- Реєстрування
- 5 Тра 2023
- Дописи
- 601
- Реакції
- 287
- Бали
- 68
- Нікнейм гравця: Даниїл Грицкевич [23596]
- Особистий нікнейм: Євген Шмідт [7886]
- Суть скарги:
1) Порушення правила проекту Ukraine GTA 5.9, що в процесі призвело до подальших порушень [Тайм-код: 00:15 - 00:35]
5.9.Дана особа почала використовувати ненормативну лексику, без будь якої вагомої на те причини, ПІД ЧАС ЗВУЧАННЯ ДЕРЖАВНОГО ГІМНУ УКРАЇНИ та під час звернення Президента, в присутності 50+ гравців та адміністраторів, під час проведення ГРП. Це було написанов OOC-chat, але в присутності 5+ осіб використання - ЗАБОРОНЕНО, тобто це було сказано в ІС-chat, відповідно особа використовувала ненормативну лексику, під час стояння в строю, та як було зазначено вище ДЕРЖАВНОГО ГІМНУ УКРАЇНИ, що категорично суперечить поведінці співробітника державної організації, тим більше старшому ОС, чим порушив наступні пункти статуту НПУ:"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
2.4.Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
2.40. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
2) Порушення правила проекту Ukraine GTA 6.19 [Тайм-код: 03:30 - 04:15]
6.19.Даний гравець підійшовши до мене, почав відразу звертатись до мене по імені, апріорі не знаючи моєї особи, оскільки: 1) Я не представлявся 2) Я був у масці 3) Документів я не надавав."NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
3) Порушення правила проекту Ukraine GTA 5.22 [Тайм-код: 01:30 - 01:45]
5.22.Як було зазначено вище, дана особа в присутності 50+ осіб вказала наступну інформацію: "шмід 400хв в КПЗ", чим демонструє безкарність своїх дій та перевищення службових повноважень, які саме ця особа виконує вже вдруге (**ТУТ**), що категорично суперечить діям співробітників державних організаціій."Погрози" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин
4) Порушення статуту НПУ, пункт 3.6 [Тайм-код: 03:50 - 05:50]
3.6.Дана особа почала вимагати в мене надати документи, що засвідчують особу, по причині, що я знаходжусь у розшуку. Як можемо спостерігаті на відео-доказі, розшук у мене абсолютно відсутній, в орієнтуванні я не знаходжусь, відповідно дана особи намагалась мене затримати та відправити до в'язниці на 400хв через помсту та особисту образу через наступну ситуацію (**ТУТ**), що повторно вказує на перевищеня повноважень співробітника державної організації.Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, якщо є дані, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину.
5) Порушення статуту НПУ, пункт 2.24 [Тайм-код: 06:00 - 07:10]
2.24.Дана особа через особисту неприязнь, цілеспрямовано ігнорувала порушеня інших гравців, а саме представників кримінального угруповання "Infiniti", які цілились/ходили зі зброєї/в подальшому відкрили вогонь по мені та по моїй дружині, після чого співробітники поліції замість затримання порушників продовжили переслідування моєї особи, чим порушив вище зазначене правило.Заборонено співпрацювати з ОЗУ, а також будь-якими іншими бандитськими організаціями. | Догана/Звільнення
6) Взявши до уваги всі вище викладені порушення, вважаю що дана особа цілеспрямовано займається зливом гравців, перешкоджаючи адекватній за приємній грі інших гравців. - Докази (скріншот/відео): ** ТУТ **
- Дата порушення:22.01.2025
Останнє редагування: