💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ВладКудунович

Новий гравець
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
10
Реакції
2
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
1. 6864964 Владислав Кудунович Західна Україна 02
2. я допомогав новачкам та топомагав друзям в фракціях та в кланах
3. я б хотів попрости в святого Миколая гроші від 15кк або машину від 20кк
4.мені в житі миколай нічого не дарить а я веду себе дуже чемно
5.Буду радий щось получити

Реєстрування
23 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
6
Бали
6
Любий святий Миколай!
Це пише твій слухняний хлопчик Влад. Цього року я покликав всіх своїх друзів грати Ukraine Gta , я почав помагати новачкам та виконував рп процес. Я б дуже мріяв про Lexus lx 570, я про нього мрію бо хочу його з дитинства і моя невеличка мрія щоб він був в мене в гаражі .
Твій Влад Павлючоек [6843626] ,Західна Україна .
СЛАВА УКРАЇНІ !

давид1

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2025
Дописи
11
Реакції
1
Бали
8
сервер 05
я допомогав новичкам

Богдан Чергінец

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
31
Реакції
53
Бали
23
Привіт Святий Миколайчик!
Хочу з тобою поділитись як я провів цей рік, цей рік я був чемним та робив добрі справі, допомагав новачкам і не тільки, нікого не ображав та поводився дуже добре!
Хочу тебе попросити щоб за мої старання ти подарував мені не просто подарунок, а мою мрію на даний момент, а саме р
юкзак Гробік +300кг , та аксесуар Пекельні крила, я дуже вірю що ти мені подаруєш ці речі.
З повагою Богдан Чергінець 6868472!!! (02 сервер)

Аліна Бодрум

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Раз уж Миколайчик здійснює любі бажання, хай зніме ЧСП :)

ТГ - @MushkaSe
01 - 131186

Віталік Червоний 06

Новий гравець
Реєстрування
3 Лип 2022
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Адреса
Львів вулиця ряшівска 27
Дорогий Святий Миколай тобі пише трішки слухняний трішки і ні Віталік Червоний [ айді 17293] з 06 серверу Подільський Край цого року я багато чим допомагав і новачкам і іншим я з ремонтовував людям машини новачкам допомагав як що не знали де чи грошей просто не мали поїсти я не назву що це дуже допомога але це була допомога я хтів щоб у новачка були добрі враженя від гри Юкрейн гта хочу побажати всого най кращого всім добра щоб зло програло [ Це я про Росію ] а добро виграло щоб був мир на землі всім здоров'я як втій колядці бабуся і дідус щоб жили в здорові а мамуся і татуся щоб жили в любові хочу попросити 1 річ яб хотів Teslu SEMI я дуже хотів цю фуру Мрія і трошки грошей дякую за лист прочитаний всього най кращого зустрінемся на 2 рік ВІД Віталіка
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. ВІталік Червоний айді 17293
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомагав всім
  • Що б ви хотіли отримати. TESLU SEIMI
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. МРІЯ ДУЖЕ ХОЧУ
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. ПИСАВ сам без ші
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Останнє редагування:

Sanya Mikkeli

Козак
Реєстрування
7 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
18
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Саня Міккелі #125164 | 3 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Розвивався разом з гравцями, на проекті я чуть більше 3 місяців, відіграв вже більше 1170 годин! Проводив стріми, веселився разом з підписниками! Снімав відео, проводив стріми!
  • Що б ви хотіли отримати: Яхотів би отримати карбованці, наваш розсуд, але не відмовився би від 1-2тисяч карбованців!
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Бо прийшов я на цей проект з великою кількістю друзів, і граємо разом (промокоди)

Роман Бандеровч

Новий гравець
Реєстрування
1 Лис 2023
Дописи
5
Реакції
1
Бали
8
1 Роман Бандеровч айді 6820922 сервер 02
2 я не порушував правила сервера помагав кланам дуже спокійний хлопчик
3 БМВ КС
4 дуже сильно хотів кс бо і граю вже проєкт 2роки дуже сильно хочу кс
5 Миколай прийди до мене

Юрій Грабус

Генерал ДКВС | Cхідна Україна
Лідер
Реєстрування
25 Бер 2025
Дописи
80
Реакції
55
Бали
63
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Юрій Грабус 103085 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам, привів в проект 5 своїх друзів які активно грають.
  • Що б ви хотіли отримати. Бізнес
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Дуже хочу мати бізнес
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Mihail234234

Новий гравець
Реєстрування
18 Січ 2025
Дописи
22
Реакції
1
Бали
8

Вимоги:
1.Дмитрій Комаров #765 04 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері.
3.BMW M5 CS.
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.

Вимоги:
1.Дмитрій Комаров #31950. 6 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері. Не робив поганий речей, працював дуже добре, аби заробити
3.BMW M5 CS, гараж, і трохи коштів
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок від вас, і буду дуже вдячний

Сережа Лайт

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
200
Реакції
84
Бали
33
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.28084 Сережа Лайт-05 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.задонатил свыше 200к за целый год
Що б ви хотіли отримати.+ Слот для бизнеса или фуру Aktors L
Чому ви маєте отримати цей подарунок.потому что донил больше чем половина проекта(чек по логам полную историю доната ,та оочень много,так что думаю заслужил )

Останнє редагування:

Киргаз

Отаман
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
28
Реакції
28
Бали
18

Вимоги:
ID:19405
Нікнейм:Містер Біст
Сервер:06

Любий Святий Миколаю!
Пише тобі гравець, який цілий рік намагався не тільки вижити в грі UKRAINE GTA, а й робити його хоч трохи кращим.

За цей рік я:

завжди дотримувався правил і намагався бути прикладом для інших;

допомагав новачкам розібратися з першими крокам;

виручав гравців у складних ситуаціях — підвозив, допомагав, ділився ;

не створював хаосу, а навпаки — намагався робити гру приємнішою для всіх навколо.

Цього року я б дуже хотів отримати автомобіль ХМ 2024.
Мрію про це не просто так — я стараюсь бути корисним для спільноти та завжди ставлюсь до гри з повагою. Якщо ти обереш мене серед інших, я точно виправдаю цю довіру й надалі залишатимусь порядним та активним гравцем.

Дякую тобі за шанс отримати маленьке диво.
Обіцяю й далі поводитись гідно та приносити користь серверу.

З повагою,
(Містер Біст)

Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
44
Реакції
5
Бали
13
Мій ID: 36472
Нікнейм: Самурай Хисоко
Сервер: 06

Святий Миколаю, за цей рік я намагався поводитись чесно й допомагати іншим у грі. Часто підвозив новачків, пояснював їм основні механіки, ділився корисними порадами й не встрявав у конфлікти без причини. Завжди грав чесно і поважав інших, бо вважаю, що від нас залежить атмосфера на сервері.

Цього року я дуже хотів би отримати теслу семи або бмв м5 ф90, бо давно мрію про нього і він допоміг би мені розвиватися далі в грі.

Вірю, що заслуговую на цей подарунок, бо я справді старався робити сервер більш дружнім і приємним для інших гравців

Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
Шановний святий Миколай!

Я пишу тобі бо був дуже чемним. За всі роки життя на 04 сервері я не отримував жодного-жодного покарання! Я зараз працюю в ДСНС та рятую людям життя, а також став на підполковника ДСНС для підняття активу фракції та налагодження роботи рятувальників. В мене дуже тяжкі часи зараз, бо я нічого не встигаю по життю! Я прошу тебе будь-ласочка виправити несправедливість, з якою я зіткнувся на передодні... Я купив собі у Юкрейн ГТА Mercedes-Beny CLS 2011 року, а вона їде дуже повільно! Я звертався з проханням до розробників у каналі "Пропозиції щодо покращення", але я не певен, що вони його виправлять! Прошу тебе, виправ своєю магією цю несправедливість!! Я потратив свої чесно заробленні в ДСНС гроші на це авто, і був дуже-дуже засмученний, коли дізнався, що вона їде не так, як написано в автосалоні!

Твій чемний та слухняний Сергій Бондар (30976) з 04 серверу!

Вася Армен

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2025
Дописи
21
Реакції
1
Бали
6
Любий Святий Миколаю!

Пише тобі твій трішки неслухняний, але дуже щирий помічник.
Цього року я, на жаль, наробив помилок — мені заблокували акаунт за чити. Я розумію, що це було неправильно, і дуже шкодую про свій вчинок.

Я хотів би попросити в тебе не просто подарунок, а другий шанс.
Обіцяю більше не буду іспользувати, не шукати легких шляхів та дотримуватися правил.
Мені дуже хочеться повернутися до свого акаунта й виправитися.

Якщо зможеш, передай, будь ласка, адміністратору, що я зробив висновки й готовий поводитися чесно. А якщо ні — я прийму це як урок і все одно дякую тобі за підтримку й мудрість.

З найкращими побажаннями, Вася Армен 57653 Південна Україна

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Вася Армен 57653 Південна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. давав гроші новачкам допомохав йм
  • Що б ви хотіли отримати. Розбан акаунту
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я більше так не буду
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Валерій мельничук

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Любий Святий Миколаю!

Пише тобі твій Стендофф тюбикович з 04 сервера. Мій ID в грі 42785.
Цього року, на жаль, я припустився великої помилки: мене заблокували за провокацію. Я усвідомлюю, що це було неправильно, і дуже шкодую про свій вчинок. Я отримав свій урок.
Попри це, у UKRAINE GTA я також робив багато хорошого. Я завжди активно допомагав новачкам на сервері освоїтися, пояснював правила та вів їх, щоб вони не повторювали моїх помилок. Крім того, я брав участь у неофіційних івентах, створюючи позитивну атмосферу та заохочуючи спільноту до чесної гри.

Цього року я мрію про BMW M5 G90

Я заслуговую на цей подарунок, бо він стане моїм другим шансом. Ця машина буде символом повернення до чесної гри та успіху. Я даю слово, що більше ніколи не шукатиму легких шляхів, та не буду порушувати правила гри, а цей автомобіль використовуватиму лише для чесних, та забавних змагань. Дозволь мені довести, що я справді змінився.
Передай, будь ласка, адміністраторам, що я зробив висновки й готовий продовжувати поводитися чесно. Дякую тобі за все!

З найкращими побажаннями, Стендофф Тюбикович.

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер 42785 Стендофф тюбикович 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:допомагав новачкам
  • Що б ви хотіли отримати:м5 г90
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:бо це буде символом повернення до честної та непорушної гри
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12

Лист Святому Миколаю

ID: (6781770)
Нікнейм: (Ванюша Сатору)
Сервер: Західна Україна
Доброго дня, Святий Миколаю!

За цей рік у Ukraine GTA я постарався поводитись адекватно: допомагав новачкам розібратися з командами, підказував, де краще заробити, кілька разів виручав людей на завданнях.

Цього року я би хотів отримати маленький подарунок
- А саме 100 000 000 мільйонів хіхіхі. Та щоб закінчилась ця війна.
Чому саме мені?
Бо я щиро люблю 02 сервер, проводжу дуже багато часу, та намагаюсь бути чемним )
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 236668, Валерій Мельничук, 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Пригласили більше 6 людей, роздав новачкам більше 15 міліонів, допомагав з розвиттям.
  • Що б ви хотіли отримати. я б дуже хотів отримати Гелик 2022 року, це моя мрія на яку я не можу назбирати
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Я допомагав новачкам і не тільки, робив конкурси на хороші призи, не ображав нікого
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ: ШІ не було використано

Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
8
Реакції
5
Бали
6
  • 63065, Вова Солевой 05 сервер
  • Цього року, я помагав багатьом громадянинам та служив народу України у фракції НПУ м.Києва. Служу ще досі та я не планую припиняти служити, оскільки мені подобається помагати гравцям та громадянинам України.
  • 6 звання (Лейтенант). Наразі я 5 звання (Мл.Лейтенант)
  • Хотів я б саме такий подарунок, оскільки я дуже сильно стараюсь несучи службу. Проте система підвищення трохи складна для мого підрозділу, а помагати громадянинам і виконувати ці завдання одночасно дуже складно. А чим більше звання я маю - тим більше мені відкриваютсья можливостей для захисту нашої держави.

На сам перед, дякую Святий Миколаю!

Останнє редагування:
Реєстрування
3 Жов 2024
Дописи
23
Реакції
5
Бали
8

Вимоги:
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Хируки Курама, 179941. Центральна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Ну за цей рік я дуже багато грав, відігравав ролеплей ситуації та дуже багато поміг новачкам на початку розвитку (підвозив, давав гроші, аксесуари) для подальшої приємної гри і шоб була мотивація
  • Що б ви хотіли отримати. Мені хотілося б получити якийсь крутий новорічний аксесуар шоб було атмосферно та приємно грати в найкращу гру про неньку Україну
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому що я один такий на землі особливий, таких як я більше немає на цій землі
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Сам писав від чистого серця

Денис Тіков

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
  • 104207,Леха Орбіта 03 сервер
  • Я помогал родителям помогал новеньким игрокам
  • 3000карб
  • Хочу купити новые акций на новый год или святого Николая
  • Без ничего писал сам

Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Денис Тіков 6893121, Західна Україна
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Допомагав початківцям,якщо бачив поламані машину то застосовував рем комплект безплатно,робив знижки на бу та цр
Що б ви хотіли отримати. 30 міліонів
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я хочу швидше розвиватися в грі я думаю я цього заслужив

Nazarka_Alfa

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Назарка_Альфа #234641 01 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері, допомагав клану, ремонтував автівки гравцям, допомагав гравцям грошами, захищав новачків та дальнобійників від бандитів, допомагаю Транспортній компанії у розвитку та прокачці, чемно ставлюся до всіх гравців!
3. Mercedes-Benz G-Class 2022 та 30кк гривень
5.Добре вів себе цілий рік, допомагав гравцям, допомагаю транспортній компанії у розвитку та дуже багато часу проводжу у грі!!!
6.Буду дуже радий отримати подарунок, так як це моя ціль яку я дуже хочу отримати!

Слава Україні!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі