. Щодо гравців, дійсно, ті нікнейми є з порушенням, але, враховуючи те, що кожен може вільно змінити свій ігровий нікнейм через донат-послугу, і вони особисто вирішують, який поставити. Але коли адміністрація помічає подібні випадки з порушеннями, вона їх замінює, як і у вашому випадку. Походження може бути різним, не обов'язково імена та прізвища, які відносяться до України, різноманітність може бути, наприклад, з італійського походження, французького, японського, американського та тому подібне, головне, щоб вони були написані українською мовою. Гравці, яких буде помічено з порушенням нікнейму, вони будуть замінені.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі