Відмовлено НПУ // Скарга н Майора НПУ / Микита Джеффері (5677) // NonRP Держ / Порушення процесуальних дій / Для Лідера НПУ / Адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Буріттос

Козак
Реєстрування
21 Лип 2026
Дописи
7
Реакції
6
Бали
3
Ваше Ім'я та Призвіще: Марк Буріто (13372)

Ім'я та Призвіще Гравця гравця, на якого подається скарга: Микита Джеффері (5677)

В якій організації перебуває гравець: НПУ
Суть скарги: Даний співробітник (Майор) грубо порушив правила сервера та процесуальний кодекс. Мене було зупинено за їзду без номерних знаків. Замість того, щоб виписати адміністративний штраф за порушення ПДР згідно з правилами, майор одразу затримав мене та посадив до КПЗ. Він аргументував це наявністю штрафів, проте загальна сума моїх штрафів не перевищувала 300 000 грн (що не є підставою для автоматичного арешту). Окрім цього, мене позбавили права добровільно сплатити штрафи, коли я цього захочу. Прошу розібратися в ситуації та запросити у співробітника повний відео-доказ (бодікамеру) мого затримання, оскільки він зобов'язаний його мати.

Докази (скріншот/відео): Натисніть сюди

Дата порушення: 07.08.2026

Вікторія Медвідь

Генерал НПУ | Чорноморський край [07]
Лідер
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
277
Реакції
1,329
Бали
153
Ваше Ім'я та Призвіще: Марк Буріто (13372)

Ім'я та Призвіще Гравця гравця, на якого подається скарга: Микита Джеффері (5677)

В якій організації перебуває гравець: НПУ
Суть скарги: Даний співробітник (Майор) грубо порушив правила сервера та процесуальний кодекс. Мене було зупинено за їзду без номерних знаків. Замість того, щоб виписати адміністративний штраф за порушення ПДР згідно з правилами, майор одразу затримав мене та посадив до КПЗ. Він аргументував це наявністю штрафів, проте загальна сума моїх штрафів не перевищувала 300 000 грн (що не є підставою для автоматичного арешту). Окрім цього, мене позбавили права добровільно сплатити штрафи, коли я цього захочу. Прошу розібратися в ситуації та запросити у співробітника повний відео-доказ (бодікамеру) мого затримання, оскільки він зобов'язаний його мати.

Докази (скріншот/відео): Натисніть сюди

Дата порушення: 07.08.2026
Вітаю, у діях працівника не виявлено.
Пояслення:
Відповідно до Кодексу Чорноморського краю про адміністративні правопорушення, Розділ III, стаття 10, підпункт 9.9, передбачено відповідальність за несплату штрафів у розмірі від 60 000 грн. У зв’язку з цим працівник мав законні підстави вас затримати, оскільки сума несплачених штрафів перевищувала встановлений поріг.

Таким чином, затримання було здійснено відповідно до вимог чинного законодавства Чорноморського краю, а підстав для задоволення скарги не встановлено.
1786114526250.png

Кодекс Чорноморського краю про адміністративні правопорушення

Щодо можливості сплати штрафу зі співробітником проведу бесіду, щоб надалі подібне не повторювалося.

Очікуйте відповіді від слідкуючої адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі