Вітаю, я є лідером НПУ К. Давайте розберемо вашу скаргу
Розберемо запис 1, Так, справді мій співробітник тут спрацював недбало як працівник НПУ незнавши про ліцензії приватного адвоката на форумі
Запис 2: На даному записі не бачу нічого кримінального, так як ПГ, вважається зображенням з себе героя, коли людина втікає спиною від держ службовця тримаючи в руки автомат, не направляючи його на людину це цілком безпечна ситуація для затримання, з такою логікою під час любої втечі можна взяти автомат до рук і людина буде недоторкана
Запис 3: Запис майже подібний запису 1, людині не дали скористатись своїми правами та продовжили процесуальні дії без адвоката, проте з приводу міранди, її співробітник міг зачитати затриманому, тут би чудово підійшов запис саме від лиця затриманого
Отже, розглянувши цю скаргу я
як лідер та лице виношу вердикт: Сама скарга написана від 3 обличчя як ви це і вказали, але я з вами згодний що дана скарга показує що співробітник не ознайомлений зі системою приватних адвокатів, тому він отримає цілком заслужену догану та сувору бесіду, я ж особисто приношу вибачення та обіцяю що повторних порушень від співробітника не буде.