- Реєстрування
- 5 Тра 2023
- Дописи
- 601
- Реакції
- 287
- Бали
- 68
- Нікнейм лідера/заступника: Олег Ломакін [57444]
- Особистий нікнейм: Євген Шмідт [180660]
- Суть скарги: Порушення правил BadCop + Порушення статуту + NonRP cop + Порушення правил проекту
1.14. На вчинення ваших "темних" дій потрібна IC причина.
Додатково: ваші дії не будуть виправдані, якщо ви їх робите без аргументованої причини.
4.10. Заборонено проводити будь-які дії без ІС причини. | Деморган до 90 хвилин / Догана / Варн
Приклад: якщо громадянин не порушив Кримінальний Кодекс України або Кодекс України про Адміністративні Правопорушення та не вчинив будь якої дії, яка могла б принести шкоду суспільству або державним структурам або державі в цілому.
Пояснення: стоячи вдома АФК мені зателеонували в двері, після чого почались "темні дії". Як видно на відео-доказі - розшуку/орієнтування у мене - не було. Я мав на своєму рахунку штрафи за порушеня правил дорожнього руху в розмірі 25.000грн, що не є критичним та причиною для затримання.
4.17. Заборонено застосовувати можливості BAD COP/GOV до гравців нижче 10 рівня. | Варн
Виключення: якщо були провокації дане правило не застосовується.
Мій рівень - **ТУТ**
Статут НПУ К:
- Розділ "№3", пункт "№3": Співробітнику поліції забороняється користуватися тайзером і наручниками без вагомої причини.
- Розділ "№3", пункт "№13": Співробітнику поліції забороняється використовувати тайзер без наявної причини.
- Розділ "№6", пункт "№17": Заборонено використовувати тейзер без причини або в умовах, які не передбачають його застосування.
NonRP cop:
- Даний заступник лідера приїхав до мого будинку, і без будь яких роз'яснень почав виконувати неправомірне затримання, але забув про маленьку деталь. Навіть якщо ці співробітники будь яким чином завдяки можливостям BadCop придумали причину для мого затримання (у заступника повинен бути доказ виконання цих дій з усіма відігровками), то для початку потрібно було б хочаб перевірити мої документи (оскільки я був у масці, тому що даний заступник міг би так бити кожного хто виходить з моєї будівлі), що вони не зробили та одразу вдарили спецзасобом та почали виконувати "темні" дії, що є категоричним порушенням, тим більше для заступника лідера.
Правила проекту UG:
6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин
Пояснення: Заступник вдарив тайзером свого співробітника. У випадку коли це відбувається випадково - гравець повинен в Оффтоп-chat написати "відкат/откат", але цього зроблено не було, що повинно бути розцінено за порушеня даного правила.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ** ТУТ **
- Дата походження: 23.02.2025