Зачинено ..////НПУ Х//////Денис Капібарович////...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
  1. Нікнейм лідера/заступника:Денис Капібарович (полковник)
  2. Особистий нікнейм:Паша Стоун
  3. Суть скарги:пан Поконвник а саме Денис Капібарович, нічого незнає в (прямому смислі) він невміє звільняти та також, видавати форму, він порушує субординацію а саме то як він сказав (Паша Стоун видається дугану.. це шутка) порушував він ще тим, що коли я та він та Денис Сокіл були на контейнерах то він без форми видав догана, і пізніше зняв його, перейдемо до самих скарг.
    1) коли я попросив щоб мене звільнити він пробурчав щось і все, так там чути як він відіграв, папку та контракт, але не чути було що він розірвав контракт та шеврон зняв, цього все основного небуло
  4. 2)він видам мені форму порядкового звання (1 рядового) і не відігравши це, також коли був код-5 на блок-пост, він почав видавати форми без відігровки.
  5. 3) почав запугувати що видасть догана, мене та також Іллю Петрушку і коли я почав говорити причину за що мені догану дають, він відповів це шутка.
  6. 4) ну як це було я собі стояв коло нього, і замітив як мені прийшло -100 очків від лідера коло мене також був, Олексій Маск в формі на контейнерах! і я перше подумав що це він, но пізніше Денис Капібарович підходе до мене, і сказав що він помилково видав, але він був без форми, як у нього появився планшет без форми ?
  7. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):1(скарга) таймкоди:22:41:10. 2(скарга) таймкоди:21:13:47. 3(скарга) таймкоди:21:15:57. 4(скарга)таймкоди:21:32:14.
  8. Дата походження:18.07.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі