💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Сер 2025
Дописи
61
Реакції
18
Бали
13
Дорогий Святий Миколаю!

Мене звати Артем, і я був чемним цього року. Дуже прошу Тебе принести мені рюкзак на 100 кг від "Adidas". Я давно про нього мрію й буду дуже вдячний, якщо моє бажання здійсниться.

Дякую Тобі за добро і чудеса, які ти робиш!

З повагою,
Артем Олєгов 37733 06 сервер

захар прокурор

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2025
Дописи
30
Реакції
4
Бали
13
Шановний Миколай

Я в цьому году був трохи не слухняний я прошу вибачення за те що я граю в людей і такого більше не буде я в цьому году був в НПУ ВРУ и играю про года.

Я хочу щоб ти мені переніс ТЕСЛУ СЕМІ лібо окрім цього можна токо дом з теплицьою.

Я для юкрейн гта буду
йти на все та вже знімаю про ней відео но последнее 4 дня я не мог знімати відео тому що пк поламався но я його роблю я буду продовжувати знімати про вас та йде я допомагаю гравцям за пол года я вже отдав більше 3кк та дві машини.

Чому саме я довжин отримати подарунок:я хочу теслу та здавати йй в оренду новачкам десь за 50к в для прокачаних 100к будь ласка видай мені подарунок з повагою Захар Прокурор

Мій тікток:zahar_zahar04
Мій нік в грі:Захар Прокурор
Сервер:04 найкращий сервер
ID:103175

ГАРНОГО ДНЯ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ
ДЯКУЮ ЗА УВАГУ ТА ТЕЩО ВИСЛУШАВ МЕНЕ.
СЛАВА УКРАЇНІ🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
  • 6877583, Макс Вайб, 02.
  • Я за цей рік гри на Ukraine GTA, зробив багато чого як і корисного так і навчального, допомагав гравцям коли вони просили, на гравців не агресував поводив себе чудово, мене на давно заблокували але це не по причині відношенню або щось такого (за твінк акаунт заблокували) ось і за цей рік я зробив багато справ і це моє перше блокування на такий великий строк, гравці мені вдячні яким я допомагав і хотіли подякувати грошима але я їх не прийняв тому я думаю що я заслужив на якийсь подаруночок від Святого Миколайчика)🤗
  • Я б хотів отримати автівку BMW M5 CS, або ж 5 тис.карбованців вони мені зараз дуже потрібні на прокачку гаража.
  • Тому що думаю що заслужив так як помагав гравцям як з фінансами так і з іншими проблемами, і ніколи не відмовлявся в допомозі) бо для мене допомогти комусь буде не важко а іншим приємно!)
  • На цьому усе!, надіюся Святий Миколайчик принесе мені те що я замовив тому що вів я себе до волі чемно😉 Гарного усім дня! Та мирного неба!)

Вова Хелл

Новий гравець
Реєстрування
30 Чер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Вітаю Святий Миколай ID 673309, 02 сервер

Дорогий Святий Миколай в цьому році я вів себе чемно і слухався матусю, допомагав рідним та близьким допомагав новачкам.

Хочу собі графити БумБокс або 5,000,000 грн

Хочу Слухати новорічні пісні на Хрещатику і дарувати всім на подарунки)

Альфредо Крилов

Не гнучкий, а зібраний — і від того незламний.
Реєстрування
7 Лют 2024
Дописи
7
Реакції
7
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Альфредо Крилов/3311
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: працював в ЗСУ, НПУ тако ж повернувся на сервер спустя 5 місяців, ввічливо ставився до всіх, допомога в новеньким, та рідним.
  • Що б ви хотіли отримати: Я б хотів 3кк або 3000 карбованців можно 1500 та скін школяра або моторний хлопец або стильний мачо тако ж можно просто якийсь скін із више перечислених та бумбокс.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: бо я граю давно за цей час в мене було багато чого але максимум 5кк я на баліку нічого не тримав тако ж я доброзичливий, енергійний, чесний, допомогаю/допомогав новачкам тако ж допомогаю рідним!
    1764924869382.png

З повагою Альфредо Крилов

Останнє редагування:

Богдан.

Козак
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
35
Реакції
5
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
  • 3932,Джон Свой,02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • Цього року в UKRAINE GTA я намагався бути корисним.Допомагав новачкам як з початковим капіталом так і з першими кроками,як я з вами з 2022 року то з кожним роком помічав баги і повіідомляв адміністрацію.Загалом законо послушний громадянин тільки за справедливіість.
  • Що б ви хотіли отримати.

• хотілось би отримати невеликий подаунок на ваш розсуд.

• Чому ви маєте отримати цей подарунок.

• як за доброго гравця на протязі майже трьох років.За мою активність та підтримку гравців.дякую за розуміння.

Хома_Вумен

Новий гравець
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
5
Реакції
3
Бали
6
1, Хома вумен [153381] 01сервер
2. Допомагав поліції та новим гравцям розвиватися на сервері
3.BMW M5 F90
5.не ображав ні кого та Добре вів себе цілий рік
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!

Федчун Григорий

Новий гравець
Реєстрування
8 Чер 2025
Дописи
10
Реакції
4
Бали
6
Мирослав Федчун,34142 Подільський Край
Шановний Св.Миколай,Я допомагаю всім новачкам,даю їм скіни та гроші для розвитку,на дорогах завжди всім допомагаю якщо зламана автівка,допомагаю гравцям проходити завдання з батл пасу.Розвиваю свою транспортну компанію і приймаю новачків щоб вони мали змогу заробляти собі гроші.Правила на сервері не порушую і завжди всіх зупиняю хто хоче порушити їх.
Наш щедрий Святий Миколай,Я б хотів отримати в подарунок ВІП пропуск до зимнього батл пасу,або гелікоптер з літнього БП.
Я вважаю що заслуговую один з цих подарунків,бо я ще не разу не вигравав і не просив нічого,проєкт мені подоба і хотів би далі грати з задоволенням.
З повагою: Мирослав Федчун

Артем Сова

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Привіт ! Дорогий Святий Миколай я був чемний в цьому році допомагав людям у яких машини були поломані а ще служив в зсу але я був не готовий до нього і мене вигнали я купив собі за остані гроші вибачення. Я дуже б хотів собі тачку моєї мрії Bmw m8 або mersedes-benz GT63s AMG. Будь ласка Святий Миколай це моя велика велика мрія! (Ігровий ID: 100692 Артем Сова (03 сервер)
1764926793302.png

Останнє редагування:

Maksik3337777

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
святий миколай
Максимммм Кравчук id 176623 центральна україна

Святий Миколай зі святом тебе, дякую що ти є...
я був хорошим хлопчиком, займався спортом, грав на гітарі,граючі в гта я теж рубаю дрова і ношу їх, їзжу на автобусі і ремонтую сонячні панелі
Я хотів би попросити в тебе просто подарунок, просто дім, чи квартиру, чи гараж,
бо я безхатченко, а дуже стараюся, купа речей, і давно мріяв мати склад для речей.
а купити незнаю як, подаруйте мені щось із трьох.і нехай всі будуть завжди щасливі і здорові.

Maksik3337777

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Максимммм Кравчук id 176623 центральна україна

Є свято гарне в Україні.
Є свято казки чарівне.
Що Миколай в святій ряднині
Слухняним ласощі несе.

Це свято раз буває в році.
Воно нікого не мине.
Бо Миколай святий із неба.
В оселю кожну зазирне.

Отець святий про всіх все знає
Хоч любить нас, та бачить все.
Він чемних, лагідних вітає
І радість їм за це несе.

Прекрасне свято це у грудні
Приносить віру в чудеса.
І знають всі, що в тяжкі будні
Віра у святість все спасе,

У кожній країні є своє свято.
Там — Санта Клаус, в інших — Дід Мороз.
Ми любим Миколая. Нас багато.
Бо з нами — Матір Божа та Ісус Христос!

Литвин Владислав

Новий гравець
Реєстрування
25 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
2
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. : 61121 05
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. : хз
  • Що б ви хотіли отримати. : передать привет Деду Марозу
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. : хз
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. : писав я
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

артемнн рок

Новий гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Артем Фекас #6966 сервер03. східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Я допомагав з татом зсу відправили 2 авто та 4 мотоцикла, Допомагав тату та мамі в грі завжди допомагаю новачкам Працював на роботі в літку та на зароблені гроші купив батькам подарунки Слава Україні
  • Що б ви хотіли отримати.Я дуже давно мрію щоб отримати багі (вона раніше з кейсу) або 3500доната (щоб коли були якісь пропозиції міг купити)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.Думаю зо добро завжди повертається томущо допомагав всім цілий рік як в житі так і вгрі надіюсь отримаю подарунок
  • Лист має бути унікальним та без викоростання ШШІ. сам писав
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
  • з Найкрашіми побажанями Артем Фекасгарного свята

Петро_Катамараг

Новий гравець
Реєстрування
28 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер
  • 6897971 Петро Катамаран, 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
  • Любий Миколаю я за цей рік зробив багато доброго також міг зробити щось і погане, доброго я зробив дуже багато і хочу тобі розказати: я ремонтував машини новичкам, підвозив їх до заправок (бу і тц також). Давав грошей якщо просили підказував де що знаходться
  • Що б ви хотіли отримати.
  • Моя мрія це audi sq8 і також унікальна фура Tesla
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.
    я думаю тому що я допомогав був добрий і люблю цей проект
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ- я його і не використовую)

Микола Мандрук

Новий гравець
Реєстрування
25 Лис 2023
Дописи
31
Реакції
2
Бали
53
Вік
26
1. 142414, Микола Мандрук 01 сервер
2.Я давав гроші новачкам та допомагав їм з розвитком
3.1000 карбованців та 15.000.000 ігрової валюти
Святий Миколаю, я цілий рік вів себе чемно, так звісно я отримав варн, але вневдовзі став дуже чемним та допомагав новачкам. Я дуже хочу подарунок який попросив для того щоб стоврити свій власний клан та розвинути його, а на виручені гроші продовжувати допомагати гравцям Ukraine GTA.

Богдан Олімпійський

Новий гравець
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
12
Реакції
1
Бали
6
1. 29302, Богдан Олімпійський, 06 сервер
2. Святий Миколай цього року я був дуже слухняний, допомагав новачкам з розвитком, майже не отримував ніяких покарань від адміністрації, дотримуюсь правил проживання та законів нашого Подільського Краю, стараюсь постійно бути лояльним до інших мешканців та дуже поважаю наш край та всіх мешканців.
3. Хотів би у тебе попросити щоб цього року всі отримали подаруночки навіть ті хто вредні дуже).Ну а я хотів би отримати 400 карбованців на зимовий батл пас і більше нічого.
4. Я думаю що кожен слухняний гравець має отримати подарунок, а я був слухняним))).
P.S Навіть якщо я і не виграю я не буду засмучуватись і моя поведінка не зміниться.Всім мирного неба і швидшої перемоги!!!!Слава Україні!!!

Максімка Хоффман3456

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Реєстрування
30 Бер 2025
Дописи
8
Реакції
8
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 128185, Міккі Вейд, 03 сервер ❤️
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Не порушувала РП, слухала адмінів, допомагала новачкам
  • Що б ви хотіли отримати: Якись унікальний жіночій скін або BMW XM 2024
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Бо я грала чесно, без порушень і поводилася нормально весь рік

Останнє редагування:

Максімка Хоффман3456

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Максімка Хоффман 02 сервер 6895102​
2. Я помагав новим гравцям робив добрі справи
3. хочу теслу семі або гараж для криптовалюти
4. це моя мрія
5. граю на проєкті 3 роки
6. якщо отримаю буду дуже вдячний проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі