Відмовлено НПУ // Скарга н Майора НПУ / Микита Джеффері (5677) // NonRP Держ / Порушення процесуальних дій / Для Лідера НПУ / Адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Буріттос

Козак
Реєстрування
21 Лип 2026
Дописи
11
Реакції
6
Бали
6
Ваше Ім'я та Призвіще: Марк Буріто (13372)

Ім'я та Призвіще Гравця гравця, на якого подається скарга: Микита Джеффері (5677)

В якій організації перебуває гравець: НПУ
Суть скарги: Даний співробітник (Майор) грубо порушив правила сервера та процесуальний кодекс. Мене було зупинено за їзду без номерних знаків. Замість того, щоб виписати адміністративний штраф за порушення ПДР згідно з правилами, майор одразу затримав мене та посадив до КПЗ. Він аргументував це наявністю штрафів, проте загальна сума моїх штрафів не перевищувала 300 000 грн (що не є підставою для автоматичного арешту). Окрім цього, мене позбавили права добровільно сплатити штрафи, коли я цього захочу. Прошу розібратися в ситуації та запросити у співробітника повний відео-доказ (бодікамеру) мого затримання, оскільки він зобов'язаний його мати.

Докази (скріншот/відео): Натисніть сюди

Дата порушення: 07.08.2026

Вікторія Медвідь

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
392
Реакції
1,434
Бали
344
Ваше Ім'я та Призвіще: Марк Буріто (13372)

Ім'я та Призвіще Гравця гравця, на якого подається скарга: Микита Джеффері (5677)

В якій організації перебуває гравець: НПУ
Суть скарги: Даний співробітник (Майор) грубо порушив правила сервера та процесуальний кодекс. Мене було зупинено за їзду без номерних знаків. Замість того, щоб виписати адміністративний штраф за порушення ПДР згідно з правилами, майор одразу затримав мене та посадив до КПЗ. Він аргументував це наявністю штрафів, проте загальна сума моїх штрафів не перевищувала 300 000 грн (що не є підставою для автоматичного арешту). Окрім цього, мене позбавили права добровільно сплатити штрафи, коли я цього захочу. Прошу розібратися в ситуації та запросити у співробітника повний відео-доказ (бодікамеру) мого затримання, оскільки він зобов'язаний його мати.

Докази (скріншот/відео): Натисніть сюди

Дата порушення: 07.08.2026
Вітаю, у діях працівника не виявлено.
Пояслення:
Відповідно до Кодексу Чорноморського краю про адміністративні правопорушення, Розділ III, стаття 10, підпункт 9.9, передбачено відповідальність за несплату штрафів у розмірі від 60 000 грн. У зв’язку з цим працівник мав законні підстави вас затримати, оскільки сума несплачених штрафів перевищувала встановлений поріг.

Таким чином, затримання було здійснено відповідно до вимог чинного законодавства Чорноморського краю, а підстав для задоволення скарги не встановлено.
1786114526250.png

Кодекс Чорноморського краю про адміністративні правопорушення​

​

Щодо можливості сплати штрафу зі співробітником проведу бесіду, щоб надалі подібне не повторювалося.​

​

Очікуйте відповіді від слідкуючої адміністрації.​

Євген Волкер

ГС Держ | Чорноморського Краю
Куратор лідерів
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
431
Реакції
199
Бали
458
Вітаю,
Пояснення було описано вище, порушень не виявлено
Відмовлено!
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі