Татя Шмідт
Новий гравець
- Реєстрування
- 28 Гру 2024
- Дописи
- 7
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Невідомо//Монтіп Коваленко
- Особистий нікнейм: 25433
- Суть скарги: Суть скарги була викладено *тут*. Не згодна з вердиктом у скарзі, бо є наступні причини. За короткий час гри мною на цьому чудовому проєкті та зокрема серверу, помітила наступне:
Серед адмін-складу:
Монтіп Коваленко - від якого українського ім'я походить? Підходить під РП?
Чіфую Токугава - Не порушує РП?
Серед лідерського-складу:
Семпроніо Серо - нове українське ім'я? Не порушує РП?
Коді Мерфі(раніше Диктатор) - Ім'я від чого походить?
Звичайні гравці, які траплялись мені на шляху:
Картрайт Раскольников 2401 - російський нік + порушує РП, якщо за нього вже почали, гравець давно грає та активно порушує, але йому ніхто не змінює нікнейм
Володя Шиномонтаж 24197 - має прям РП прізвище
Чому гравець 2401 продовжує грати під своїм нікнеймом, який порушує всі канони РП та + гравцям, які мають російськомовні нікнейми заборонено перебувати в кланах та фракціях, а даний гравець є в клані, тобто навіть керівний склад клану ігнорують правила юкрейн ГТА та адміністрація, яка постійно розглядає на нього скарги, бачить його у грі, не змінює нікнейм, проте я у грі граю не так давно, а мені вже змінили. Що це? Принципове ставлення до людей з прізвищем "Шмідт" або неуважність та халатність адміністрації до інших гравців, які порушують правила нікнеймів. Я все ж таки наполягаю на поверненні мені ніку! Або тоді змініть нікнейми вищевказаним особам, а в разі знову порушення від них, то є правило про "вічний деморган до зміни нікнейму". Дякую!!! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тут*
- Дата походження: 28.12.2024