💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Зефир Шадоу

Лідер клану
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
78
Реакції
21
Бали
11
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Деніс Міллер 23328 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. В цьому році я допомагав друзям, новачкам, давав буста грошима, працював в СБУ порядочно.
  • Що б ви хотіли отримати. Я б хотів отримати Mercedes-AMG
    G63 2022
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. На мою думку я заслуговую, адже я повинен людині грошей і продавши цю автівку, матиму змогу хоть трішки покрити борг. Та й намагався робити тільки добрі справи.

Денис Драгон (

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Лип 2024
Дописи
59
Реакції
61
Бали
23
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Денис Драгон (11058) 05
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік

Дорогий Святий Миколаю!

Пише тобі Денис Драгон. Цього року я поводився добре, старався допомагати вдома та добре вчитись і на вільний час грати юкрейн гта я багато допомагаю новачкам які просять щось підсказати і даю трошки грошей для розвитя я зараз я служу в зсу на 4 порядковим я допомагаю другу заповнять рапорти другові і рекрутам які не знають я поводжусь оптимістично до кожного багато участвовав в конкурсах не разу не пощастило але я очікую що мій час настане коли я виграю
Я би хотів віп gold батл пас бо друг виграв у вашому розіграші і ми хочемо разом проходити що було нам цікавіше грати бо я його заохочую до гри і коли він виграв мотивація грати далі була тому я хочу виграти

Буду дуже вдячний подарунок

З повагою
Денис Драгон

egorkirpa

Козак
Реєстрування
16 Гру 2023
Дописи
117
Реакції
6
Бали
21
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.6882069 Егорка Морган 02
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомогав людям Яким було допомога та вони мені допомогали
Що б ви хотіли отримати. Бмв м5 ф90
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я був слухняний.

Стас Міллер

Шановний гравець
Реєстрування
7 Сер 2023
Дописи
68
Реакції
43
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 44647 Стас Міллер Східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Купив гарного котеджа, був слухняний
  • Що б ви хотіли отримати. Хотів би оновити свій автопарк однією автівкою а саме BMW M5 CS- шоб була стильна так як для такого хлопця треба така автівка або ж я хотів собі Lamborgini Veneno- вона мені дуже сподобалась свою зовнішністю. А також хотів собі обновити Скін- хочу собі скін Червоний Крик а вже рюкзак та всякі аксесуари сам куплю. Прошу гарно подумати на моєю пропозицією)))))
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо мені воно треба для стилю
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Єгор Хонда

Новий гравець
Реєстрування
15 Вер 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Доброго вечора Святий Миколай (розробники)
1)Моя клікуха Єгор Хонда ID 76265 сервер 04(північна Україна)
2)Що я зробив хорошо в Укр Гта скажу чесно дуже мало хорошого але хороше тоже є наприклад я допоміг другові скласти квадроцикл і допомагав новим ігрокам але дуже мало хочю змінитися в другу сторону
3)Подарунок яб хотів дуже багато грошей але гроші мона заробити самому хочю щоб ви самі зробили подарунок головне щоб він був ВІД ДУШІ )
4)Чуму я маю виграти цей подарунок За цей рік я багато чого зробив хорошого і не хорошого але з кожним роком хочу працювати щоб було більше хорошого наприклад іду в магазин і їде дід старий на веломашині і він впав я був в метрів 15 від діда і ішов якийсь чорт галімий він був в метрах 5 від діда і він нічого йому не сказав я відразу побіг до того діда спитати чи все добре він сказав да і сказав що я молодець
(Від себе хочю побажати розробникам гта Укр гарних свят дуже подобається ваш проект і щоб він надалі розвивався
Це лист був написаний ВІД ДУШІ 🐊)це другий пост бо не туди написав 🙃

Назік Гроза

Гроза района
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
55
Реакції
20
Бали
13
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:Назік Гроза| 6837106|02
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Піднімав актив клану допомагав друзям також новачкам,не отримував грубих покарань дм і тд
Що б ви хотіли отримати:Лист Святому Миколаю
Мій дорогий Святий Миколаю!
Пише тобі Назік Гроза. Цього року я дуже старався бути слухняним і допомагати рідним. Я вірю в дива і знаю, що ти завжди приносиш радість і здійснення бажань.
Я дуже люблю грати в Ukraine GTA . Це моя улюблена гра, і я граю в неї вже давно. І мені вона дужеее подобається!!!
Моє найбільше бажання, пов'язане з грою, — це отримати автомобіль BMW M5 F90 чи CS! Це просто неймовірні автомобілі, і я дуже мрію про одну з них. З нею моя гра стане ще більш захоплюючою та цікавою.
Буду дуже вдячний, якщо ти зможеш здійснити цю мою ігрову мрію! Обіцяю і надалі бути чемним і робити добрі справи.
Дякую тобі за все, що ти робиш для дітей.
P.S звісно хочется якийсь котедж або гараж але думаю це не реально😓
З любов'ю та вірою в диво,Назік Гроза ❤️
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Ніколи нічо не виграв як і в житті так і в грі дуже люблю і граю цей проект за цей рік багато добрих справ зробив добре вчився слухав батьків та багато іншого.
Дуже люблю цю гру і буду дуже радий щось отримати цілую обнімаю всіх.

Скуфчик

Скуф
Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
54
Реакції
44
Бали
23
Сніжинки танцюють над вечірнім містом,
І GTA-вулавки стають особливим листом.
Я скуф — не приховую, стиль у мене такий,
Трошки бурчливий, але справжній, живий.

Новий рік наближається — світ замира,
Гірлянди палають, мов свічка добра.
І я, серед шуму святкових чудес,
Дивлюся на небо — там зоряний прес.

Ні, я не прошу нічого чужого,
Не прагну я стилю занадто дорогого.
Я просто бажаю, щоб цей рік новий
Приніс трохи радості скуфській душі.

Хай стануть дороги світліші вночі,
Хай люди стають хоч на трішки добрі.
І я, хоч і скуф, обіцяю всім вам:
У новому році не дам смутку шанс.

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
Деймон Скуф 6861184 Західна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Добре себе поводив
Що б ви хотіли отримати. Скін Червоний крик
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Скуф
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Нікіта Астраханов

Приватний Адвокат|Північна Україна
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
40
Реакції
72
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Нікіта Астраханов| 71199| 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Дорогий Святий Миколаю, цього року я на свою думку зробив багато гарних справ. Займав різні високі посади у держ. структурах, Допомагав знайомим у складні часи, дарував подарунки. Знайшов багато вірних, дорогих мені друзів. Допомагав гравцям з працівниками поліції, які багато порушують. Дарував знайомим автівки по різним поводам або без них, та не за баром у моєї подруги день народження, та на нього я збираюсь подарувати автівку її мрії.
  • Що б ви хотіли отримати. Rolls-Royce Spectre або Aston Martin Speedster 2021
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я вважаю, що за цей рік на проекті, я добився багато чого, але крутої автівки я не маю.
    1764696439884.png

Георгій Робергович

Новий гравець
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Прівіт Святий Миколай! Пише тобі Георгій Робертович 95924 з 03 серверу. Вів я себе не дуже добре, але допомагав новачкам довести кудись, або відповідав на їх питання. Привів в цю гру декількох друзей. Іноді перепродавав автівки, але не дурив. Я хотів би бумбокС і мотоцикл на деталях. Відразу дякую.

Nazar_

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1.6889571,Назар Іванюкк 02 сервер
2. Допомогав новачкам з грошима з підніманням
3. Скін стильний дід
4.тому що дуже хочу його
5. Я був чемним як і кожного року

Реєстрування
4 Вер 2024
Дописи
21
Реакції
17
Бали
6
Мій ID: 6883785
Нікнейм: Дарк Невідомий
Сервер: 02 Західна Україна

Привіт!
Хочу залишити свій лист-заявку та підбити підсумки цього року на сервері.

За цей рік я постарався зробити чимало хорошого в UKRAINE GTA. Допомагав новачкам розібратися з основами, показував їм локації, підказував, як швидше заробити стартовий капітал і не втратити інтерес до гри. Брав участь у спільних подіях, завжди намагався підтримувати порядок і не створювати зайвих конфліктів у грі. Також долучався до розвитку фракції, де був активним членом та допомагав у виконанні завдань.

Що я хотів би отримати?
Будь-який подарунок, який може дати нові можливості в грі: наприклад, транспорт, ігрову валюту або унікальний предмет, що стане мотивацією для подальшого розвитку на сервері.

Чому саме я маю отримати цей подарунок?
Тому що протягом року я справді намагався приносити користь спільноті, бути активним, доброзичливим та відповідальним гравцем. Я граю не лише заради себе, а й заради атмосфери, яку ми разом створюємо. І такий подарунок став би приємним визнанням моїх старань.

Дякую за можливість взяти участь та за те, що підтримуєте інтерес гравців!

Гаджи Страрий

Новий гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
16
Реакції
1
Бали
6
Дорогий Святий Миколай!!!
Мене звати Гаджи Старий мій айди над головою 86469 і родився на сервері 01.
Я в цьому році поводив себе дуже гарно (но не завжди) допомагав новичькам (коли не просили)нічього паганого не робив (2 рази в 11 ночі бутерброди їв)дуже сильно хотів би собі Mersedes-benz g63 2022 року випуску не думаю що я щось получю бо я не дуже везучій чьоловік по бажаю всім хто пише лист вдачі за всіх буду дуже радий.

Роман Горбунов

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1.Роман Горбунов ID36732 сервер 06 2.Допомагав новим гравцям 3.BMW m5 cs 90 мільйонів ігрової валюти 4. Добре вів себе цілий рік 5.Буду дуже радий отримати подарунок.

Вкладення

• Screenshot_2025-12-02-19-27-48-06_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-12-02-19-27-48-06_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    460.6 Кб · Перегляди: 21
Реєстрування
11 Бер 2025
Дописи
47
Реакції
34
Бали
23
Мене звати Богдан Миколенко я хлопець з 05 сервера в цьому році я себе вів чемно,грав на сервері не покладаючи рук.
Я хотів би получити подарунок гараж і 20кк на прокачування.
Чого я маю це получити я знаю що мені це ніхто не дасть я все ровно мрію цей подарунок на новий рік
З другим днем зими UKRAINE GTG 🇺🇦

Реєстрування
15 Гру 2023
Дописи
46
Реакції
16
Бали
53
Дорогий Святий Миколай,

Мене звати Теон Калліс (ID 6802539), я живу у Західній Україні.
Цього року я намагався бути добрим гравцем: підтримував нових учасників і допомагав їм освоїтися. Правила майже не порушував — лише двічі за цілий рік отримав покарання.

Маю одне велике бажання: Bentley Continental GT (можна без тюнінгу).
Буду дуже вдячний, якщо ви зможете здійснити мою мрію.

З найкращими побажаннями,
Теон Калліс

Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
12
Реакції
6
Бали
6

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Пр

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Привіт Святи Миколаю!

пише тобі Гарріс Брукс 95429 з 03 сервера

цього року я зробив багато хорошого помагав новачка як фінансово так і по механікам гри поводився частіше добре ніж погано хоча міг пообзиватися посваритися і зробити чогось нехорошого но цього року я нікого не скамив і загалом завів багато ігрових друзів та і ігровий рік вийшов хорошим

за це я хочу не багато я хочу щоб ти подарував мені мені номера BMW і гарний жіночий новорічний скін або новорічний рюкзак

я рахую що я заслужив це оскільки я був не поганим гравцем і прошу не багато а мені буде дуже приємно а якщо ти важаєш що я прошу забагато або не заслужив то подаруй комусь хто заслужив більше або роздай новачкам трішки грошей

з повагою від Гарріс Брукс і від 03 сервера!

Артем Гранькоㅤ

Легенда ЗСУ 03 / СБУ Контрарозвідка 07
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
90
Реакції
71
Бали
23
1.Артем Гранько #61289 03 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися та дарив подарунки .
3.70кк на бізнес .
5.Добре вів себе цілий рік !
6.Буду дуже радий отримати подарунок.

Остін Ріверс

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Гру 2022
Дописи
82
Реакції
71
Бали
23
Вік
25
1. Богдан Карбівничий 33832, 04 сервер

2.
За цей рік я не просто грав, а допомагав серверу розвиватись. Я постійно був активним, підтримував інших, допомагав новачкам розібратися, щоб вони залишилися грати, а не кидали все після першого дня. Я намагався робити ситуації цікавішими, щоб людям було що згадати, а сервер не виглядав пустим і нудним. Я не створював проблем, а навпаки намагався вирішувати конфлікти і робити гру комфортною для всіх. Я реально вклав час і енергію в UKRAINE GTA, бо мені важливо, щоб тут було круто грати не тільки мені, а й іншим.

3. Я хочу отримати BMW M5 CS сірого кольору

4.
Я регулярно беру участь у подіях, допомагаю іншим гравцям і підтримую інтерес до гри в своїй фракції/організації. Я не просто хочу авто для понтів, а маю на меті використовувати його як інструмент, щоб створювати новий контент, підвищувати динаміку RP та робити гру цікавішою для інших.

Всім гарних свят!
1764696568641.png

Захарчік Львівський

Новий гравець
Реєстрування
19 Жов 2023
Дописи
14
Реакції
1
Бали
6
1.42389, Захарчік Львівський ,05 сервер
2.За цей рік я допомагав новачкам тим що якщо просили гроші то я їм давав і ще якщо бачив що новачка зупинила поліція я брав і замість новачка оплачував штрафи
3.Я б хотів отримати 50 мільйонів ігрової валюти або BMW M5 CS
4.Тому що я весь час як у мене була змога протягом року допомагав новачкам або з грошима або з оплатою їхніх штрафів та інколи допомагав із квестами

олександр12345

Новий гравець
Реєстрування
7 Гру 2024
Дописи
2
Реакції
2
Бали
6
Святий Миколаю, привіт! мене звати Діма Бешка (03 сервер)
Пише тобі хлопець, який цілий рік старався не робити ніяких «фаілов» і тримав свій левел добра на максимумі.

Хочу попросити в тебе трохи «апгрейдів» на новий рік:
— 30 мільйонів в ігровій валюті
— BMW F90, бо це просто топ-кар, і я давно хочу кататися на такому красені.

Обіцяю й далі поводитись нормально, допомагати іншим і тримати позитивний вайб.
Дуже чекаю на твоє диво!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі