Розглянуто НПУ К | Олег Ломакін [57444]| Порушення правил BadCop + Порушення статуту + NonRP cop + Порушення правил проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
  1. Нікнейм лідера/заступника: Олег Ломакін [57444]
  2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт [180660]
  3. Суть скарги: Порушення правил BadCop + Порушення статуту + NonRP cop + Порушення правил проекту

1.14. На вчинення ваших "темних" дій потрібна IC причина.
    Додатково: ваші дії не будуть виправдані, якщо ви їх робите без аргументованої причини.

4.10. Заборонено проводити будь-які дії без ІС причини. | Деморган до 90 хвилин / Догана / Варн
    Приклад: якщо громадянин не порушив Кримінальний Кодекс України або Кодекс України про Адміністративні Правопорушення та не вчинив будь якої дії, яка могла б принести шкоду суспільству або державним структурам або державі в цілому.
    Пояснення: стоячи вдома АФК мені зателеонували в двері, після чого почались "темні дії". Як видно на відео-доказі - розшуку/орієнтування у мене - не було. Я мав на своєму рахунку штрафи за порушеня правил дорожнього руху в розмірі 25.000грн, що не є критичним та причиною для затримання.

4.17. Заборонено застосовувати можливості BAD COP/GOV до гравців нижче 10 рівня. | Варн
    Виключення: якщо були провокації дане правило не застосовується.
    Мій рівень -
    **ТУТ**

Статут НПУ К:
    - Розділ "№3", пункт "№3": Співробітнику поліції забороняється користуватися тайзером і наручниками без вагомої причини.

- Розділ "№3", пункт "№13": Співробітнику поліції забороняється використовувати тайзер без наявної причини.

-
    Розділ "№6", пункт "№17": Заборонено використовувати тейзер без причини або в умовах, які не передбачають його застосування.

NonRP cop:
    - Даний заступник лідера приїхав до мого будинку, і без будь яких роз'яснень почав виконувати неправомірне затримання, але забув про маленьку деталь. Навіть якщо ці співробітники будь яким чином завдяки можливостям BadCop придумали причину для мого затримання (у заступника повинен бути доказ виконання цих дій з усіма відігровками), то для початку потрібно було б хочаб перевірити мої документи (оскільки я був у масці, тому що даний заступник міг би так бити кожного хто виходить з моєї будівлі), що вони не зробили та одразу вдарили спецзасобом та почали виконувати "темні" дії, що є категоричним порушенням, тим більше для заступника лідера.

Правила проекту UG:
    6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин
    Пояснення: Заступник вдарив тайзером свого співробітника. У випадку коли це відбувається випадково - гравець повинен в Оффтоп-chat написати "відкат/откат", але цього зроблено не було, що повинно бути розцінено за порушеня даного правила.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ** ТУТ **
  5. Дата походження: 23.02.2025

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123
Вітаю!

Ви були затримані помилково сплутавши ваш ID з іншим гравцем. У Вас почали вилучати матеріали аби ви не звернулися у відповідні органи, після цього, Вас би відпустили. Після перевірки вашого паспорту та встановивши б те що ви були не тим, кого ми шукали, Вас було би звільнено із затримання, проте ви вийшли з гри, та ми не змогли встановити вашу особу. Просто, варто було прояснити усю ситуацію, та не виходити з гри, згодом ми б Вас відпустили за помилковим затриманням. Докази від Вас неповні, ви покинули гру. Готовий надати докази адміністрації за потреби.

Докази виходу з гри
ТУТ

Перепрошуємо за завданні незручності. В наступний раз, будемо обачніше ставитися до ситуації.

Останнє редагування:

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
Вітаю!

Ви були затримані помилково сплутавши ваш ID з іншим гравцем. Після перевірки вашого паспорту та встановивши б те що ви були не тим, кого ми шукали, Вас було би звільнено із затримання, проте ви вийшли з гри, та ми не змогли встановити вашу особу. Просто, варто було прояснити усю ситуацію, та не виходити з гри, згодом ми б Вас відпустили за помилковим затриманням. Докази від Вас неповні, ви покинули гру. Готовий надати докази адміністрації за потреби.

Перепрошуємо за надані незручності.
Це все добре, помилково, всі ваші казки дуже цікаві. Але поясніть по якій причині ви відразу взяли в кайданки (паспорт можна перевірити без кайданок і тайзеру, я не втікав) та навіщо ви виконували темні дії без вагомої ІС причини (тим більше відносно гравця нижче 10 рівня, що КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО), що ви самі ж і підтвержуєте у вашій відповіді - **ТУТ**?
P.S: Як можна випадково сплутати особу, якщо ваш партнер цілеспрямовано дзвонив мені у двері бачивши власника нерухомості? **ТУТ**

Останнє редагування:

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,673
Реакції
1,290
Бали
253
Вітаю, гравець отримає покарання:
Гравець 57444 отримує - 4.10. Заборонено проводити будь-які дії без ІС причини. 4.17. Заборонено застосовувати можливості BAD COP/GOV до гравців нижче 10 рівня. .7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | джайл 220 хвилин. Ви гравець Євген Шмідт [180660] - 6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі