Маттео Блейзіꑭ
Активний
- Реєстрування
- 15 Кві 2023
- Дописи
- 156
- Реакції
- 678
- Бали
- 96
- Нікнейм лідера/заступника:Денис Капібарович (полковник)
- Особистий нікнейм:Паша Стоун
- Суть скарги:пан Поконвник а саме Денис Капібарович, нічого незнає в (прямому смислі) він невміє звільняти та також, видавати форму, він порушує субординацію а саме то як він сказав (Паша Стоун видається дугану.. це шутка) порушував він ще тим, що коли я та він та Денис Сокіл були на контейнерах то він без форми видав догана, і пізніше зняв його, перейдемо до самих скарг.
1) коли я попросив щоб мене звільнити він пробурчав щось і все, так там чути як він відіграв, папку та контракт, але не чути було що він розірвав контракт та шеврон зняв, цього все основного небуло - 2)він видам мені форму порядкового звання (1 рядового) і не відігравши це, також коли був код-5 на блок-пост, він почав видавати форми без відігровки.
- 3) почав запугувати що видасть догана, мене та також Іллю Петрушку і коли я почав говорити причину за що мені догану дають, він відповів це шутка.
- 4) ну як це було я собі стояв коло нього, і замітив як мені прийшло -100 очків від лідера коло мене також був, Олексій Маск в формі на контейнерах! і я перше подумав що це він, но пізніше Денис Капібарович підходе до мене, і сказав що він помилково видав, але він був без форми, як у нього появився планшет без форми ?
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):1(скарга) таймкоди:22:41:10. 2(скарга) таймкоди:21:13:47. 3(скарга) таймкоди:21:15:57. 4(скарга)таймкоди:21:32:14.
- Дата походження:18.07.2023