Схвалено НПУ К // Даниїл Грицкевич [23596] // Грубі масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
  1. Нікнейм гравця: Даниїл Грицкевич [23596]
  2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт [7886]
  3. Суть скарги:
    1) Порушення правила проекту Ukraine GTA 5.9, що в процесі призвело до подальших порушень [Тайм-код: 00:15 - 00:35]

5.9.
    "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
    Дана особа почала використовувати ненормативну лексику, без будь якої вагомої на те причини, ПІД ЧАС ЗВУЧАННЯ ДЕРЖАВНОГО ГІМНУ УКРАЇНИ та під час звернення Президента, в присутності 50+ гравців та адміністраторів, під час проведення ГРП. Це було написанов OOC-chat, але в присутності 5+ осіб використання - ЗАБОРОНЕНО, тобто це було сказано в ІС-chat, відповідно особа використовувала ненормативну лексику, під час стояння в строю, та як було зазначено вище ДЕРЖАВНОГО ГІМНУ УКРАЇНИ, що категорично суперечить поведінці співробітника державної організації, тим більше старшому ОС, чим порушив наступні пункти статуту НПУ:
    2.4.
    Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
    2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
    2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
    2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
    2.40. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

2) Порушення правила проекту Ukraine GTA 6.19 [Тайм-код: 03:30 - 04:15]
    6.19.
    "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
    Даний гравець підійшовши до мене, почав відразу звертатись до мене по імені, апріорі не знаючи моєї особи, оскільки: 1) Я не представлявся 2) Я був у масці 3) Документів я не надавав.

3) Порушення правила проекту Ukraine GTA 5.22 [Тайм-код: 01:30 - 01:45]
    5.22.
    "Погрози" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин
    Як було зазначено вище, дана особа в присутності 50+ осіб вказала наступну інформацію: "шмід 400хв в КПЗ", чим демонструє безкарність своїх дій та перевищення службових повноважень, які саме ця особа виконує вже вдруге (**ТУТ**), що категорично суперечить діям співробітників державних організаціій.

4) Порушення статуту НПУ, пункт 3.6 [Тайм-код: 03:50 - 05:50]
    3.6.
    Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, якщо є дані, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину.
    Дана особа почала вимагати в мене надати документи, що засвідчують особу, по причині, що я знаходжусь у розшуку. Як можемо спостерігаті на відео-доказі, розшук у мене абсолютно відсутній, в орієнтуванні я не знаходжусь, відповідно дана особи намагалась мене затримати та відправити до в'язниці на 400хв через помсту та особисту образу через наступну ситуацію (**ТУТ**), що повторно вказує на перевищеня повноважень співробітника державної організації.

5) Порушення статуту НПУ, пункт 2.24 [Тайм-код: 06:00 - 07:10]
    2.24.
    Заборонено співпрацювати з ОЗУ, а також будь-якими іншими бандитськими організаціями. | Догана/Звільнення
    Дана особа через особисту неприязнь, цілеспрямовано ігнорувала порушеня інших гравців, а саме представників кримінального угруповання "Infiniti", які цілились/ходили зі зброєї/в подальшому відкрили вогонь по мені та по моїй дружині, після чого співробітники поліції замість затримання порушників продовжили переслідування моєї особи, чим порушив вище зазначене правило.

6) Взявши до уваги всі вище викладені порушення, вважаю що дана особа цілеспрямовано займається зливом гравців, перешкоджаючи адекватній за приємній грі інших гравців.
  4. Докази (скріншот/відео): ** ТУТ **
  5. Дата порушення:22.01.2025

Останнє редагування:

Максим Миргородський

Лідер Укрзалізниці | Подільський Край
Лідер
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,956
Реакції
597
Бали
253
Вітаю, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець - Даниїл Грицкевич #23596, отримає покарання згідно Правил Ukraine GTA:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Також з працівникм і лідером буде проведена жорстка бесіда

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі