Зачинено НПУ К Максим Заборний, Дмитро Вольнов, Влад Темщик 6.30 + 6.1.1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
45
Реакції
22
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Максим Заборний, Дмитро Вольнов, Влад Темщик
  2. Особистий нікнейм: Алік Саакашвілі
  3. Суть скарги: Стояв в НПУ К як тут побачив що по мені стріляють, пройшло 2хв і я знову бачу ту ж саму картину, як гравець Максим Заборний відчиняє двері а хтось із цих двох працівників( а можливо і обидва тільки по черзі, так як повторюсь це не перший раз) Дмитро Вольнов і Влад Темщик відкриває по мені вогонь, на фрапсу не видно хто стріляв але пізніше я підбіг і було видно айді, в мене є докази того що це ці співробітники тому що видно форму НПУ і з співробітників цієї форми були в мережі тільки вони. Також на фрапсі чутно після слів "Тру Кам" постріл зі снайперської гвинтівки, попрошу замітити що навіть працівник НПУ Х запитав в працівника 182828 чому його співробітники відкривають вогонь в приміщенні, і на фрапсі хоть і погано видно але ж таки в момент пострілу працівник НПУ Х получив урон тому що видно як його персонаж дьоргнувся від того що попали в нього. Після цього прибіг працівник Максим Заборний і сам же почав казати що откат і в нього дьоргнулася мишка, попрошу замітити що при пострілі зі снайперської гвинтівки потрібно зайти в приціл навести на гравця та не відпускаючи ПКМ натиснути ЛКМ. В доказ того що в мережі були тільки ці співробітники на той час це Скрін планшету мережі(де один із них вже вийшов з гри) та також Скрін що дані гравці сиділи у спец св'язку. Прошу покарати даних працівників поліції тому що я вважаю що для працивників Держ Організацій така поведінка недопустима! Поспілкувавшись з цими гравцями вони сказали що це не вони, тому що вони тільки приїхали з патрулювання.Але на фрапсі видно що в цей час вони були в приміщенні НПУ К так як і на відео "мяв" на 1:19 секунді так і на скрін шоті. В разі того якщо я неправий по правилам патрулювання при виїзді в патруль обов'язково має бути фрапс(боді камера). В разі як що я неправий Прошу Генерала або ж Полковників, запросити докази того що вони дійсно перебували на той час у патрулю.
  4. Докази (скріншот/відео):мяв курлик гав мяв мяв гав гав
  5. Дата порушення:17.02.2025

Реєстрування
1 Вер 2023
Дописи
34
Реакції
28
Бали
21
Шановна адміністрація та автор скарги,

Я детально ознайомився зі скаргою та хотів би внести кілька уточнень:

1. Порушення Максимом Заборним
    Прошу конкретизувати, яке саме правило було порушене при відкриванні дверей і чому його ім’я взагалі згадується у скарзі.
  2. Стрілянина та відсутність доказів
    Навіть якщо припустити, що стріляли Дмитро Вольнов (я) і Владислав Темщик, де на вашому відео чітко видно ID того, хто відкривав вогонь? З чого ви взяли, що стріляли саме ми? На записі не видно, хто саме здійснював постріли, а просто те, що ми були неподалік, не є доказом.
  3. Вимога доказів патрулювання
    Чому ми маємо надавати якісь додаткові докази нашого патрулювання? Особливо враховуючи, що у вашій скарзі навіть міститься запис приватної розмови в Discord, яка взагалі не повинна бути частиною скарги, адже скарга стосується саме нібито стрілянини з боку працівників.
  4. Відсутність аргументів у скарзі
    На вашому відео не видно, хто саме відкривав вогонь. Те, що ви підбігли через деякий час, побачили ID працівників і припустили, що це були вони — не є доказом. Сам факт, що ми були єдині в мережі, також не підтверджує ваші звинувачення.
  5. Можливий злив інформації
    Також хочу звернути увагу адміністрації на те, що автор скарги надав скрин співробітників з планшета, що може розцінюватися як злив організації. Це категорично заборонено, і, враховуючи всі наведені вище аргументи, прошу адміністрацію звернути увагу на цей факт. 6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
З огляду на все вищезазначене, я вважаю скаргу необґрунтованою та такою, що не містить достатніх доказів.

Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
45
Реакції
22
Бали
11
це не злив особового складу) я в Адміністратора запитував чи може мені співробітник в разі доказу скинуть цей скрін, на що Адміністратор відповів що це не заборонено) А якщо ви порушили, то понесіть покарання я думаю шо були би ви всі Сержантами то я би все спустив на 0, але Майори і така поведінка я думаю максимально не допустима! На відео видно стрілянину і видно що ви були в мережі одні, якщо це не ви то хто?)
Попрошу Адміністраторів дійсно подивитись на ситуацію і зрозуміти мене, що стріляли дійсно вони, так як в мережі інших гравців не було, і те що я запросив відео доказ, я уточнив що в разі того якщо не правий, то щоб ви тоді доказали те що були в патрулі, так як на скрінах і відео нів'який ви патруль не їздили.

Дякую Адміністрації за увагу, і надіюсь данні гравці понесуть покарання за свої порушення.

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,224
Реакції
1,167
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою , всіма відповідями та доказами в ній, можу винести вердикт.
Доказів недостатньо, на ваших доказах не видно айді порушника.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі