💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oлег Річкопір

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2025
Дописи
1
Реакції
2
Бали
6
  • Олег Річкопір 03 сервер ID 118520.
  • коли новачки просили грошей чи любої іншої помічі я допомагав,ремонтував машини незнайомцям підвозив різних людей.
  • BMW m4 2022 або рюкзак чорний дракончик +250кг.
  • я старався коли знімав відео,гарно себе вів протягом року . та BMW M4 я хотів від коли зайшов на проект і буду безмежно радий за такий подарунок

𝔹𝕠𝕝𝕠𝕥𝕟𝕒 𝕃𝕚𝕫𝕒♡

Шановний гравець
Реєстрування
4 Жов 2025
Дописи
11
Реакції
42
Бали
18
Дорогий Святий Миколаю!

Мене звати Ліза Болотна, проживаю на Південній Україні [05 сервер💗]. За цей рік я встигла побувати на посаді підполковника ЗСУ 2 рази та зараз на посаді полковника ЗСУ. Також встигла відстояти на керівнику ДШВ, НК, НГУ та кураторі ТЦК, СЛ, ССО.

Я допомагала новачкам розвиватись та пояснювала суть гри, привела нових людей на ГТА та роблю багато чого цікавого для О/С. Проводжу цікаві заходи з грошовими винагородами і чемно ставлюсь до гравців. Добра людина, ставлюсь до всіх з повагою та не залишаюсь осторонь якщо треба допомога.

Хотіла б попросити красиві рожеві крила та мраморний бумбокс, будь ласочка.

Вадим Дріфтерше

Новий гравець
Реєстрування
25 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Любий Миколаю пише до тебе відносно чемний хлопчик.
Вадим Дріфтерше 02 Західна Україна 6875938
Я граю вже рік і добився 7 мільйонів гривень і все. За цей рік я зробив багато хорошого старався помагати людям, наприклад якщо бачив що попри дорогу біжить людина підбирав її, підвозив. Також помагав фінансово новачкам, оскільки мені також коли я був новачком помагали. Нікого не розстрілював ніколи.
В загальному старався бути чемним, і на наступний рік обіцяю бути ще чемнішим.
Я б дуже хотів фінансової допомоги, оскільки мені дуже важко заробляти кошти. Скільки? Скільки не шкода, буду радий навіть 5 тисячам.
Я надіюсь що ти мені допоможеш та підтримаєш.

Іван Товарницький

07 | Чорноморський край | Молодший Адміністратор
Мл.Адміністратор
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
124
Реакції
89
Бали
73
Святий Миколай!
Цього року я багато чого зробив для ЗСУ країни Західна Україна. Також був директором ЗМІ. Пробував нові ідеї рощвитку які провалились. Я був схлуняним і не отримував покарань від адміністрації. Хочу у тебе попросити 50.000.000 грн для відшкодування за витртати неоф органіщації яка не принесла приьутку або якусь хорошу машину за 30.000.000
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 667249 Іван Товарницький Західна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав ЗСУ як полковник, був директором ЗМІ
  • Що б ви хотіли отримати. 50 кк або дороге авто за 30кк
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був слухняним та поважав усіх гравців та друзів
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Ігор Вайріс

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Тра 2024
Дописи
27
Реакції
53
Бали
23
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Ігорьок Кріптаман ID:5142 сервер 04
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За цей рік я допоміг великій кількості новачків а саме допомагав їм розвиватися та підказував де можна заробити перші кошти.
Що б ви хотіли отримати. Я би хотів отримати кепку ред бул,вона дуже гарно впишеться в мій сетап та дуже гарно його підкреслить.
Чому ви маєте отримати цей подарунок.Я рахую що саме я маю отримати подарунок,тому що я зробив багато чого доброго і багато кому допомагав як це новачок так і розвинений гравець.
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 0
6.12.

Дякую за можливість отримати аксесуар про який я дуже мріяв.

Максим Дуля

ЗКА | Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
233
Реакції
99
Бали
73
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Максим Дуля, 01, 175388
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Вітаю.я адміністратор 01 серверу я допомагав гравцям і давав комфорт гравцям для гри, також побував на різних посадах на 01 сервері,
  • Що б ви хотіли отримати. Хотів би отримати Бумбокс "Чорно-Білий мармур" та 50кк або машину м5 ф90 кс
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я реально старався весь рік і поводився нормально. Не порушував правила, не заважав іншим, навпаки допомагав гравцям . Я багато часу проводив на сервері та завжди намагався бути адекватним гравцем.

Артем Литвін

Приватний Адвокат 06
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
Артем Литвин 63532
Сервер 05
Що б ви хотіли отримати. подарунок. 1000 карбоновців тисячу і батлл пасс зимовий і 500к
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Новічкам Підказував І ше Давав Їм 50к І ше підвозив ії І мамі допомогав і ше Допомогав Людям І давай Їм Підкаску і ще у фракціях допомага Новачкам І ще вів себе гарно І що не порушував правила

Останнє редагування:

Беня Коломойський 😎

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
•[16506] Беня Коломойський 06 сервер

•більше 20 новачків я зробив щоб на 06 сервері стали мільйонерами за 1 день та багато тим кому я допоміг, а також коли будуть коляда то дядю Бєню можна заколядувати та отримати гарні подарунки, знайте )

• автомобіль : FerariLaFerari

•цей автомобіль мені дуже подобається, цій мрії вже більше року це мені буде як мотивація творити ще більше добра, але так і не судилося її збутися але я вірю в Миколая що він зможе мені в цьому допомогти

•Зробив доповнення своє авторське віршик:
Через поле, через гай
Йде до діток Миколай.
У білесенькій торбинці
Він для всіх несе гостинці.

Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
75
Реакції
19
Бали
13
Адреса
[email protected]
1.23596,Даниїл Грицкевич, 06
2.Допомагав та досі допомагаю протягом 2 років новачкам та гравцям у фракціях, допомагаю коштами, порадами, пояснюю їм що таке рп,правила серверу і т.д. Також я веду свій тік ток про укр гта "@Lavion_ug" там я рекламаю гру та ділюся цікавими відео про ЗСУ 06 серверу, та відео набирають чи малі перегляди навіть по 9к переглядів.
3.Дуже давно хотів машинку М5Ф90 або М5КС, або любе авто на ваш вибір. Загалом я був би радий, та вдячний любому подарунку, щоб це не було.
4.Я дуже давно мріяв про цей автомобіль, але немає змоги його купити.Я рахую що я роблю корисні справи, а головне отримую від них задоволення, та допомагаю іншим. Також я добре себе поводив)

Саня Стейджес

Новий гравець
Реєстрування
4 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Любий Святий Миколай
Цього року я був чемним допомагав всім кому міг,допомагав фінансово новачкам допомагав їм розібратися в грі,допомагав людям які бігли по при дорогу підвозив їх,допомагав коли не вистачало грошей людині,коли бачив що машина поломана зупинявся і ремонтував,старався робити людям добро бо я вірю що добро вертається,щоб я хотів мрію про машину за 25кк, гроші мені важко даються але я не здаюся
Дякую тобі Святий Миколаю

Саня Стейджес id:(6876040)
Сервер:02 Західна Україна
Мрію про машину а мрії мають збуватися)

Реєстрування
30 Лип 2025
Дописи
20
Реакції
27
Бали
18
Вітаю, Миколайчику! Пише не надто чемний, #105952 Нікіта Глазков з 03 серверу. У цьому році я тільки почав грати та розвиватися на проекті UG. Робив не сказати багато добрих справ, але є що згадати. Наприклад ремонтував новачкам машини, коли бачив по дорозі зламану машину новачка, та самого новачка поряд. Давав йому 50.000 та на прощання казав: Гарного розвитку, друже! Також допомагав людям, які підходили та просили допомоги(рем.комплект, аптечка, гроші в тд).
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: #105952, Нікіта Глазков з 03 серверу
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:Робив не сказати багато добрих справ, але є що згадати. Наприклад ремонтував новачкам машини, коли бачив по дорозі зламану машину новачка, та самого новачка поряд. Давав йому 50.000 та на прощання казав: Гарного розвитку, друже! Також допомагав людям, які підходили та просили допомоги(рем.комплект, аптечка, гроші в тд).
Що б ви хотіли отримати:100.000.000 ігрової валюти та середню квартиру
Чому ви маєте отримати цей подарунок:Я був чемний(не дуже), допомагав людям

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
61
Реакції
6
Бали
13
Вік
5
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 03 10783 Максім Кротов
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.помогав ігрокам вони могли самі вже найди друзів дальше іграти
Що б ви хотіли отримати. Ламбу хочу 70кк получиои
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я був чемний в ігре всегда помгал їх бачив

Реєстрування
18 Лют 2024
Дописи
51
Реакції
10
Бали
13
Нікнейм: Ден Хелл
Ігровий ID: 6847963
Сервер:02
Це мій перший лист до тебе на 02 сервері я долучився до найкращого клану і заробив багато грошнй та майже не порушував правила серверу був у ЗСУ капралом
Я би хотів від тебе отримати 50кк ігрової валюти
Чому само хочу отримати стільки грошей?
Тому що я всіма способами намагався отримати дану суму але все йшло даремно та хочу скласти собі автопарк
Дякую що прочитав мій лист
З повагою: Ден хелл

Реєстрування
14 Лис 2025
Дописи
33
Реакції
5
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 103081 Єгор Семенюк 04 сервер (Північна Україна)
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допопмагав новачкам ремантував автомобілі іншим гравцям післив свого друга в свій дім подарував машину своїмц найкращому другові
  • Що б ви хотіли отримати. всі деталі 5 рівню на машину D класу і Р тип деталей або 50кк
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. я чесний добрий відповідальний і я всім допомагав

Хмельник Ілля

Новий гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
2
Реакції
3
Бали
6
  • Ілля Леонфамс 36843
  • Я допомогав новичкам розвиватися та допоміг своїй подругі добити 6кк
    • 10 кк
  • томущо я б хотів продовжити допомогати новичкам

Реєстрування
29 Лис 2024
Дописи
17
Реакції
17
Бали
8
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Єгор Соломченко 108877 03сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомагав гравцям коли їм було трудно деколи бувало таке що коли заходили гравці первий раз до гри я допомагав прокачувати акаунти та к'також я популярний мене знає майже весь сервер Східної України я був чемний деколи був трошки не слухняний але я ісправивсіЯ та пішов на боку правди тому хочу щоб ти мені подарував подарунок.
Що б ви хотіли отримати.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я хотів би дуже Теслу семі і 50мільйонів ігрової валюти якщо неможна 50мільйонів подари мені будь ласка теслу семі я її дуже хотів і дуже довго мріяв про неї надіюся моя мрія здійсниця)).
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Святому Миколаю
Я думаю прочитаєш та даси мені якийсь подарунок))

ваня аааааааа

Новий гравець
Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
40
Реакції
3
Бали
13
1. Мартін Хелл 39843 06 сервер
2. Все що я зробив хорошого за рік буде описано в листі
3. Я звісно написав до листа що саме хочу але не відмовився я або від семі фул 5 або актроса L (нового)
4. Я не знаю чому саме я повинен його отримати і були косяки різні в цьому році але якщо є шанс то чого б і ні)
5.
Любий Святий Миколаю!!!
Пишу лист з надією отримати подарунок, звісно в мене буде багато конкурентів і всім я бажаю удачі отримати подарунки але вірю що саме цього року я вів себе настільки добре що справді заслуговую, звісно було багато "косяків" але я вчусь на помилках та більше так робити не буду.

Допомагав початковим гравцям в тому числі один з них став моїм другом та тепер трошки багатший за мене, тому що азарт бере своє та витратив багато на чорну п'ятницю з якої нічого не отримав. Також допомагав адміністрації "Ніка Коваленко 06 one love 💞", та старався не порушувати правила гри)!!!

Бажаю та сподіваюсь, якщо це реально щоб ти мені в ту саму ніч приніс подарунок під подушку, моїм бажанням звісно було б ""дві нові фури Mercedes Actros L"" або ""дві Bugatti Veyron"" звісно розумію що це дуже дорогий та затратний подарунок, але я можу навіть пояснити чому 2 автомобіля: все тому що як я вище зазначив є друг котрий писати скоріш за все лист не буде адже не віре в тебе тому і бажаю щоб потім передати твій подарунок йому.

Я б дуже радий був якщо дійсно отримаю подарунок я та мій друг.

P.s: Всім бажаю удачи та стрімкого бажань вигравати всюди.

ВІРШИК

Святий Миколай завітав до моєї квартирки та привіз із собою два автомобіля ми всі звісно знали що він чарівник, але ні хто не здогадувався що може возити по 2 авто одночасно)

Історія одного зимного ранку на свято Святого Миколаю))

Коли я проснувся по дивився під подушку та не побачив там нічого то подумав що звісно про мене забули але вірив що він завжди пам'ятає, це був ранок я як завжди пішов до кухні з'їв "карбонари" на свято пішов завітав до туалетної кімнати та збирався їхати до роботи, пішов до парковки, а це була сніжна сніжна зима і коли вийшов то одразу і не побачив тільки здивувався стояли крім 3 автомобілів одного мого та 2 моїх сусідів ще 2 по думав що це автомобілі нових сусідів котрі, а вони були всі у снігу і ні чого не видно було, коли чистив автомобіль від снігу задів речами автомобіль стоявший поряд, роздивився і побачив що там написано для Мартіна Хелла від святого Миколая потім підійшов до другого і побачив такий самий напис, і дуже здивувався одразу ж розбудив друга та по обіцянці передав йому автомобіль, запізнився на роботу трішки але коли приїхав то всі були в шоці.

Передаю привіт Нікі Коваленко 06 сервер, другу Данило Хелл, Ян Хелл та ТК на 06 "Bull"

Петро Шевчук

Новий гравець
Реєстрування
21 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
  • 6890967 Петро Шевчук. 02.
  • Відверто кажучи я граю в своє задоволення, перед "UKRAINE GTA" Я грав в Танки. Зараз не пригадую навіть коли заходив))
    UKRAINE GTA - Це гра де я відпочиваю, насолоджуюсь вільним часом, атмосфера, свій вайб, розробникам оскар!
  • Мрію про власний бізнес. Хоть не великий або, Теслу семі.
  • Керувати бізнесом, заробляти кошти щоб прибуток був видним.
  • Я не прошу готівки, чи карбованці, я хочу грати і в подальшому. Тому і бізнес чи хороша фура. Бо коли багато готівки то все одразу купиш і дальше цілі не особо буде. Тому так))
  • Любий Миколаю прошу прочитати мій лист, і вже як вийде тобі. А я буду надіятись і очікувати один з двох подарунків.

Останнє редагування:

Аліна Монтеро

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
79
Реакції
96
Бали
23
Шановний святий Миколай.

Звертаюся до тебе з щирим проханням і відкритим серцем. Цього року я старалася бути доброю, не сваритися з іншими, підтримувати новачків і допомагати всім, хто потребував допомоги.

Якщо можеш, прошу тебе про найцінніше — Мир для нашої Землі, щоб нарешті зникли тривоги та страхи. А ще — щоб мої рідні були здорові, спокійні та жили в злагоді. Хай у їхньому житті буде більше радості, теплих моментів та світлих днів.

Дякую тобі за те, що щороку приносиш людям надію, віру й добро. Буду вдячна за будь-який подарунок, який ти мені приготуєш.

З повагою,
Аліна Монтеро

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.: 65499 Аліна Монтеро 03 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.

Пише тобі дівчина, яка цього року поводилась у UKRAINE GTA ну майже ідеально.
Я старалась бути чемною, допомагати іншим і тримати себе в руках, навіть коли хтось підрізав мене на дорозі (чесно — лише трішки бурчала 😇).

За рік я зробила багато хорошого:

• допомагала новачкам розібратись, що де працює і як вижити на сервері;​
  • підтримувала друзів у складних моментах і завжди приходила на допомогу;​
  • не робила зайвих конфліктів;​
  • дарувала людям хороший настрій і позитив у грі;​
  • і, звісно, намагалась бути прикладом для інших гравців.​

Я хочу попросити в тебе найважливіше — Мир для України.
А ще — щоб у моїх рідних було все добре: здоров’я, затишок, удача та багато теплих моментів.

Ну і якщо можна, маленький подарунок від тебе — Я буду дуже вдячна.

Дякую, що щороку приносиш людям добро і віру в чудо

Що б ви хотіли отримати. 400 000 000 мільйонів

Чому ви маєте отримати цей подарунок.

Тому що цього року я була просто хорошою.
У UKRAINE GTA я робила те, що під силу не кожному:

1.допомагала новачкам, замість того щоб просто проїхати повз на своїй гарненькій машинці;
2.не створювала хаос… хоча інколи дуже хотілось;
3.підтримувала друзів, віддавала останні гроші тим, хто збирає на щось;
4.не кидала людей у біді;
5.була позитивною, ввічливою і робила атмосферу приємнішою для всіх.

І, чесно кажучи, 400 мільйонів — це ж не просто гроші. Це компенсація за мою терпеливість і доброту, особливо коли хтось збиває тебе на авто навмисно

А ще… я ж дівчинка.
А дівчатам іноді треба трішки більше — на гарний транспорт, красивий одяг, тюнінг, будинок, настрій, ну і, звісно, на «побалувати себе» 😌

Тому якщо хтось і заслуговує на 400 мільйонів цього року — то це я.
Обіцяю використати їх з мудрістю… ну або з максимальною красою ✨​

Останнє редагування:

Макс Монтеро

L/MonteroFamq
Реєстрування
16 Бер 2024
Дописи
37
Реакції
23
Бали
11
1 Я Макс Монтеро
2 айді 49347
3 03 сервер
За цей рік я зробив дуже багато що.наприклад допомагав новим гравцям
---

Лист Миколаю

Дорогий Миколаю!
Пише тобі житель штату України в ГТА. Цей рік був непростим, але я старався поводитися добре, допомагав іншим гравцям і не робив зайвих порушень РП.

Якщо можна, хочу попросити у тебе кілька подарунків для мого персонажа:

трохи грошей у бюджет, щоб розвивати свою справу;

нову машину або тюнінг на стару;

гарну військову або тактичну форму;

якусь унікальну річ, щоб пам’ятати про це свято.

Обіцяю й далі поводитися чемно, допомагати новачкам та підтримувати порядок у штаті.

З повагою,
Макс Монтеро

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі