💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Бандит

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер- мене звуть Паша Бандит граю на 02 сервері, айді:6865159
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік- був трохи нечемний але вибачаюся за свої помилки! Останній час люблю допомагати новачкам люблю допомагати гравцям, ще я дуже щедрий!
Що б ви хотіли отримати- Я б дуже хотів отримати 4 млн ігрової валюти і новесеньку BMW 540i G30🤩
Чому ви маєте отримати цей подарунок-Я дуже хочу порадуватись на Миколая буду дуже вдячний і послушний обіцяю

Коваль Тимофей

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо ю́

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1.Напишіть свій ID:84229
2.нікнейм та сервер.Тима крутой,03
3.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:Допомогав новачкам грошима,ремонтував інші авто.
4.Що б ви хотіли отримати.Мені треба донат-валюта.
5.Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я рахую що не кожен ремонтував авто інших та не допомагав грошима,та мені потрібні гарні номера на мою автівку за донат-валюту.

Ігнат Пілігріні

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Вер 2024
Дописи
32
Реакції
53
Бали
63
1. Ігнат Пілігріні (92678) 03 Східна Україна
2. Я за цей рік посадив та перевіз купу громадян,захищав ТТ ВЧ,патрулював,займав БП, приймав робітників до фракції,об'ясняв і старався допомогти всім ,що було в повноваженнях та силі.
3. Mercedes-Benz SLR McLaren
4. Завдяки традиціям та роботі за рік

Останнє редагування:

Микола Дилер

Поважний гравець
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
256
Реакції
119
Бали
88
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Микола Дилер 10425 Подільський Край
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
    -Стояв на посаді адміністраторе де допомагав новичкам та досвітченим гравцям

- Наразі захищаю наш Подільський Край на посаді Генерала
    - Також бажаю повернутися на посаду Адміністратора з чистого лиця щоб допомагати нашим гравцям

- Стараюсь стрімити кожен день щоб зробити хоч трішки більше гравців на Подільському Краї
  • Що б ви хотіли отримати.
    Новенький BMW M5 F90

Скін Санти Клауса

Довіру для вступу на посаду І.П від Старшої Адміністрації
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
    Хотів би отримати хочь самий останій подарунок для допомоги Адміністрації Серверу так як адміністраторів замало

• Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Максим Анімешник 224545 01

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1.)Максим Анімешник 224545 01 Центральна Україна
2.)Я допомагав новеньким гравцям розвиватися
3.)я би хотів BMW M5 E60 або AUDI Q8
4.)Я надіюсь що я заслуговую на подарунок
(Дещо про себе:06 грудня в суботу я теж буду Миколаєм в реальному житті буду ходити по хатам і думаю що в Ukraine Gta таксамо буду)

Дмитро Легендарний

Новий гравець
Реєстрування
2 Тра 2025
Дописи
11
Реакції
2
Бали
8
Дмитро Легендарний 109431 03 сервер
Любимий Святий Миколаю
Цього року я ввів себе дуже добре 😊 я мало отримував покарань я надіюсь я отримаю свій подарунок адже я навіть і добрі оцінки отримував)))
Я хочу отримати нову бмв м5 кс а також 100 мільйонів ігрових гривень
Все буде Україна 🇺🇦

Єгор Артемов

Шановний гравець
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
39
Бали
33
-18056 Фенікс Картьє 04 сервер
-Я допомогав своїм друзям у здійсненні їх мрій у вигляді фінансової доомоги, допомогав держ організаціям у виконанні їх обов'язку,
допомогав новачкам у розвитку на сервері, допомогав своєму клану у наборі общаку безкорисно, купив аптеку та роздавав аптечки сокланам та рандомним тіпам.
- Хочу Мерседес Бенз G63 2022, щоб допомогати клану у зборі продукції та це моя мрія.
- Бо я дуже рідко колись щось вибивав з кейсу чи рулетки і хотів би отримати який не який приз за 3 роки старання на проекті

Тарас Романенко

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Миколай Тобі пише Тарас Романенко з 03 серверу (130037)
Я дуже багато зробив хороших справ
Я не став на сторону клана а почав служити народу
А саме вступив у ВРУ
Годував та допомогав людям яким це було дуже потрібно
Допомогав грошима
Підвозив гравців і не брав з них гроші

Допомогав у питаннях
Скидував гроші на блокпости

Не вживав алкоголь та сигарети

Я хочу один подаруночок це 40кк я завжди працював старався але цю суму не заробив🥲
В
мене не було такой суми,я мало заробляю але багато витрачую,також я хочу зробити подарунок на св'ято моєму другу який був і допомогав з самого початку.
Йде до нас вночі зима,
Сяє зірка золота.
Святий Миколай ступає —
Диво в Юкрейн гта завітає
1764753827399.png

