💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Martin_Iden

Козак
Реєстрування
16 Лис 2025
Дописи
8
Реакції
5
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 6859802 Паша Бізнес 2 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я старався допомогати кожному, з ким доводилось мати справу. Я вступив до державної фракції ДКВС, щоб зробити життя на сервері безпечнішим та досягнув певних успіхів в кар'єрі. Підтримував новачків та майже не прогулював зміну.
  • Що б ви хотіли отримати. Дуже хочу отримати рюкзак на 50 кг ну або ж BMW M3 G80
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Це зробить моє життя на сервері легшим та я буду більш сконцентрованим на важливіших речах.

Реєстрування
15 Жов 2025
Дописи
33
Реакції
20
Бали
11
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Тимур Хороший 220462 01сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. підняв гроші та допомогав друзям, сокланівцям. Та запросив людей в цей рп проєкт.
  • Що б ви хотіли отримати. Я хочу собі вертоліт MD 500 та премку на тиждень .
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Тому шо я хороший та добрий та я дуже слухляний до адміністрації допомогаю новачкам чим можу. Цей вертоліт мені дуже допожить в охоті.

Останнє редагування:
Реєстрування
10 Січ 2025
Дописи
54
Реакції
30
Бали
23
  • 89197 Блейк Марті 04 сервер
  • Працював і допомогав більшість гравцях
  • Хотів би 3000 карбованців хотя би, або моя мрія весняний цлс!
  • моя мрія!
  • Граю майже рік!

Авдій Петренко

Міліонер на мінімалках
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
157
Реакції
47
Бали
33
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 41076 Авдій Петренко 04 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
За цей рік я зробив досить багато хорошого найголовніше що не покинув Ukraine GTA а продовжував грати та розвивати економіку серверу, також я допомагав новачкам міг під'їхати до нового гравця дати грошей можливо підсилити у дім, і загалом люблю допомагати якщо людина стоїть в їй треба рем комплект я дам бо я сам можу потрапити в таку ситуацію
Що б ви хотіли отримати.
Mercedes-Benz G63 6x6
Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Шановний Миколай
оскільки я за цей рік був дуже чемним хочю розповісти тобі про моє життя пов'язаним з життям в Ukraine GTA
За цей рік в Ukraine GTA сталося багато. Масштабні оновлення, івенти, та розіграші. Скажу по секрету свій день народження святкував в Ретровілі коли там був Київ кар фест та підійшов до автівки Ukraine GTA автівка була гарна, отримав безліч емоцій та знову впевнився що Ukraine GTA не просто проєкт а просування гри про Україну.
Також я знайшов багато друзів які то приходили то уходили, насправді час тягнеться, але життя пролітає.

Святий Миколай із року в рік я чекаю тебе, і ти приходиш завжди коли я чекаю на тебе. І в цей рік ти мене не забувай. А ось різку по дорозі забувай але не подаруночки.

Маленький твір для тебе Святий Миколай ❤️

З Ukraine GTA, то не гра то життя.
Не можна весь час грати кажуть всі, але Ukraine GTA робить так щоб кожне оновлення робило ще краще та краще.
Чомусь ми всі граємо в різні ігри там де багато сварок, але не в Ukraine GTA бо там панує любов. А без любові життя сумне коли було сумно мені та тобі ти заходив в Ukraine GTA та піднімав настрій собі, але чи не час покидати бо вже дорослий, кажуть вони. А ти кажеш що в кожному своє. Комусь стрілялки, комусь спілкування в комусь взагалі не до ігор, але ти насолоджуйся в грі, а отримаєш задоволення тільки в любій грі.
А улюблена гра в кожного різна бо ми усі однакові, але все що пов'язує мене тебе, то те що ми колись грали в Ukraine GTA, яка залишила нам багато приємних спогадів...

Шановний святий Миколай я написав маленький віршик про Ukraine GTA може він навіть дуже не дужий але чесно я не поет я так від себе, може він і поганий, але мій.

Лист має бути унікальний та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Андрій БІББ

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:Андрій Бібб 129423 03 Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Добрий вечір святий миколай я пишу цього листа саме тобі, я взагалі не давно почав грати в гру і ще не так добре допомагаю усім але я вже в мене є друг я йому допомагаю в складній ситуації в нього немає зараз грошей а я йому дав грошей. А в майбутньому я думаю коли розбагатію буду допомагати всім гравцям новачкам і ще я не порушую правила проекту UKRAINE GTA. Що б ви хотіли отримати:ну я би взагалі хотів отримати або машину якусь BMW M5 F10 або 15 млн грн Чому ви маєте отримати цей подарунок: Бо я хотів отримати цей подарунок щоб швидше почати заробляти та допомагати гравцям новачкам) Лист має бути унікальним та без використання ШІ: Я не користувався ШІ Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Andriii Manzi

Козак
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
13
Реакції
9
Бали
6
через поле через гай
йде до діток миколай.
у білесенькій торбинці
Він для всіх неса гостинці

Даня111

Новий гравець
Реєстрування
21 Вер 2025
Дописи
7
Реакції
3
Бали
6
1.Сергій Головко 147707 сервер центральна україна
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері.
3.Дуже би хотів гелик 2022
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Слава Україні!

Andriii Manzi

Козак
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
13
Реакції
9
Бали
6
через поле через гай
йде до діток миколай.
у білесенькій торбинці

1764963505248.png

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 24067, 06 Андрік Манзі
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. забирав бізвари
  • Що б ви хотіли отримати. 1000 м4 по 90 п.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. хочу розвиватись в каптах
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. +
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12. +

Andriii Manzi

Козак
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
13
Реакції
9
Бали
6
через поле через гай
йде до діток миколай.
у білесенькій торбинці

1764963505248.png

• Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 0

Andriii Manzi

Козак
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
13
Реакції
9
Бали
6
через поле через гай
йде до діток миколай.
у білесенькій торбинці

1764963505248.png

• Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 0

Андрій власко

Новий гравець
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
8
129960 Андрій фалик 03 сервер доброго вечора святий Миколаю на 03 третюму сервері я не довго але стараюся допомагати новачкам підвожу кудись куди просять навіть якщо маю копійку стараюсь допомогти бо сам таким був хотів би 1500 карбованців або теслу фуру щоб возити закази не надіюсь що ти переглянеш це повідомлення але..

Елвіс Грюнвальд

Лідер UKRAINE
Реєстрування
27 Тра 2025
Дописи
13
Реакції
5
Бали
6
Любий Святий Миколай!

Я цілий рік чекав щоб написати тобі цього листа, скажу чесно я не був дуже хорошим цього року, проте я також зробив не мало добрих діл.
Тому надіюсь на твоє милосердя до моїх проступків, які я вчинив протягом цього року.

Буду сподіватись на те що мій лист дійде до тебе хоч я і знаю що ти дуже зайнятий.
Мій подарунок буде трохи дорогий для тебе, проте це не те що я б зміг дістати самостійно тому й звертаюсь до тебе бо знаю що це тобі це під силу.
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 187992, Максим Тарнавський, 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: допомагав новачками які до мене звертались, старався грати по правилам UKRAINEGTA (це було досить важко) , допомагав союзникам, знайомим, друзям. Дослухався до адмінів та ніколи їх не ображав чи поважав. Приймав активну участь в житті цього великого суспільства.
  • Що б ви хотіли отримати: MD 500
  • Чому ви маєте отримати цей подаруно: Це б сильно змінило мій геймплей та покращило мобільнисть, прошу саме вертоліт бо це єдине, що я не зможу заполучити своїми зусиллями.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Лешка

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1 я Сергій Гнійний 33279 граю на 06 сервері Подільський край
2 за цей рік я зробив багато чого багато працював старався багато кому допомагав і ні з ким не бився і не сварився
3 Хочу отримать карбованців напевно 2000 або меньше

Кевін Мілано

Новий гравець
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
4
Привіт дорогий святий Миколаю!
Мій ID:_21017_ Нікнейм: Кевін Мілано_ Сервер: 03 Східна Україна.
Цього року я намагався бути корисним у нашому UKRAINE GTA. Допомагав новачкам розібратися з основами гри, ділився підказками, супроводжував їх у перших поїздках і навіть кілька разів виручав людей на дорогах, коли їхні авто глухли в найневдаліші моменти. Старався робити атмосферу на сервері теплішою, бо мені подобається, коли всі почуваються комфортно та впевнено.
Хотів би отримати Рюкзака Пінгвінчик на +250 кг, Audi RS 7 або Merceders Bens CLS 5.5,і слот на авто)на свій вибір з авто, я про це дуже мрію, і сподіваюсь що отримаю щось з цього.
Чому ви маєте отримати цей подарунок? Бо я щиро люблю ваш сервер і докладаю зусиль, щоб він ставав кращим. І якщо ти вирішиш мене підтримати — обіцяю продовжувати творити добрі справи.

А ось для тебе віршик:

Святий отче Миколаю!
Я про тебе чув і знаю.
Знаю, що колись давно
Бідним ти робив добро.
Був ти скромним, хоч багатим.
Ніс дарунки дітям в хату.
І про гроші ти не дбав,
Лиш би бідний радість мав.
Зневажав людей брехливих,
А цінив благочестивих.
Понад все дітей любив
Подарунки їм носив.
Скільки вже зійшло століть!
Пам'ятає тебе світ.
Вірить і чека дитина,
Коли настане чудо-днина;
Як ти, Святий Миколаю,
Та у санях роз'їжджаєш
Над містами, над полями
Із ангелами-синами.

З повагою Кевін Мілано Для Святого Миколая

Реєстрування
2 Тра 2023
Дописи
23
Реакції
14
Бали
11
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 2026, Твікс Ексайз 04 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: інколи допомагав новачкам на старті, розвивав клани у якіх я був та запрошував друзів до гри щоб разом грати та розвиватись!
  • Що б ви хотіли отримати: взагалі хотілось би "Tesla semi" але я знаю що це занадто дорогий подарунок для Святого Миколая тому прошу якийсь аксесуар по типу рюкзака на 250-300кг, або аксесуар палаючі-пекельні крила. Якщо не можеш подарувати такі подарунки то подаруй якісь кошти.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: якби отримав би "Tesla semi" то заробляв би на далекобійнику або ж здавав цю фуру в оренду, якщо Святий Миколай подарує рюкзак то буду його носити бо у мене є тільки рюкзак на 100кг і мені не вистачає місця на те щоб носити свої речі ну а якщо подаруєш гроші то докладу ці гроші до своїх грошей та куплю якийсь прибутковий бізнес, та ще у мене сьогодні день народження. Дякую за прочитаний лист гарного дня-ночі!

Останнє редагування:

Роман Святославович

Новий гравець
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
4
Реакції
2
Бали
8
Дорогий Святий Миколаю!
Цього року я поводився добре, старався не порушувати правила серверу. Не жалівся на інших гравців, не сварився зайвий раз і працював для інших людей, щоб вони отримували гроші. Тому хочу попросити в тебе кілька подарунків.

Я би хотів отримати крутий скін, щось рідкісне. Також я би хотів отримати, якщо ти можеш, унікальну машину в грі — щоб вона була або затюнінгована, або просто рідкісна й прикольна.

Дякую тобі наперед. Обіцяю надалі поводитись добре та не забувати робити добрі справи.
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Роман Святославович ID6866629 #02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. не жалівся на гравців допомагав новачка та не порушував правила сервера
  • Що б ви хотіли отримати. Угікалбний скін та унікальну машину затюнінговану або просто унікальну
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. тому що я справді старався бути правильним та добре ставлюся до інших гравців
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Федір Янукович

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Дорогий Святий Миколаю!

До вас звертається Федір Янукович (126379) 03 сервер.

В цьому році я зробив багато гарних речей допомагав новачкам, гарно до всіх ставився,
робив контент по Ukraine Gta.

Я хочу щоб ви мені подарували рюкзак ,,Пінгвін,, також Audi rs7
(якщо звісно не важко)

На мою думку я заслуговую на цей подарунок,через те що я доволі багато людей привів в ком'юніті Ukraine Gta також, також коли мені забанили ТікТок акаунт я не здався (зараз роблю інший) і всіляко допомагаю грі по всім фронтам. А зараз я тобі розкажу віршик!

Вже снігом засипає... У цей казковий час, Мій добрий Миколаю, Прийди сюди до нас.

Цукерок і дарунків Для діток принеси, Із бажаних малюнків Героїв воскреси.

Планшети, телефони... До торби все візьмеш? Здоров'я ще півтонни І радості без меж.

Будь ласка, подаруй мені мої мрії
Я на вас надіюсь!

З любов'ю Федір

wwwhol01

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Вимоги:
ID: 94055
Нік: Каземир Камаз
Сервер: 03 Східна Україна
Цього року я був тим, хто зустрічав та допомагав початківцям на їх шляху,розрулював хаос, не робив пакості і тримав атмосферу сервера теплою, як ранкова кава.
Дуже сильно мрію про **Mercedes AMG Hamilton та власний гараж**
Чому саме я? Бо я живу цим сервером та грою, роблю все що в моїх силах аби він ставав краще зза інших і хочу вкладати в нього далі.

Дякую, за можливість взяти участь у події.Вірю в тебе!

Реєстрування
7 Вер 2025
Дописи
15
Реакції
15
Бали
8
1.Натали Балан 41389 сервер Східна Україна.

Святий Миколай, я була не чемна, брехать не буду, тулила усіх кого могла, ну бо мені це подобається. Але я виправляюсь.
Доречі я залучила до гри багато своїх друзів, їм подобається і вони грають.
Я звісно вже доросла дівчинка і не вірю у казки, але інколи хочеться побути маленькою, сподіваюсь для мене маленької прийде свято і я повірю у диво.

В мене є машина audi pc7 , на яку я заробила сама і хочеться мені щоб там збільшився багажник і був на 150 кг.

А також для покрашенная гри хочеться, щоб у бумбоксі, можливо було музику яку ти слухаєш, зберігати в ізобрані, щоб з кожним разом не шукати її знову і знову.

Микола Пліщук

02 | Західна Україна
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
29
Реакції
19
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Микола Пліщук(6805950) 02 Західна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: став адміністратором та помагав гравцям
  • Що б ви хотіли отримати: бумбокс
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: я вважаю що я його заслужив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі