Розглянуто НПУ.К //155834,166019//PG, Порушення статуту та прав. Прошу переглянути ГС. Держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аліта Бланш

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
106
Реакції
66
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: 155834,166019
  2. Особистий нікнейм: Аліт Бланш
  3. Суть скарги: Порушення правил НПУ від гравців. Тайзер на зброю, не читання міранди, причини затримання і не пропуск приватного адвоката від двох людей. чому вони не ознайомлені з цими правилами? Навіть після повтору в оффтоп чату, що вони повинні переглянути ліцензію на форумі у відповідь - ігнорування. Також від людини з жетоном 166019, ігнорування надати посвідчення. Чому працівник третього звання на патрулюванні у формі КОРД?. (Додатково: я знаю, що PG запис від 3 особи. Але, від людини не було ніякого відкату тощо. повіз далі у відділок. +це на мою думку це має буду доп. інформацією до того, що робітник не знає ніяких правил та кваліфікації)
  4. Докази (скріншот/відео): 1. Тут (Відмова перевірити ліцензію) 2. Тут (Тайзер на зброю+не читання прав людині) 3. Тут (таймкод:з початку по 2:17 розмова з працівником, що він повинен переглянути ліцензію. кінець ігнорування надати посвідчення).
  5. Дата порушення: 25.01.2025

Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
132
Реакції
27
Бали
31
данний громадянин не викликав Приватного адвоката

Аліта Бланш

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
106
Реакції
66
Бали
73
данний громадянин не викликав Приватного адвоката
А вы надали йому це право? Також на записі номером 3 чутно при вході до НПУ чітко його слова: ,Я хочу адвоката: Приватного!,
І також коли ви його заштовхали до автівки я йому говорила слова про те, що я буду його адвокатом на, що він дав згоду
(На моєму запису цього не чутно але якщо адміністрація ви хочете перевірити цю інформацію дуже прошу вас переглянути запис Мурада Мухаджі. Тк. у працівника поліції повинна бути фіксація затримання.)

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
132
Реакції
27
Бали
31
А вы надали йому це право? Також на записі номером 3 чутно при вході до НПУ чітко його слова: ,Я хочу адвоката: Приватного!,
І також коли ви його заштовхали до автівки я йому говорила слова про те, що я буду його адвокатом на що він дав згоду
(На моєму запису цього не чутно але якщо адміністрація ви хочете перевірити цю інформацію дуже прошу вас переглянути запис Мурада Мухаджі. Тк. у працівника поліції повина бути фіксація затримання.)
(якшо ви з ним говорили то як на мому фрапсі це повинно чутно, якшо у вас не чутно?)

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю, я є лідером НПУ К. Давайте розберемо вашу скаргу
Розберемо запис 1, Так, справді мій співробітник тут спрацював недбало як працівник НПУ незнавши про ліцензії приватного адвоката на форумі
Запис 2: На даному записі не бачу нічого кримінального, так як ПГ, вважається зображенням з себе героя, коли людина втікає спиною від держ службовця тримаючи в руки автомат, не направляючи його на людину це цілком безпечна ситуація для затримання, з такою логікою під час любої втечі можна взяти автомат до рук і людина буде недоторкана
Запис 3: Запис майже подібний запису 1, людині не дали скористатись своїми правами та продовжили процесуальні дії без адвоката, проте з приводу міранди, її співробітник міг зачитати затриманому, тут би чудово підійшов запис саме від лиця затриманого
Отже, розглянувши цю скаргу я

як лідер та лице виношу вердикт: Сама скарга написана від 3 обличчя як ви це і вказали, але я з вами згодний що дана скарга показує що співробітник не ознайомлений зі системою приватних адвокатів, тому він отримає цілком заслужену догану та сувору бесіду, я ж особисто приношу вибачення та обіцяю що повторних порушень від співробітника не буде.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,298
Бали
253
Вітаю, лідер надав відповідь вище, повністю з ним згідний. Співробітнику НПУ К буде видано догану.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі