Розглянуто НПУ Д//Тоні Харрісон//Порушення// для ГС/ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
1. Нікнейм гравця: Тоні Харрісон[1179]
2. Особистий нікнейм: Мері Шмідт[1217]
3. Суть скарги: Вітаю шановні глядачі, керівництво даного співробітника та слідкуюча адміністрація!
Нижче прикріплені відео-докази порушення даного співробітника, додам коментарі там.
4. Докази (скріншот/відео):

Відео-доказ №1 - Порушення ПДР:
  • на 0:22 перетин подвійної суцільної та проїзд на червоне світло без проблискових маячків​
  • на 0:27 бачимо геніальне паркування ОТЗ на автобусній зупинці​
Відео-доказ №2 - Порушення статуту НПУ: 1.1, 2.7, 2.26, 3.1, 3.4, 5.4
Відео-доказ №3 - Порушення статуту НПУ: 1.1, 2.7, 2.26, 3.1, 3.4, 5.4
Відео-доказ №4 - Порушення статуту НПУ: 1.1, 2.7, 2.26, 3.1, 3.4, 5.4
Відео-доказ №5 - в тайм-кодах (більше 2х хвилин)
Тайм-коди:
00:03 - зачитав міранду, хоча не мав право на затримання
00:18 - їзда по тротуарам (ПДР)
00:45 - "ух-ти!" - така реакція на збитого громадянина працівником НПУ, що є критичним порушенням (ПДР, не надання ПМД та втеча з місця ДТП)
02:36 - насмішки з боку даного співробітника в мою адресу
02:48 - озвучив причину затримання... (хочу наголосити, що своєму колезі він сказав саме втеча)
03:47 - вже тут причина затримання - спроба втечі
05:20 - якась невідома реакція як для працівника поліції
06:02 - потішився собою за затримання самої
Mrs. Shmidt
06:37 - зробив фото на згадку, що вважаю окремим видом цькування та якогось неповажного ставлення конкретно до осіб нашої родини
5. Дата порушення: 10.11.2024

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
Вітаю
Перед початком мого росказу та пояснень на вашу скаргу. Прошу вибачення якщо вас образив.

(Фотка з вами у мене в профілі на формі)

Шановні представники адміністрації,

Дякую за можливість прокоментувати дану скаргу. Хочу повідомити, що жодного порушення з мого боку не було. По кожному з пунктів звинувачень можу надати пояснення:

1. Порушення ПДР: в ситуаціях, згаданих у скарзі, мої дії були викликані службовою необхідністю та вимогами безпеки. Кожна ситуація, коли доводилося відхилятися від стандартних ПДР, була продиктована обставинами і відповідала затвердженому алгоритму дій при виконанні службових обов'язків.
  2. Паркування ОТЗ на автобусній зупинці: можливо, мало місце коротке зупинення службового транспорту в зоні автобусної зупинки, проте це було викликано необхідністю оперативно виконати службове завдання, що відповідає п. 5.3 і вимогам щодо використання службового транспорту.
  3. Перетин подвійної суцільної та проїзд на червоне світло: відбулися в рамках виконання службового завдання. На той момент йшлося про забезпечення громадського порядку та безпеки, тому дії були виправданими та не порушували правила безпеки
  4. Відео-докази 2, 3, 4 (порушення статуту): У статуті Національної Поліції України є вимога самостійно приймати рішення в нестандартних ситуаціях (п. 1.8). Враховуючи ситуацію, дії не порушили жодного з положень статуту. Більшість із зазначених пунктів у відео-доказах не має конкретних обґрунтувань щодо мого порушення.
  5. Тайм-коди у Відео-доказі:
    • Зачитування Міранди: діяла на підставі відповідних повноважень. У законодавстві не зазначено обов'язок щодо пояснення кожної дії цивільним особам у спірних ситуаціях, тому жодного порушення не було.
    • Їзда по тротуару: це було вимушене рішення для виконання завдання із затримання правопорушника, не наражаючи на небезпеку громадян.
    • Реакція на інцидент: намагаюся діяти професійно, проте в складних ситуаціях людські емоції інколи проявляються. З мого боку це не було навмисною дією або порушенням, а мої подальші дії з надання допомоги підтверджують моє сумлінне ставлення до обов'язків.
Виходячи з усього зазначеного, можу запевнити, що мої дії повністю відповідали Статуту Національної Поліції України та службовим вимогам. Готовий за потреби надати детальні пояснення адміністрації особисто.

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Співробітник отримує Дициплінарне Стягнення за порушення статуту.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі