💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодя Блейд

Козак
Реєстрування
6 Тра 2024
Дописи
15
Реакції
6
Бали
8
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Бодя Кротов(прошу вибачення шо нік не схожий з грою на форумі) ID 34205, Сервер 05 Південна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: За цей рік я зробив дуже багато речей таких як допомагав новачкам, давав їм гроші на розвиток, підвозив їх коли не було машини, не порушував правила сервер( ну може пару раз)
Що б ви хотіли отримати: Я б дуже хотів собі колонку Бумбокс любий який можна в краще хотілось б Бумбокс графіті
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Тому що я хороша людина чесна та ввічлива і хотілось би отримати цей подарунок
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Даня Розетті

𝙈/𝙏𝙍𝙄𝙉𝙄𝙏𝙔
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
118
Реакції
197
Бали
48
Лист від гравця Даня Розетті, 01 сервер, мій айді 9010.
Підготував лист в форматі фото-листівки.
IMG_0436.png

Назар Мазепа

Поважний гравець
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
255
Реакції
167
Бали
88
ЛИСТ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ🎅

👋 Привіт, Святий Миколаю, пройшов майже рік, і на жаль для нашої країни він

виявився не дуже вдалим. На жаль не сталося перемоги 15 травня, але травень не один.
Будемо чекати наступне 15 травня, вже 2026 року.
Ну а на рахунок мене, зараз вам розкажу. Цього року я був не прям дуже слухняним,
але за те приділяв багато уваги цьому прекрасному проекту,
під назвою "Ukraine GTA". За цей рік я сумів пройти великий шлях,
від таких посад, як: Диспетчер УкрЗалізниці, Полковник ДКВС, - до самого Адміністратора Ukraine GTA.

Я вважаю цей шлях був гідним та він мені дуже особисто сподобався, як щось новеньке :3

На всіх посадах я старався показувати себе з кращих сторін,
хоча на деяких посадах інколи робив щось не так.
Бувало що сварився, ображався на когось та можливо ображав когось.
Але я даю слово вам, що я виправлюсь на наступний рік та на кінець цього,
також буду чемним протягом цілого року. Тому ось список подаруночків
які я б хотів отримати від вас, Святий Миколаю

▪️ Найбільше я б хотів швидшого миру, та закінчення всього що зараз коїться в світі, та в нашій країні
▪️ В мене є мрія, я дуже б собі хотів автомобіль "
Mercedes-Benz AMG G63 6x6", можливо багато прошу,
але сподіваюсь на те що, ви виберете мене
<3
Mercedes-Benz_G63_AMG_6x6%2C_Monaco_diplomatic_plates%2C_front_right.jpg

Mercedes-Benz G63 6x6

Найбільше всього хочу побажати всім щасливих різдвяних свят,
та гарного проведення дня Святого Миколая та Нового Року 🥂
від Назара Мазепи
Святому Миколаю <3
Західна Україна
6839646

Останнє редагування:

Ake11la_Krey

Шановний гравець
Реєстрування
10 Вер 2025
Дописи
49
Реакції
38
Бали
23
  • 117890 ; Акелла Крей ; 03 Східна Україна
  • З повагою пишу тобі, любий Святий Миколай!
    За ці пів року я намагався бути чемним щодо інших, допомагав новачкам, захищав інтереси та цілісність своєї рідної держави/області (служив у лавах ЗСУ, СБУ, ВРУ). Я робив багато помилок, але згодом усвідомив неправильність своїх дій. Потім я прийшов до клану, який згодом став моєю родиною. Я намагаюся допомагати, наскільки це можливо, як членам клану, так і іншим гравцям, з якими маю знайомства.

• Святий Миколаю, у твій день, який вважається святом, я бажаю отримати фуру Freightliner Century, ще б я дуже хотів щб мені повернули довіру у держ.організаціях для того щоб у майбутньому я міг зайняти якусь керівничу посаду,та на останок я б хотів щоб по можливості усі члени мого клану ASGARD отримали по 5 мільйонів ігрової валюти.

• 1. З приводу фури... я бажаю заробляти грші,і щоб в мене був свій транспортний засіб.
    2. З приводу повернення довіри... Я усвідомив що був не правий останнього разу перед тим як втратив довіру,та бажаю щоб в мене з'явився шанс виправити це.

3. З приводу грошей для членів клану... Я бажаю щоб так сталося тому що я поважаю усіх членів свого клану та в мене та бажаю щоб в них теж був святковий настрій.

З повагою..
    А.Крей

SanyaA

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
94
Реакції
52
Бали
21
Привіт, Святий Миколаю!
Пише тобі гравець 01 серверу Саня Одеський! Цього року я активно грав на сервері UKRAINE GTA і намагався робити як найбільше хороших вчинків. Я неодноразово допомагав новачкам розібратися з першими кроками на сервері, підказував правила, підказував, де заробити перші гроші. Також старався грати чемно, не створювати проблем іншим і допомагати, коли бачив, що комусь потрібна підтримка. Цього року я хотів би отримати від тебе автомобіль - Mercedes-AMG G63 2022. Для мене це справді була б приємна несподіванка й мотивувало б продовжувати брати участь у житті сервера. Я вважаю, що заслуговую на цей подарунок, бо протягом року намагався бути корисним, дружнім та активним гравцем.
Дякую тобі за твої добрі справи та святковий настрій.
З повагою, Саня Одеський!

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер - Саня Одеський 01 Центральна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік - Я неодноразово допомагав новачкам розібратися з першими кроками на сервері, підказував правила, підказував, де заробити перші гроші. Також старався грати чемно, не створювати проблем іншим і допомагати, коли бачив, що комусь потрібна підтримка.
  • Що б ви хотіли отримати - автомобіль Mercedes-AMG G63 2022
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок - Бо протягом року намагався бути корисним, дружнім та активним гравцем, який робить атмосферу на сервері добрішою і комфортнішою для всіх.
  • :ukrainegta::ukrainegta::ukrainegta:🧙‍♂️🧙‍♂️🧙‍♂️💖💖💖
Транспорт - Wiki UKRAINE GTA - Google Chrome 02.12.2025 20_47_05.png

Микола Лебігович

бос форумник
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
25
Реакції
7
Бали
8
Дорогий Миколаю, пише вам Микола Лебігович [111327]
Цього року я вів себе відносно чемним. Було кілька випадків, коли робив погані речі, і за це отримував покарання, але
зате я давав поради новачкам та ремонтував автомобілі гравцям, які опинилися у скрутній ситуації.
Окрім цього я був у
фраціях, таких як ДСНС, де гасив пожежі та розміновував вибухівки, та ДКВС, де слідкував за в'язнями та займався їх перевезенням.
Це замало для
великого подарунку, тому прошу не багато, 10 мільйонів ігрової валюти, трохи карбованців та рюкзак "Олкенятко", "Ведмедик" або "Пінгвінчик"
Зразу
дякую, з повагою, Микола Лебігович [111327]

максим Шелігін

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
9
Реакції
3
Бали
6
Дорогий Святий Миколаю
Це я Максим Шалігін ID 218744 з 01 сервера
Цього року в мене було різне і помилки і хороші вчинки
Я давно не новачок на проєкті добре знаю сервер і намагаюся підтримувати інших коли бачу що комусь потрібна допомога
Я допомагав гравцям
які щось не розуміли підказував коли ставалися дрібні поломки чи непорозуміння Це не велика допомога але навіть такі маленькі речі роблять гру приємнішою
Що б я хотів
Моя маленька мрія на це свято костюм Стильний Хлопець
Але якщо раптом ти не зможеш виконати моє бажання я все одно буду вдячний за будьякий подарунок який вважаєш потрібним
Дякую, що прочитав
мій лист ❤️

даня бирба

Новий гравець
Реєстрування
20 Чер 2024
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Даня_Бирба 02 сервер Західна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомагав дуже багато людям но були і гріхи в мене мене банили на місяць. я допоміг новачкам як і матеріально так і фізично. Я допомагав говорив з ними багато їм пояснював нового і давав гроші. На БУ ринку скидував ціну особливо новачкам. Другу подарував машину за 11 міліонів просто так. Скидав баги на форум всі що бачив.
  • Що б ви хотіли отримати.Бумбоксик "Чорно-білий мармур" або BMW M5 CS
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.бо я дуже багато допомагав і я послушкий хлопчик і мені ні разу не визло в грі за мої почті 1800 годин. Я дуже надіюсь що получу подарунок я)

Nizik.

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Назарка Вілсон 6834556 Західна Україна 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав розвиватися новачкам
  • Що б ви хотіли отримати. новорічний Даф
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. За мою доброту до новачків
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Харитон Фальконе

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
147
Реакції
278
Бали
108
ID: 106360
Нікнейм: Харитон Фальконе
Сервер: 01 Центральна Україна

За цей рік я багато допомагав новачкам у UKRAINE GTA: пояснював основи, підказував по грі і часто запрошував їх у клан TOXIC, щоб вони швидше освоїлися та не грали самі. Завжди старався бути корисним і підтримувати нормальну атмосферу на сервері.

Хотів би отримати Котедж з Панелями,або Гараж бо це дало б мені можливість розвиватися далі й мати місце, де можна збирати команду та допомагати новим гравцям уже “в себе”.

Чому я маю отримати цей подарунок? Бо весь рік діяв не для галочки а реально допомагав людям і робив свій внесок у нашу спільноту.

1.Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 106360 Харитон Фальконе 01 Центральна Україна
2.Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Дуже багато перечіслив в листі
3.Що б ви хотіли отримати: Котедж З Панелями / Гараж
4.Чому ви маєте отримати цей подарунок: Був чемний, не порушував та допомагав іншим
5.Лист має бути унікальним та без використання ШІ:

Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
86
Реакції
118
Бали
38
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. ID: 97973, Нікнейм:Хиото Шашкін, Сервер: 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам, роздав понад 30кк на ЦР просто так, Служив в армії понад 3 місяці, декілька раз отримував покарання, але я стараюсь так не робити.
  • Що б ви хотіли отримати.BMW I8 Та скін "Тіньовий Скейтер" Або до 3000 донату, чи VIP+ VIP GOLD BATTLE PASS, або Віп пропуск на 10 рівнів ( Зимній Баттл Пасс) (На ваш вибір можете щось одне).
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Рахую що багато чого зробив для серверу та людей.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. ШІ не було використано, текст писався вручну.

Останнє редагування:

Максім Пека

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2025
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6
  • 6799394,Максим Пека,02 сервер
  • Я допомагав новеньким гравцям розвиватися.
  • Гелік 2022 або Червоного крика
  • я був чемним

Денис Мамаєв

Полковник НПУ | 07
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
183
Реакції
151
Бали
88

Дорогий Святий Миколаю!

Пишу тобі з повагою та вірою в те, що добро завжди повертається. Цей рік був насиченим: багато нових викликів, багато моментів, де потрібно було триматися, діяти впевнено та відповідально. Я намагався залишатися чесним, підтримувати близьких і працювати над собою щодня.

Хочу попросити подарунків, та внутрішньої сили та мудрості. Сили, щоб не зупинятися перед труднощами, і мудрості — щоб приймати правильні рішення та не піддаватися емоціям. Хочу і далі залишатися людиною, на яку можна покластися.

Цього року я багато часу провів у Ukraine GTA, де люди створюють свій світ зі своїми правилами, викликами й історіями. Там, як і в житті, цінується дисципліна, повага, мужність і відповідальність. І я намагався діяти так само: допомагати новачкам, не конфліктувати без причини, тримати слово та бути корисним у своїй фракції.

Хочу, щоб і там, і в реальному житті я міг залишатися стабільним, справедливим та сильним характером.

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Денис Хомс 160383 Центральна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Старався стабілізувати займав Посади Лідерків багатенько та замків для навчання гравців. В фракціях ,допомагав новачкам ,
Що б ви хотіли отримати: Яби хотів отримати не великий родарунок Скін "Стильний Хлопець '' та Бумбокс "Графіті "
Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я був чемний в сьому році та намагався бути справедливим до людей !

Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
10
Реакції
9
Бали
6
1.Алекс Кейт #500 02 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері. Та був чемним Помагав в Зсу Новим Гравцям
3.Чорний крик 50 мільйонів ігрової валюти.
5.Добре вів себе цілий рік! Та був чемним
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!

Арон Альварес

Новий гравець
Реєстрування
29 Жов 2024
Дописи
8
Реакції
1
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
  • Арон Браун 65043 03 сервер східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав гравцям , долекобійником, привів пару знайомих в грі допомагав їм
  • Що б ви хотіли отримати. BMW M5 CS і 50 міліонів.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Поміг знайомим розвинутися, допомагав далекобійникам, був добрим.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а
    результати будуть повідомлені в цій темі
    06.12.

Останнє редагування:

Вдача111

Новий гравець
Реєстрування
7 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 39031 Дмитро Вдача 06
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. так як я працюю в держ структурі (НПУ) я зловив, посадив, врятував, допоміг, дуже багатьом людям, і що хочу сказати про це: комусь допоміг словами, комусь фінансово, комусь життя врятував, але в нас на наші реалії люди всі змінилися, замість подякувати, вони ображаються та принижують, така людяність. Допомагав-допомагаю новачкам, я дуже люблю цю діяльність, через мене пройшов майже весь 06 сервер (новачки НПУ)
Що б ви хотіли отримати. На ваш погляд пане Миколаю, скільки заслужив(що саме) всьому буду радий.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Незнаю бо я і чемний і
Не чемний, якось так.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Джерард Кейт💘

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
386
Реакції
397
Бали
68
1764766719304.png

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Джерард Кейт 6800581, Західна Україна

Дорогий Святий Миколаю

Хочу поділитися тим, що зміг зробити в UKRAINE GTA за цей рік. Увесь час, поки я стояв на своїй посаді, я намагався показувати себе тільки з хорошої сторони: не порушував правила, адекватно спілкувався з гравцями, допомагав новачкам та тим, хто приходив у ЗСУ й нічого не розумів. Постійно пояснював, підказував і контролював, щоб усе проходило правильно та без хаосу.
За цей рік у мене була стабільна активність — у середньому по 5+ годин на день. Не пропускав зміни, не зникав, завжди був на зв’язку. Були ситуації, коли доводилося вирішувати конфлікти, заспокоювати людей, швидко приймати рішення, і я це робив без емоцій та без зайвих суперечок. Навіть лідери неодноразово відмічали, що я реально тягну роботу й підтримую порядок. Я завжди старався робити все якісно, без проблем і без порушень. Мені приємно знати, що моя присутність реально приносила користь серверу та складу.
Протягом цього часу я навчився краще працювати з людьми, організовувати процес, допомагати новим гравцям, проводити збори та контролювати дисципліну. На багатьох подіях, тренуваннях і операціях я був одним із тих, хто реально тримав команду разом. І це дало мені величезний досвід.
Я граю на проєкті з 2023 року, і за цей час нічого подібного не отримував.

Дякую за розуміння, за те, що цінуєте активних людей, і віритиму, що цього разу щось буде.

Дякую.

Що б я хотів отримати:
– Гараж або Рюкзак Гробік(300кг)
mta-screen_2025-12-03_15-50-00.png

mta-screen_2025-12-03_15-56-18.png

Чому саме я маю отримати цей подарунок:
За цей час я старався не просто бути в онлайні, а реально приносити користь. Часто залишався довше, ніж потрібно, щоб доробити завдання або допомогти тим, хто не розумів механік. Коли були складні моменти чи конфлікти — я не уникав, а вирішував усе спокійно й по-людськи. Я ніколи не шукав вигоди, просто хотів, щоб склад працював нормально і людям було комфортно грати.

Мені не важливо, хто що каже — я знаю, що робив свою справу чесно і на максимум. Тому й хочу, щоб мій рік роботи теж якось оцінили. Думаю, це буде справедливим, бо я справді віддав багато часу й сил цьому проекту.

Відео моїх старань та виконання обов'язків
(Доказ моєї старанності на посаді та виконання обов’язків, там не все, але скорочено й ясно)

1000009092.png

Вкладення

• 1000009092.png
    1000009092.png
    1.7 Mб · Перегляди: 33
Останнє редагування:

Віктор Микиташ

Новий гравець
Реєстрування
15 Жов 2025
Дописи
9
Реакції
2
Бали
8

6892490, Віктор Микиташ,02 сервер Західна Україна
Я помагав новачкам давав машини в оренду на 24години за 5к щоб вони швидше розвинулися в грі ,катав їх щоб вони виконували квести.
Я б хотів отримати: просто сток рс7 або якусь іншу машину.
Тому що я чучуть допомагав чим міг а інші мені.

СЛАВА УКРАЇНІ
МИ ПЕРЕМОЖЕМО ВОРОГІВ!!

Евген Стояк

🚩🚩🚩
Реєстрування
11 Лис 2025
Дописи
13
Реакції
21
Бали
6
6892309
Євген Стояк
02 сервер

Святий Миколаю, привіт.
Я був послушним, і цього року зробив чимало хорошого:
• Помагав гравцям коштами після фрази «збираю на мрію».
• Підбирав рандомів, коли вони лежали на обочині й думали, що їм уже “ГГ”.
• Показував новачкам, де тут що працює, і не сміявся з них — бо сам таким був.
(Ладно-ладно, крапаль сміявся 😔👉👈)
• Старався не вносити токсичність у чат, навіть коли дуже хотілось показати, що співрозмовник не правий.

Я цього не афішував… та й сенсу не бачу. Просто завжди хотів, щоб поруч зі мною гравцям було комфортно.

Хочу скін Червоного Крика, бо він мені капец як подобається.
І, чесно кажучи, чому мені вибирати дешевий подарунок і обмежувати твої можливості? 😌

Якщо в тебе є можливість подарувати щось тим, хто вкладав частинку себе у цю гру — я буду радий стати одним із них.
А якщо ні — все одно дякую.
Бо навіть сам факт, що ми можемо написати тобі лист, робить гру трохи теплішою.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі