Зачинено НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Самсонов

Новий гравець
Реєстрування
30 Чер 2024
Дописи
14
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Олег Ломакін (id 57444)
  2. Особистий нікнейм: Денис Самсонов (id 190553)
  3. Суть скарги:
    Уточнення по скарзі для адміністрації: ми живемо в 21 століті в еру технологій та інтернету. Відео та звуко фіксація ведеться через відеореєстратор машини та телефон онлайн на домашній сервер.
    Запис з 00:00 до 5:31 хв поки Олег не включив РЕБ та не розбив телефон ІСНУЄ
    , та є доказом правопорушення Олега та мою непричетності до нападу на поліцейську машину.
    Вилучення пристроїв було вже в кабінеті, при першому обшуку пристрої не вилучались, тільки заборонені речовини.

Я являюсь свідком нападу. Зброї в мене не було виявлено, тим же я ніяк не міг напасти на машину поліції. А їхав за машиною поліції з цілью уточнення безпричиного порушення швидкісного режиму та небезпечній їзді по вулицям міста.

Напад на машину поліції 00:00 до 00:41
    Олег вийшов з машини 00:43 та побіг до трупа дівчини яка напала на машину поліції.
    00:50 Олег почав бити труп дівчини до 00:55 (поведінка поліцейського)
    01:19
    Олег почав за мною переслідування, на що причини не було.
    01:38 я вийшов з машини для уточнення причини переслідування та повідомив Олегу що ведеться відео фіксування.
    01:38 до 3:20 я просив виконати Олега законі вимоги представитись з його посвідченням. на що Олег мене ігнорував.
    02:18 Підстава затримання була Олега: Бо я так хочу.
    01:38 до 03:20 На протязі всієї розмови з Олегом наполягав щоб Олег представився, 02:20 мені була відповідь: Я тебе ща по щелчку пальца затримаю.

З 01:38 до 03:20 Олегом протизаконно було здійснено Розділ 3: Процес арешту:
    Стаття 23.
    Порядок арешту.
    Якщо в ході слідчих дій буде доведено вину затриманого, то співробітником правоохоронних органів, після затримання повинен бути зроблено арешт особи у наступній послідовності:
    - Здійснити вторинний обшук.
    Примітка: При вторинному обшуку необхідно зробити вилучення всіх нелегальних елементів .
    - Встановити особу затриманого
    - Роз'яснити причину арешту підозрюваному.
    - Помістити його в місце відбування покарання на ту кількість часу, який передбачено Кримінально-адміністративним Кодексом України .

(червоним помічено чого не було при арешті та порушення)

З 01:38 до 05:31 Олегом Ломакіним (id 57444) було порушено Процесуальний Кодекс України, Розділ 2: Процес затримання:
    Стаття 10.
    Затримання проводиться за наявності підстав. Підстав не було. їздив поряд.
    Вимоги на зупинку мого ТЗ я виконав та вийшов з машини для уточнення підстав зупинки.
    Стаття 11. Коли Олег до мене підійшов та почав вимагати документи я просив його виконати законі вимоги представитись, на що Олег мене ігнорував.
    Стаття 16. Права затриманого. Не був наданий адвокат.

При складані діла правопорушення Олег замість Стаття 7.1 Незаконний продаж/купівля/зберігання наркотиків. (30хв.) накинув статі:

Стаття 5.14 Незаконне використання/носіння зброї. (40хв.) при мені не було зброї
    Стаття 5.13 Незаконне придбання/передача/виготовлення зброї. (40хв.)
    при мені не було зброї
    Стаття 5.15 Збройне насильство під час мітингу. (50хв.)
    невідомо де він мене серед насильства побачив
    Стаття 10.2 Застосування насильства щодо представника влади. (50хв.)
    я весь час був в машині, та коли спілкувався з ним просто стояв
    Стаття 10.8 Здійснення нападу на колону. (40хв.)
    при нападі я був в машині та не міг здійснити напад так як навідь не мав зброї

Причина заключення мене під стражу Збройне насильство під час мітингу

4. Дата порушення: 18:38 20.02.25

Останнє редагування:

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
385
Реакції
389
Бали
68
Вітаю! З відеореєстратора запис не могла почути усі слова, так як автівка була зачинена. У Вас були вилучені усі пристрої , а далі проведені дії, які не доведені.

Кіріл Філіпенко

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
825
Реакції
528
Бали
153
Вітаю!
Переношу вашу скаргу до відповідного розділу

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,207
Реакції
1,158
Бали
253
Вітаю!
Даний працівник на той період був Bad-Cop (Роль поганого поліцейського).
Відповідь було надано в попередній
скарзі.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі