Відмовлено НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Ящук

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2025
Дописи
43
Реакції
77
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Олег Ящук
2. Нікнейм порушника: імя не видно але вроді це був Максим Енжинов
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Працівник НПУ почав відкривати вогонь по мому союзнику що являється ФД та по мені після чого і вбив мене що є ДМ та був відкритий вогонь по моєму авто що рахується ДМ Кар, та після моєї смерті я зявився в ДКВС замість того щоб зявитись в МОЗ що було б логічним.
Прошу вас видати відповідне покарання для даного працівника та пофіксити цю систему що мене вбиває поліцейський і я зявляюся в ДКВС на 2 години що є не логічним
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 13.12.2025

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!

Після розгляду поданої Вами скарги на гравця Максим Енжинов, адміністрацією сервера було ухвалено наступне рішення.

У розгляді скарги відмовити!

🧾 Пояснення рішення

Під час аналізу наданих доказів встановлено низку суттєвих недоліків, які унеможливлюють об’єктивний та справедливий розгляд ситуації, а саме:

• на відеозаписі відсутня чітка фіксація нікнейму відповідача, що не дозволяє однозначно ідентифікувати гравця;
  • відео починається безпосередньо зі стрільби, через що неможливо встановити:
    • що передувало конфлікту;
    • хто був ініціатором ситуації;
    • чи були наявні IC-підстави для застосування сили;
  • повний контекст подій відсутній, що суперечить правилам подання доказів для розгляду скарг.

За відсутності повної та безперервної фіксації адміністрація не має підстав робити висновок про порушення правил з боку вказаного гравця.

🔹 Щодо ситуації з ДКВС

Стосовно Ваших зауважень щодо дій співробітників ДКВС повідомляємо наступне:

• телепортація була використана виключно з технічних причин;
  • з RP-сторони Вам було надано медичну допомогу, що відповідає логіці ігрового процесу;
  • після цього Ви продовжили відбувати покарання у встановленому порядку, без порушень правил.

З точки зору RolePlay та регламенту сервера, дії співробітників ДКВС є логічними та обґрунтованими.

🔒 Підсумок

У зв’язку з відсутністю повних та коректних доказів, а також неможливістю встановити повний контекст подій, скаргу відхилено.

Рекомендуємо у майбутньому надавати:

• повну відеофіксацію ситуації з її початку;
  • чітко видимі нікнейми всіх учасників події.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі