Алік Саакашвілі
Козак
- Реєстрування
- 4 Січ 2025
- Дописи
- 45
- Реакції
- 22
- Бали
- 11
- Нікнейм гравця: Максим Заборний, Дмитро Вольнов, Влад Темщик
- Особистий нікнейм: Алік Саакашвілі
- Суть скарги: Стояв в НПУ К як тут побачив що по мені стріляють, пройшло 2хв і я знову бачу ту ж саму картину, як гравець Максим Заборний відчиняє двері а хтось із цих двох працівників( а можливо і обидва тільки по черзі, так як повторюсь це не перший раз) Дмитро Вольнов і Влад Темщик відкриває по мені вогонь, на фрапсу не видно хто стріляв але пізніше я підбіг і було видно айді, в мене є докази того що це ці співробітники тому що видно форму НПУ і з співробітників цієї форми були в мережі тільки вони. Також на фрапсі чутно після слів "Тру Кам" постріл зі снайперської гвинтівки, попрошу замітити що навіть працівник НПУ Х запитав в працівника 182828 чому його співробітники відкривають вогонь в приміщенні, і на фрапсі хоть і погано видно але ж таки в момент пострілу працівник НПУ Х получив урон тому що видно як його персонаж дьоргнувся від того що попали в нього. Після цього прибіг працівник Максим Заборний і сам же почав казати що откат і в нього дьоргнулася мишка, попрошу замітити що при пострілі зі снайперської гвинтівки потрібно зайти в приціл навести на гравця та не відпускаючи ПКМ натиснути ЛКМ. В доказ того що в мережі були тільки ці співробітники на той час це Скрін планшету мережі(де один із них вже вийшов з гри) та також Скрін що дані гравці сиділи у спец св'язку. Прошу покарати даних працівників поліції тому що я вважаю що для працивників Держ Організацій така поведінка недопустима! Поспілкувавшись з цими гравцями вони сказали що це не вони, тому що вони тільки приїхали з патрулювання.Але на фрапсі видно що в цей час вони були в приміщенні НПУ К так як і на відео "мяв" на 1:19 секунді так і на скрін шоті. В разі того якщо я неправий по правилам патрулювання при виїзді в патруль обов'язково має бути фрапс(боді камера). В разі як що я неправий Прошу Генерала або ж Полковників, запросити докази того що вони дійсно перебували на той час у патрулю.
- Докази (скріншот/відео):мяв курлик гав мяв мяв гав гав
- Дата порушення:17.02.2025