Схвалено НПУ Д Кирило Бакулін PG+NonRp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
  1. Нікнейм гравця:Кирило Бакулін
  2. Особистий нікнейм: Алік Петровський
  3. Суть скарги: Почнемо з початку. Розбираємо в порядку відео. На 1 відео, я їду собі по справам, ні від кого не втікаю, переслідування немає, пишу у ВіпЧат. О 2:45 за мною безпідставно починається погоня. О 2:55 починається перестрілка та Кирило Бакулін застосовує тайзер по мені, коли я стріляв по ньому, а це є PG , навіть можна побачити урон, також не було відігровки тайзеру. О 3:25 починається правило міранди, але Кирило Бакулін не правильно її зачитує, оскільки не було пункту про перекладача та на 1 телефонний дзвінок. Каже що причина це зустрічна їзда, але її не було. Також поліцейський не представився та не надав своє посвідчення.
    2 відео: На початку відео (дивитись до 30 секунди далі не треба) Кирило Бакулін каже, що я не можу сам себе захищати, але я є приватним адвокатом та у КПК прописано мої права, а саме ст. 18:
    Право відмовитись від відповідей на запитання
    Право давати пояснення або відмовитись від них.
    Право на перевірку обґрунтованості затримання.
    Право збирати та подавати докази
    Право на ознайомлення з матеріалами досудового розслідування.
    Право отримувати копії усіх процесуальних документів.
На 3 відео, він мені видає розшук по 4 статтям та забирає права. Тобто, що ми маємо, я сижу півтори години ні за що. В мене забрали права просто так. Доказів не надали, адвоката не надали, у моїх правах відмовили. Порушили всі можливі закони та правила, безпідставна зупинка, ПГ,не представився та не надав посвідчення, правила міранди, права підозрюваного.
  1. Докази (скріншот/відео):Видео№1 , Видео №2, Видео №3
  2. Дата порушення: 16.03.2024

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,342
Реакції
676
Бали
253
Здоров'я бажаю! Я, Молодший Лейтинант поліції міста Дніпра, надаю відповідь на вашу скаргу. За Вами було почата погоння за порушення правил дорожнього руху стаття 2.15 - Їзда по зустрічній смузі. Почавши погоню ви втекли, але потім коли ми повернулися в м.Дніпро, ви приїхали знову до нас. Побачивши по автівці, колір, номера та подібні ознаки що порушником були - Ви, ми виїхали за вами. На сигнали зупинки поліції ви ігнорували навіть коли ми Вас зупиняли за блок постом Київ-Конча Заспа (тоді ви чули та втікали). За це були як вами сказані "видані 4 розшуки та позбавлення прав".
PG- коли ми почали Вас зарештавувати ви відкрили по нам вогонь зробивши ж таме порушення PG
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
Щоб Ви відкрили по нам вогонь що найменше було потрібно 4 гравця неоф. орг, але не дивляись на це правило, Ви вирішили порушити це правило. PG від мене - з моменту відкриття вогню ви почали стріляти в сторону автівки, коли я обіг вас з вашої автівкти та вдарив тайзером, ви стріляли в іншу сторону (та навіть не попали по мені).
На відмову правила на адвоката, згідно правил Правила взаємодії з адвокатами Вам було відмовлено
приватні адвокати від ВРУ не можуть бути законними представниками затриманого в м.Дніпро. Як ви були затримані у м.Дніпро та являетеся приватним адвокатом записаним у ВРУ, було вам відмовлено.
Виклик адвоката - адвокат був викликаний (навіть у чат я писав у котрій) та протягом 3 хвилин не була надана відповідь тому я продовжив дії без державного адвоката. Розшуки були видані вірно за непідкорювання, втеча, та їзда по зустрічній смузі. Права були позбавленні згідно цього правила Невиконання вимог поліцейського про зупинку транспортного засобу.
На відео №1 у вас вже було преслідування (purs). Обрізавши відео в 3 різних відео (де немає початку) ви вирішили надати тільки мої порушення.
Згідно вишої наданої відповіді, можу зауважити що з Вас було порушення PG та багато разові MG
P.S Якщо адміністратор забажає відео доказ, я надам.

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
Здоров'я бажаю! Я, Молодший Лейтинант поліції міста Дніпра, надаю відповідь на вашу скаргу. За Вами було почата погоння за порушення правил дорожнього руху стаття 2.15 - Їзда по зустрічній смузі. Почавши погоню ви втекли, але потім коли ми повернулися в м.Дніпро, ви приїхали знову до нас. Побачивши по автівці, колір, номера та подібні ознаки що порушником були - Ви, ми виїхали за вами. На сигнали зупинки поліції ви ігнорували навіть коли ми Вас зупиняли за блок постом Київ-Конча Заспа (тоді ви чули та втікали). За це були як вами сказані "видані 4 розшуки та позбавлення прав".
PG- коли ми почали Вас зарештавувати ви відкрили по нам вогонь зробивши ж таме порушення PG
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
Щоб Ви відкрили по нам вогонь що найменше було потрібно 4 гравця неоф. орг, але не дивляись на це правило, Ви вирішили порушити це правило. PG від мене - з моменту відкриття вогню ви почали стріляти в сторону автівки, коли я обіг вас з вашої автівкти та вдарив тайзером, ви стріляли в іншу сторону (та навіть не попали по мені).
На відмову правила на адвоката, згідно правил Правила взаємодії з адвокатами Вам було відмовлено
приватні адвокати від ВРУ не можуть бути законними представниками затриманого в м.Дніпро. Як ви були затримані у м.Дніпро та являетеся приватним адвокатом записаним у ВРУ, було вам відмовлено.
Виклик адвоката - адвокат був викликаний (навіть у чат я писав у котрій) та протягом 3 хвилин не була надана відповідь тому я продовжив дії без державного адвоката. Розшуки були видані вірно за непідкорювання, втеча, та їзда по зустрічній смузі. Права були позбавленні згідно цього правила Невиконання вимог поліцейського про зупинку транспортного засобу.
На відео №1 у вас вже було преслідування (purs). Обрізавши відео в 3 різних відео (де немає початку) ви вирішили надати тільки мої порушення.
Згідно вишої наданої відповіді, можу зауважити що з Вас було порушення PG та багато разові MG
P.S Якщо адміністратор забажає відео доказ, я надам.
Видео прикрепите где я нарушаю, на своих номерах ибо ни у одного меня крузак есть, второе вы из машины не вышли и я начал стрелять, по этому ареста не было = не может быть ПГ, так как ПГ нонрп действие которые в жизни бы не произошло, а вы хотите сказать что не было такого в жизни что один нападал на 2 полицейских? пример ситуации в Днепре, где один расстрелял 2 патрульных, так что это не может быть пг, а вот тайзер против автомата это уже ПГ. Третье почему нарушено правила Миранды, и четвертое почему нарушены права подозреваемого? Пятое если Вам моего видео мало где есть по вам урон пишет и вы говорите что я не попал, ну это уже пора на больничный. И шестое, почему не представились и не показали удостоверение. Меньше слов, больше доказательств. Видео не обрезал, я включал и выключал запись ибо у меня память ограниченная на компьютере.
Разговор окончен, писать пустые слова больше сюда не надо. Либо прикрепляйте опру либо ждём решение администратора

Останнє редагування:

Микола Чорновіл

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
467
Реакції
231
Бали
48
Вітаю!
Згідно правил розгляду скарг: Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає
Надаю вам 8 годин для того щоб додати таймкоди до кожного відео більше 2 хвилин, в іншому випадку скарга буде зачинена.

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
Вітаю!
Згідно правил розгляду скарг: Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає
Надаю вам 8 годин для того щоб додати таймкоди до кожного відео більше 2 хвилин, в іншому випадку скарга буде зачинена.
Тайм коди вписані у скарзі. Але якщо треба можу добавити тут.
Відео №:1 :
Початок відео я просто їду собі по справам.
2:45 за мною безпідставно починається погоня.
2:55 починається перестрілка та Кирило Бакулін застосовує тайзер по мені, коли я стріляв по ньому, а це є PG , навіть можна побачити урон, також не було відігровки тайзеру.
3:25 починається правило міранди, але Кирило Бакулін не правильно її зачитує, оскільки не було пункту про перекладача та на 1 телефонний дзвінок. Каже що причина це зустрічна їзда, але її не було. Також поліцейський не представився та не надав своє посвідчення.
Відео№ 2 :
Дивитись до 30 секунди. (Кирило Бакулін каже, що я не можу сам себе захищати, але я є приватним адвокатом та у КПК прописано мої права, а саме ст. 18: права перелічені у 1 повідомленні скарги)
Відео №3 коротке 12 секунд в описі скарги вказано, що там не так.

Микола Чорновіл

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
467
Реакції
231
Бали
48
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:
Гравець Кирило Бакулін отримує покаграння у вигляді: PG - /jail 60
А також отримує фракційну догано та з ним буде проведена розмова стосовно порядку дій поліцейського
під час затримання.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі