Важливо НПУ | Заявки на посаду Заступника Начальника ГУНП (Полковник) [ВІДЧИНЕНО]

Данило Ковальчук

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
239
Реакції
708
Бали
138
1781950887524.png

У даному розділі співробітники Національної Поліції України (від 3-го професійного звання) можуть подати заявку на зайняття посади Полковника НПУ.

Посада полковника є керівною та відповідальною. Кандидат повинен мати досвід служби, знання статуту, вміння працювати з особовим складом та підтримувати дисципліну в організації.

Основні вимоги до кандидата:

- Заступника лідера повинно бути 16 років (можуть бути виключення).

- Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді.

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Не перебувати у Чорних списках.

- Не мати відношення до інших проєктів.

- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Мати NickName на форумі як на сервері.

- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Мати мікрофон

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост заступника лідера - 10 (є виключення).

Форма подачі заявки:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Ваш ігровий рівень:

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

7. Ваш справжній вік:

8. Місто, в якому живете:

9. Ваш логін в Telegram:

10. Ваш логін в Discord:

11. Які у вас є ідеї для фракції:

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:

Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
77
Реакції
31
Бали
23

1. Ваш ігровий NickName:Артур Несторович​

2. Ваш ігровий рівень:16​

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так​

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так​

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:Так,був полковником ЗСУ 07,полковником 06 НПУ і тд.​

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Максим​

7. Ваш справжній вік:15​

8. Місто, в якому живете:Львів​

9. Ваш логін в Telegram:Nestoro_vy​

10. Ваш логін в Discord:dennmakalist​

Проводити більше лекцій та
тренувань.
Проводити багато РП/ГРП для
покращення РП в фракції
При прийнятті на роботу розказувати основні правила НПУ і так дальше
Система премій для співробітників
Щосуботи організовувати практичні тренування для нових співробітників з відпрацювання затримання правопорушників.
Постійно працювати над
покращенням роботи НПУ.
Проводити спільні заходи з іншими

державними структурами.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:адекватний, вмію працювати в колективі і так дальше.​

Бодя Карта

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
11
Реакції
3
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName: Бодя Карта

2. Ваш ігровий рівень: 27

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Звичайно

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Ні

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Богдан

7. Ваш справжній вік: 14

8. Місто, в якому живете: Остер

9. Ваш логін в Telegram: @Loading_UG

10. Ваш логін в Discord: @dgoker007_02791

1. Допомогти новим співробітникам
2. Підняти рівень довіри між співробітниками
3. Підняти відносини інших фракцій до нас/
4. Підвищити кваліфікацію наших співробітників

5. Зменшити кількість скарг на НПУ
6. Підняти рівень адекватності, слухняності, відповідальності.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?: хз так просто бо рак на горі свиснув =)

Джеймс Дніпровськийꑭ

НПУ | Чорноморський Край
Реєстрування
30 Кві 2026
Дописи
12
Реакції
33
Бали
78

1782156533208.png

1. Ваш ігровий NickName: Джеймс Дніпровський

2. Ваш ігровий рівень: 15

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так!

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:

Лідер ДКВС
ЗастЛідера ДКВС
Лідер ЗМІ
ЗастЛідер ЗМІ

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дмитро

7. Ваш справжній вік: 16

8. Місто, в якому живете: Львів

9. Ваш логін в Telegram: manexx_UG

10. Ваш логін в Discord: mr.manexx

1782158294154.png

IMG-20241015-003827-136.gif

1.Щоденні патрулі а саме - Я буду їздити з 3-4 званнями у патруль провіряти їх на їхні знання як вони зупиняють і як вони відігровують РП!

2.Регулярні лекції щодо статуту та законів.

3.Спільні тренування з іншими держструктурами.

4.Навчання новачків.
5.Премії за активність.

Я адекватний,сміливий,розумний, також я хочу створити активний, дисциплінований та дружній колектив, підвищити рівень РП у фракції!
IMG-20241015-003827-136.gif

Макрон Дніпровський ♔

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
218
Реакції
118
Бали
88

1. Ваш ігровий NickName: Макрон Дніпровський

2. Ваш ігровий рівень: 27

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так

Так був, обіймав посади:
Полковник НПУ х2
Полковник СБУ

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Макар

7. Ваш справжній вік:
15

8. Місто, в якому живете:
Дніпро

9. Ваш логін в Telegram:
Makron15

10. Ваш логін в Discord:
makaron2001

Системна робота щодо ліквідації неофіційних злочинних угруповань
Проведення щотижневих масштабних тактико-спеціальних тренувань
Впровадження передових методів роботи під прикриттям: вербування інформаторів у кримінальному середовищі
Реформа Головного Слідчого Управління

Відкривати кримінальні справи за порушення так як і громадянинів так і держ.співробітників та високопосадовців

Вмію працювати в команді. Володію тими якостями, які повинні бути у керівника. Маю досвід лідерства і готовий застосовувати його на своїй посаді. Так само буду пильно стежити за співробітниками і карати за порушення. Маю деякі якості, такі як: Цілеспрямованість, стресостійкість, комунікабельність.

Данило Ковальчук

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
239
Реакції
708
Бали
138
Заявки зачинені.

Схвалені кандидати:

Артур Несторович
Макрон Дніпровський

Співбесіда на посаду Заступника Начальника ГУНП відбудеться 26.06.2026 о 20:30. Кандидатів попрошу зробити нікнейм по формі [К/З-L НПУ] Ім'я Прізвище та за 10 хвилин до початку знаходитись в каналі "Очікування обзвону".
Бажаю успіхів!

Ілля Мюллер

⚓ Senior Assistant Captain / Able Seaman
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
43
Реакції
96
Бали
78

Форма подачі заявки:

1. Ваш ігровий NickName:Ілля Мюллер

2. Ваш ігровий рівень:8

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Так,05 Зам Лідер СБУ К,Зам Лідер Нпу,05 Лідер ДСНС

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Ілля Коваль

7. Ваш справжній вік:23

8. Місто, в якому живете:Гамбург,Німечинна

9. Ваш логін в Telegram:mad:molodoy_ilyshik

10. Ваш логін в Discord:

kazikovich_ilya

У мене є кілька ідей для розвитку фракції НПУ:

• Регулярно проводити тренування для співробітників: відпрацювання затримань, штурмів, переслідувань та дій у надзвичайних ситуаціях.
  • Організувати систему наставництва, де досвідчені співробітники допомагатимуть новачкам швидше освоїти правила та роботу фракції.
  • Проводити щотижневі перевірки знань статуту, правил RolePlay і внутрішніх регламентів.
  • Запровадити систему заохочень за активність, професіоналізм і якісне виконання службових обов'язків.
  • Організовувати спільні спецоперації та навчання з іншими державними фракціями для покращення взаємодії.
  • Регулярно проводити патрулювання, блокпости та профілактичні заходи для підтримання порядку в області.
  • Проводити внутрішні збори, щоб вислуховувати пропозиції співробітників і разом покращувати роботу фракції.
  • Приділяти особливу увагу дисципліні, культурі спілкування та дотриманню RP, щоб НПУ була прикладом для інших фракцій.
  • Організовувати RP-заходи для гравців, наприклад дні відкритих дверей, лекції з правил дорожнього руху або спільні заходи з громадянами, щоб зробити гру цікавішою та живішою.
Моя головна мета — створити сильний, дисциплінований і дружній колектив, у якому кожен співробітник буде розуміти свої обов'язки, мати мотивацію до розвитку та підтримувати високий рівень RolePlay.

Я вважаю, що гідний посади заступника лідера, тому що вмію працювати в команді, відповідально ставлюся до своїх обов'язків і готовий допомагати як лідеру, так і кожному учаснику фракції. Я вмію зберігати спокій у складних ситуаціях, приймати виважені рішення та знаходити спільну мову з людьми.

Для мене ця посада — не просто статус, а насамперед відповідальність. Я готовий стежити за порядком, підтримувати дисципліну, допомагати новим учасникам адаптуватися та робити все можливе для розвитку фракції. Якщо лідер буде відсутній, я зможу організувати роботу фракції та забезпечити її стабільну діяльність.

Моя головна мета — зробити фракцію сильнішою, згуртованішою та комфортною для всіх її учасників.

Marsel Solidny

UG Team | Чорноморський Край
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
196
Реакції
110
Бали
88
1. Ваш ігровий NickName: Марсель Солідний
2. Ваш ігровий рівень: 9 (майже 10)
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Лідерські посади на 05 сервері "Південна Україна" :

Лідер НПУ / СБУ 05
Заступник СБУ / НПУ / ДСНС 05
Заступник Головного Слідкуючого за Держ Організаціями (ЗГС Держ) 05

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Овдієнко
7. Ваш справжній вік: 19
8. Місто, в якому живете: Черкаси
9. Ваш логін в Telegram: @solidnymarsel
10. Ваш логін в Discord: @solidnymarsel

Система "Кращий працівник тижня" з грошовою мотивацією
Підвищення кваліфікації працівників
Покращення знань
Маю пару крутих РП та ГРП, які дадуть змогу працівникам гарно провести час
Створення підрозділу поліції особливого призначення «ОХОРОНА»
Проведення Тренувань та лекцій
Підвищення рівня активу у фракції шляхом агітації з держ.структур
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?: Чому саме я?
Моя кандидатура — це готове управлінське рішення для цієї посади. Я маю досвід керівництва на найвищому державному рівні й чітко розумію, як працює система зсередини.
Головні аргументи на мою користь:
Масштабне лідерство (Ексголова НПУ та СБУ):
Маю успішний досвід стратегічного управління багатотисячними структурами, прийняття рішень у кризових ситуаціях та реформування процесів. Знаю, як забезпечити дисципліну й залізобетонний результат.
Глибоке знання операційки (Досвід заступника): Досконало володію навичками операційного менеджменту. Вмію контролювати виконання завдань, налагоджувати взаємодію між підрозділами та ефективно працювати з кадрами.
Системне бачення: Поєднання специфіки НПУ (публічна безпека, менеджмент) та СБУ (аналітика, держбезпека) дозволяє мені бачити ризики комплексно й знаходити рішення там, де стандартні методи не працюють.
Підсумок: Мені не потрібен час на адаптацію. Я готовий взяти на себе відповідальність з першого дня та вивести роботу підрозділу на новий рівень.

Ніколас Голобородько

Старожила Ukraine Gta
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
119
Реакції
158
Бали
48

1. Ваш ігровий NickName:Ніколас Голобородько

2. Ваш ігровий рівень:16

3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так

4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так

5. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть:На Заступника ЗСУ та НПУ на 04 та Зам ЗМІ 07

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Микола

7. Ваш справжній вік:15

8. Місто, в якому живете:krakow Poland

9. Ваш логін в Telegram: @mykolax0522

10. Ваш логін в Discord:mykolax228

• Спільні спецоперації — частіше організовувати RP-операції разом із усіма організаціями для покращення взаємодії.
  • Мотивація особового складу — запровадити систему премій, грамот та заохочень за якісне виконання службових обов'язків.
  • Підвищення довіри громадян — проводити відкриті зустрічі, прийоми громадян та оперативно реагувати на звернення.
  • Контроль професійної етики — посилити контроль за поведінкою співробітників під час служби та спілкування з громадянами.
  • Та робити щоденні лекції для угрунтування знань співробітників та тренування для ще більш фізичної підготовки

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?:Я Добрий ввічливий стресостійки вмію працювати з особовий складом можу заходити дуже часто до гри активний та врівноважений

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі