1. Ваш ігровий NickName: Марсель Солідний
2. Ваш ігровий рівень: 9 (майже 10)
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника лідера? Якщо так, то розпишіть: Лідерські посади на 05 сервері "Південна Україна" :
Лідер НПУ / СБУ 05
Заступник СБУ / НПУ / ДСНС 05
Заступник Головного Слідкуючого за Держ Організаціями (ЗГС Держ) 05
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Овдієнко
7. Ваш справжній вік: 19
8. Місто, в якому живете: Черкаси
9. Ваш логін в Telegram: @solidnymarsel
10. Ваш логін в Discord: @solidnymarsel
11. Які у вас є ідеї для фракції:
Система "Кращий працівник тижня" з грошовою мотивацією
Підвищення кваліфікації працівників
Покращення знань
Маю пару крутих РП та ГРП, які дадуть змогу працівникам гарно провести час
Створення підрозділу поліції особливого призначення «ОХОРОНА»
Проведення Тренувань та лекцій
Підвищення рівня активу у фракції шляхом агітації з держ.структур
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду заступника лідера?: Чому саме я?
Моя кандидатура — це готове управлінське рішення для цієї посади. Я маю досвід керівництва на найвищому державному рівні й чітко розумію, як працює система зсередини.
Головні аргументи на мою користь:
Масштабне лідерство (Ексголова НПУ та СБУ): Маю успішний досвід стратегічного управління багатотисячними структурами, прийняття рішень у кризових ситуаціях та реформування процесів. Знаю, як забезпечити дисципліну й залізобетонний результат.
Глибоке знання операційки (Досвід заступника): Досконало володію навичками операційного менеджменту. Вмію контролювати виконання завдань, налагоджувати взаємодію між підрозділами та ефективно працювати з кадрами.
Системне бачення: Поєднання специфіки НПУ (публічна безпека, менеджмент) та СБУ (аналітика, держбезпека) дозволяє мені бачити ризики комплексно й знаходити рішення там, де стандартні методи не працюють.
Підсумок: Мені не потрібен час на адаптацію. Я готовий взяти на себе відповідальність з першого дня та вивести роботу підрозділу на новий рівень.