Здоров'я бажаю! Я, Молодший Лейтинант поліції міста Дніпра, надаю відповідь на вашу скаргу. За Вами було почата погоння за порушення правил дорожнього руху стаття 2.15 - Їзда по зустрічній смузі. Почавши погоню ви втекли, але потім коли ми повернулися в м.Дніпро, ви приїхали знову до нас. Побачивши по автівці, колір, номера та подібні ознаки що порушником були - Ви, ми виїхали за вами. На сигнали зупинки поліції ви ігнорували навіть коли ми Вас зупиняли за блок постом Київ-Конча Заспа (тоді ви чули та втікали). За це були як вами сказані "видані 4 розшуки та позбавлення прав".
PG- коли ми почали Вас зарештавувати ви відкрили по нам вогонь зробивши ж таме порушення PG
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
Щоб Ви відкрили по нам вогонь що найменше було потрібно 4 гравця неоф. орг, але не дивляись на це правило, Ви вирішили порушити це правило. PG від мене - з моменту відкриття вогню ви почали стріляти в сторону автівки, коли я обіг вас з вашої автівкти та вдарив тайзером, ви стріляли в іншу сторону (та навіть не попали по мені).
На відмову правила на адвоката, згідно правил
Правила взаємодії з адвокатами Вам було відмовлено
приватні адвокати від ВРУ не можуть бути законними представниками затриманого в м.Дніпро. Як ви були затримані у м.Дніпро та являетеся приватним адвокатом записаним у ВРУ, було вам відмовлено.
Виклик адвоката - адвокат був викликаний (навіть у чат я писав у котрій) та протягом 3 хвилин не була надана відповідь тому я продовжив дії без державного адвоката. Розшуки були видані вірно за непідкорювання, втеча, та їзда по зустрічній смузі. Права були позбавленні згідно цього
правила Невиконання вимог поліцейського про зупинку транспортного засобу.
На відео №1 у вас вже було преслідування (purs). Обрізавши відео в 3 різних відео (де немає початку) ви вирішили надати тільки мої порушення.
Згідно вишої наданої відповіді, можу зауважити що з Вас було порушення PG та багато разові MG
P.S Якщо адміністратор забажає відео доказ, я надам.