Кожному гравцю подарунок несе,
Тепле світло у серце кладе.
Хай здійсняться мрії щирі —
Хай усмішка сяє дива настають

Подарунки й радощі шлях віднайдуть.
1764753767525.png

Вкладення

• 1764753816132.png
    1764753816132.png
    116.3 Кб · Перегляди: 25
Останнє редагування:

Антон Бензинович

Новий гравець
Реєстрування
14 Сер 2025
Дописи
7
Реакції
3
Бали
6
Привіт Святий Миколай я Живу На 06 сервері, я дуже люблю працювати і я роблю захист людей бо я служу у поліції в також я давав новачкам 100к і возив їх куда їм треба,я дуже сильно хочу 1. 100 млн 2. 1000 карбованців 3. Mercedes-AMG G63 2022. Чому я маю получити ці подарунки , бо у житті не все так легко і до когось не прийшов Миколай в саме до мене надіюсь що тут буде вдачана на моїй стороні.Будласка можеш подарити це для мене буде дуже великий подарунок. Андрій Пупков(Ярослав Бенз поміняв нік на той який в дужках) айді:34332 Служу народу України

Останнє редагування:

Бандера Вованчик

Новий гравець
Реєстрування
30 Жов 2025
Дописи
9
Реакції
1
Бали
6
Доброго дня/вечора шановний святий Миколай
1. Айді: 237092 Нік: Вованчик Томатчик 01 сервер
2. Я помогав новачкам та давав гроші по 50 000/100 000 тисяч гривень в грі
3 На мою думку, я заслужив на 3-5 тисяч карбованців або валюту до 10 лямів для розвитку мого аккаунту.
4. Я думаю, чому я маю отримати цей подарунок: я хочу прокачати свій автопарк та профіль дякую вам за те що прочитали

З НАСТУПАЮЩИМ НОВИМ РОКОМ ТА СВЯТАМИ

олексія

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Дорогій Святий Миколай я себе гарно вів в Ukraine gta не порушував правила дорожнього руху ще допомагав ігрокам підвезти іще умене з бивають на дорогах і ще я люблю Автобус Богдан А092 та баз еталон А079.14 цільки будьласка верніть UA Online дуже прошу Слава Україні 🇺🇦 🇺🇦 я вас дуже люблю розробників і я їх поважаю дякую вам Слава сбройні сил України 🇺🇦

Кевін Вайлдер

Новий гравець
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
26
Реакції
2
Бали
6
Дорогому Святому Миколаю!

Пише Тобі Кевін Блейд. Я дуже вірю в Твоє диво та доброту, адже щодня сам намагаюся робити добрі справи.

Цього року я намагався бути чесним, працьовитим та допомагати людям. Як поліцейський, я щодня стою на захисті Закону, піклуюся про безпеку нашого міста та забезпечую правопорядок. Я вважаю, що моя щоденна служба та щире серце варті найкращих подарунків!

Я розумію, що головне – це мир, здоров'я та щастя для всіх людей, особливо для тих, хто зараз на передовій. Будь ласка, принеси нам усім якнайшвидше перемогу та спокій.

Але якщо Ти можеш здійснити одне моє дуже-дуже велике і сміливе бажання, то я мрію про... Audi RS 7 Sportback звичайно бажано щоб вона була на чудових деталях та з малим пробігом але дякую навіть звичайній Ауді

Це неймовірно красивий та потужний автомобіль, який би чудово підійшов для моїх потреб, навіть у вільний від служби час. Якщо Ти маєш можливість покласти під подушку ключі від справжнього, це буде справжнє диво, і я обов'язково буду дбайливо про нього піклуватися! Якщо ні — буду радий і гарній колекційній модельці!

Пишу тобі адже всі мої листи які я писав або не доходили до тебе або я навіть не знаю

Дуже дякую Тобі за все, що Ти робиш! З нетерпінням чекаю на Твою відповідь.

З повагою та вірою в диво,
Кевін Блейд

Моє Id:37269
Граю на 05 сервері гта юкрейн

Саймон Невидимий

Новий гравець
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
1.125332 Саймон Шуста Східна Україна
2.Я з другом допомагав новеньким в грі дарували машини і гроші.
3.Я багато нехочу я дуже давно хотів отримати машину audi rs7
4.Бо я людям дарував машини і гроші також допомагав чим між даже в важких ситуаціях

Слава Україні!

Реєстрування
12 Тра 2025
Дописи
42
Реакції
29
Бали
23
Дорогий Святий Миколай, я в цьому році був чемний допомагав другу розвитися, допомагав новачкам а саме пояснював як заробляти і трохи давав грошей у самого не багато(
Був навіть майором спасав гравців від бандитів але так трошки я порушував но обіцяю так більше не робити!
Тому святий Миколаю хочу Mercedes-AMG G63 2022 і 5 мільйонів щоб далі допомагати новачкам
Ці всі подарунки будуть як мотивація допомагати новачкам

Айді 117657|03 Східна Україна
Нік Міша Фрірайтер

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
75
Реакції
11
Бали
53
ID: 35400
Нікнейм: Артем Бруксов
Сервер: 06

Дорогий Святий Миколаю!
Цього року я багато часу провів на сервері UKRAINE GTA та намагався робити його кращим. Я:
  • допомагав новачкам розібратися з грою;
  • дотримувався правил сервера та поважав інших гравців;

• брав участь у подіях і робив атмосферу на сервері більш живою.
Я дуже люблю цей сервер, тому хочу попросити маленький подарунок. Було б класно отримати
Freightliner Century (амереканка)
.
Я вважаю, що заслуговую на цей подарунок, бо чесно грав увесь рік, не порушував правила та завжди намагався приносити користь серверу й іншим гравцям.
Дякую тобі за можливість!
З повагою,
Артем Бруксов

Ярослав Ройко

Новий гравець
Реєстрування
18 Січ 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
1. Ярослав Ройко 210610 01 сервер
2. Ми з моїм другом давали гравцям на початку гри 200 тисяч гривень
3. LaFerrari
4. Мені дуже подобається ця марка машини, а купити не можу.
1764700049720.png

Майк Гарнетт

Новий гравець
Реєстрування
7 Жов 2025
Дописи
13
Реакції
2
Бали
6
Лист улюбленому Миколаю!!
1. Анджей Херсонський. 79592 айді, сервер 03
2. Допомагав новачкам, де яким давав перші гроші для розвідку на проекті, служив в ЗСУ, розвивався, добре себе вів та ще багато чого 😊
3. Хочу будь який рукзак на 200-250 кг
4. Я думаю маю подарунок отримати за те що допомагаю новачкам якщо є потреба, і думаю за те що граю імно на юкрейн гта🙂❤️

Реєстрування
16 Чер 2025
Дописи
53
Реакції
39
Бали
23
1. Михайло Морозов 57280 05 сервер
2.я допомагав новачкам підбирав людей які бігли до машини і допомагав скоріше до неї достатися помагав грошима всі людям
3.я хочу теслу семі та деталі на неї
4. бо я хочу заробити гроші на фурі та допомогти всім новачкам

Roman_gamer_

Новий гравець
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
12
Реакції
0
Бали
4
1.Айді 17358, нік Роман Франческо, Сервер Південа Україна 05
2.Цього року я мав трошкі грошей і помагав людям з грошима ну багатьом людям помага
3.Я би дуже хотів получити прікольний рукзачок на кілограми
4.Бо я був чемний старався не порушувати правила гри, Люблю Ukraine GTA❤️

Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
19
Реакції
12
Бали
8
ID: 63067
Нікнейм: Альона Бурлака
Сервер: 05
Цей рік на Ukraine GTA був для мене дуже насиченим і важливим. Я швидко влилася у фракцію СБУ і всього за дві неділі гри зросла до звання старшого сержанта. Для мене це не просто підвищення — це результат постійної активності, відповідальності й бажання бути корисною. До СБУ я встигла побувати в ЗСУ, де отримала хороший досвід командної роботи та дисципліни. Також я придумала РП, яке реально використали у фракції — і це дуже приємно. Я допомагала капітанам і новеньким, підтримувала тих, хто тільки приходив у фракцію, та намагалася робити атмосферу кращою.
Цей Новий рік я святкую не у своїй країні. Але частина мене лишається вдома — разом із Ukraine GTA. І особливо приємно проводити його в новій фракції, поруч із хорошими командирами та дружнім колективом, де кожен підтримує один одного.
Щодо подарунків…
Від Миколая для себе нічого не прошу. Моє найбільше бажання — щоб закінчилася війна.
Але якщо сервер вирішить мене привітати — я буду рада будь-якому подарунку, навіть найменшому. І прийму його з вдячністю.
Чому саме я?Бо я дійсно вкладала свою енергію, час і бажання в розвиток фракції та сервера. Я старалась бути корисною, відповідальною і підтримувати стабільну роботу СБУ. Для мене Ukraine GTA — це більше, ніж просто гра. Це місце, де я знайшла нових людей, новий досвід і маленьку частинку дому, навіть коли я далеко.
Дякую адміністрації за вашу роботу та можливість проводити час у такій атмосфері:love:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі